• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    119
Allah şifa versin. 16. Haftamdan beri ara ara beni de çok zorluyor. Ve benim de 3 dişim birden ağrıyor. 3 hafta önce doktorun antibiyotik vermişti rahatlamıştım. Bugün o kadar beter ağrıdı ki. Şuan rahatım ama gündüz çok kötüydüm. Eğer devam ederse gidicem doktora tekrar. Diş hekimine falan da gittim. Ama pek sallamadılar beni. Biri devlet biri özel klinikti. İşlerimi halledemedim. Bugün de cenazemiz vardı gidemedik. İnşallah tekrarlamaz. Dişlerim sapa sağlamdi. 2 3 senedir peş peşe çürüyorlar 🥺
Ben dün evde sinir krizi geçirdim
Panik atak gibi
Bu 4 oldu hamile kaldığımdan beri, evde sadece iki çocuğum vardı ve beni öyle görmeleri son istediğim şeydi
Sinirlerim kaldırmıyor sanırım
4 aydır kusma bulantı ve diş beni mahvetti
Allahım normale dönmek istiyorum
Ağrı dayanılacak boyutta değil
Görünen çürük yok
Gerekirse çeksinler dayanamıyorum

Sizinde başınız sağ olsun şifa diliyorum

Kızlar Kullanıp memnun kaldığınız magnezyum takviyesi var mı ? Bana doktor magneral yazdı ama bacaklarda ağrı oluyor ilaç değil takviye olanlardan almak istiyorum.

@heft
@1_merve
zbkaraca zbkaraca
@papatya787
@umayumay_deniz
@88prenses22
@Medala
@Annemiolucam
@LaPrincipessa
@Yolcu4069

Merhabalar nasılsınız cinsiyetler belli oldu mu?

Bu arada ismine karar veren varsa ekleyebilirim.
Ayy iyiyiz iyiyiz çok şükür 🙏🏼 bizim sıpa inatla göstermiyo o yüzden detaylıyı bekliyoruz cinsiyet öğrenmek için 😅 19+4 olduk bugün, özellikle son 4-5 gündür gümbür gümbür tekmeleniyorum, 2 gün önce eşim de hissetti ilk defa 🥹 kız olursa isim Umay istiyoruz ama erkek olursa hiçbir fikrimiz yok önerilere açığız 😅

Sen nasılsın? Annen nasıl oldu? Her şey yolundadır umarım ♥️

Panik atak gibi
Bu 4 oldu hamile kaldığımdan beri, evde sadece iki çocuğum vardı ve beni öyle görmeleri son istediğim şeydi
Görünen çürük yok

😔 Geçecek bu vakitler. Senin gerçekten zorlu oluyor ama geçecek. Peş peşe sıkıntılar olunca insanda sabır kalmıyor 😔😔😔 Allah kolaylık versin

Panik atak gibi
Görünen çürük yok

12. Haftada başlayıp 14+1 de son bulan bi diş serüvenim oldu benimde. Evde eşime bela olmuştum gece gündüz ona da uyku uyutmadan ağlıyodum ve yeter artık diyip durdum sadece. Üstüne tavuktan zehirlendim. İlaç takviyesi dahi vermedi hastaneler. Kusarak, ishalle yani bol sıvı kaybederek atlattım.
Sizi çok iyi anlıyorum. 3 tane 20 lik diş aynı anda çıkmaya başladı. 2 tanesi yandaki dişi ite ite çürütmüş görünmeyen yerden. 2 dolgum kendi kendine kırıldı oyuk oluşturdu. Gidip 1 tanesini çektirdim çok rahatladım. Sağolsun hem diş hekimim hem kadın doğumcum çok ılımlı yaklaştı. Yapılan iğnenin ve diş işleminin hiç bir zararı olmadığını belirttiler. Diş hekimim durumu en vahim olanı çekti, ağrının diğer dişlere yansıma yapabileceğini belirtti. Tüm ağrılar dindi çok şükür. Bekletmeyin, kendinize bu eziyeti yapmayın 🪷

Ayy iyiyiz iyiyiz çok şükür 🙏🏼 bizim sıpa inatla göstermiyo o yüzden detaylıyı bekliyoruz cinsiyet öğrenmek için 😅 19+4 olduk bugün, özellikle son 4-5 gündür gümbür gümbür tekmeleniyorum, 2 gün önce eşim de hissetti ilk defa 🥹 kız olursa isim Umay istiyoruz ama erkek olursa hiçbir fikrimiz yok önerilere açığız 😅

Sen nasılsın? Annen nasıl oldu? Her şey yolundadır umarım ♥️
Çok şükür ben de iyiyim annem de iyi.
19a kadar nasıl göstermedi kuzucuk🥰

Back
X