• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    191
Güzel gözüktüğü bi zaman sen söyle renkli ultrasonda resmini alabilir miyiz diye ben söylüyorum :)) ama elini yüzünü kapatıyorsa hiç söylemiyorum
Aşkım renkli veriyor banada hep hatta en son resmîmiz böyleydi, ama piksel piksel sanki duru değil

Eklentiler

• IMG_5786.webp
    IMG_5786.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 46
Benimki hiç 10 günlük kontrolü yapmadı ya, hemen bir sonraki randevuyu oluşturuyor gönderiyor beni. Neyse bir yandan seviniyorum gerek görmediğim için 3 hafta yeterli diyorum, yolunda her sey dedi seninki gibi, iç rahatlatıcı oluyor 🧿
Kuzu sanırım bizim hastanede zorunlu o, çünkü tüm arkadaşlarım medicale gidiyor kadın doğum dışında da diğer polikliniklere hepsinde 10 gün içinde muayene var 😍 ben de tepe tepe kullandım ya 🥳
Hatta kızlar bilgim yoktu bundan ama 1 tane sigorta hakkım kalmıştı doktora dedim şimdi ücretli geleyim tahlil yaptığınızda onu kullanayım dedi ki onu doğumda kullanırız. Vicdansizlar zaten doğum paketi almışız bir de orada da ek hak gidiyormus 🤣

Atarız tabikiii 🙏🙏🥲 buna inanıyorum ben sag salim hepimiz kucagimiza alacağız evlatlarımızı🙏
Alır annesi Alır olmadı biraz kacamak yap sen bu kontrole kadar. O arada biraz tombiklessin.
Azcik kalmis kucagina alacaksin bak kalbini ferah tut.
Evet biz daha küçüğüz teyzesi. Daha vaktimiz var. En az 36 haftayi bir görelim de Allah'tan duam bu simdilik🙏🥲
Aynen canım bende hepimiz için dua ediyorum her gece 💕

Kuzu sanırım bizim hastanede zorunlu o, çünkü tüm arkadaşlarım medicale gidiyor kadın doğum dışında da diğer polikliniklere hepsinde 10 gün içinde muayene var 😍 ben de tepe tepe kullandım ya 🥳
Hatta kızlar bilgim yoktu bundan ama 1 tane sigorta hakkım kalmıştı doktora dedim şimdi ücretli geleyim tahlil yaptığınızda onu kullanayım dedi ki onu doğumda kullanırız. Vicdansizlar zaten doğum paketi almışız bir de orada da ek hak gidiyormus 🤣
1 aralık toplu dua 🤣🤣🤣

Aşkım renkli veriyor banada hep hatta en son resmîmiz böyleydi, ama piksel piksel sanki duru değil
Çekmeyin demiş resmen 🤣🤣
En son bizim renkli de böyle gözüktü dr yanında ki hemşireye bu propta bir şey var bak yine kötü teknik gelincede düzeliyor dedi.sizin dr un da arızalı olabilir:/

Canlar şimdi çıktım 🌸
32+0'dayım bugün oğluşum 1965 gram olmuş, boyu 43 cm 😍 tek eliyle yüzünü kapattı sıpa çok göremedik 🙈
Aspirin 36. Haftaya kadar devam dedi.
Çok şükür baş aşağı dönmüş, en çok buna sevindim 😍 hoplayıp zıplamazsan dönmez dedi.
Tahmini 3200+ doğar dedi
Çalışabilir raporu aldım.
Her şey yolunda dedi şükür 🥳 Tahmini doğum tarihi var mı dedim, önümüzdeki 5 hafta doğum görmüyorum rahat ol dedi.
yaa maşallah paşama😍 birdaki randevun nezaman olcak artık zaman daralıyor🥰

Kızlar selam dün tekrar lekelenme tarzı akıntım oldu doktora gittim 37.haftayı bulmadan doğum yaparsın dedi ciğer geliştirici iğne yapıldı pazartesi 34 haftalık oluyorum yaklaşık 20-25 günüm kaldı
Ay çok heyecanlı 😍 inşallah 36.haftayı geçsinde yakışıklı acele etmesin

Back
X