- 30 Mayıs 2015
- 5.351
- 13.422
- 448
- 34
- Konu Sahibi ogretmenhanim
- #12.241
biz de isim olarak ali mete düşündük. ama tam karar veremedik önerilere açığım 
ilk oğlumun adı mustafa selim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk gebeliğimde 20 haftadan sonra hissetmiştim. bunda da daha hissetmedimBir ben hissetmedim sanırım 18+2
Doktor 20-22 yi bulur dedi
Yusuf Kenanbiz de isim olarak ali mete düşündük. ama tam karar veremedik önerilere açığım
Bende hissetmedim daha canım ,18+4Bir ben hissetmedim sanırım 18+2
Ben de hissetmiyorum gerçi hissetsem de nasıl anlayacağım hiç bilmiyorum döngü içindeyimBir ben hissetmedim sanırım 18+2
Magnimore plus kesinlikle tavsiye ederimKızlar Kullanıp memnun kaldığınız magnezyum takviyesi var mı ? Bana doktor magneral yazdı ama bacaklarda ağrı oluyor ilaç değil takviye olanlardan almak istiyorum.
Bende 18+4 un canım ikisi de erkek daha hareketlenme yok haftaya cumartesi kontrolum var nasipse ama dün sağ sol bacaktan bayağı Ağrı girdiKızlar nasıl gidiyor gebelik, bu arada ikiz gebe anneleri var mı aramızda?
Bacakları çekip oturuyo içeride nereden bakarsak bakalım göremedikÇok şükür ben de iyiyim annem de iyi.
19a kadar nasıl göstermedi kuzucuk![]()
18in başlarında ben de hissetmiyordum doğru düzgün, 18+6 gibi hissettim ilk defa, zamanla güçleniyorlar haftaya muhtemelen başlarsın sen de hissetmeye ama doktorlar zaten diyor 20. Haftadan sonra daha net hissedilir diye sıkma canınıBir ben hissetmedim sanırım 18+2
Sağlıkla huzurla bereketle gelip öyle yaşasınlar inşallah bizim de 11 Mart gibi çıkıyor doğum ultrason tarihine göreAyyy benim de Umay olcak inşallah ismi gerçi sonuna Ada da eklemek istiyoruz ama mart bebekleri çok bereketli geliyormuş 14 Mart civarı olan ben o zaman olsun çok istiyorum sezeryan olcak zaten Umay da bereket anlamı taşıdığı için ismiyle gelsin dedik
Oğlan olsaydı Gökbey koycaktık
Sağlıkla öğrenin inşallah![]()
Kanamam kesildi şükür ama kahverengi lekelenme devam ediyor. Doktorum belli bi sebep bulamadı. Bugün detaylı ulrtason randevum vardı ona gideceğim belki orda daha net bişey söyler. Bu haftalık fitil ve bol dinlenme verdi. Umarım bidaha yaşamam hepimiz sağlıkla alırız kucağımıza evlatlarımızı2. Gebeliğimde 18. Haftamda oldukça yoğun kanama geçirmiştim
Usgden bakıldığında bebek gayet iyi görünüyordu
Alttan bakmak zorunda kaldı tam kanama alanını bulabilmek için
Benim kanama direk plasentadan geliyordu
Plasenta belli bir haftada yukarıda bebek aşağıda oluyor
Bizim plasenta aşağıdaydı ve Buda düşük riskini tetikliyordu
İğne+fitil ve bol dinlenme ile toparladık ve oğlum 40+2 de dünyaya geldi
Bol bol dinlenin ve su içmek çok önemliymiş öğle demişti doktorum
Dualarim seninle canimkizlar herkese yorumları ve tecrübeleri için teşekkür ederim eurofins firmasına fetal için kan verdim bugün evden gelip aldılar. doktorum direk bu firmaya yönlendirdi inşallah güzel sonuclar aliriz suan tek duam
Evde var kullanacağım teşekkür ederim.Magnimore plus kesinlikle tavsiye ederim
Pasifloralı bi hap canım pasivalem adı anlık iyi geliyor ama ataklarımı geçirmiyor her gittiğim doktor da başka bir şey kullanamazsın dedi ne yapıcam bilmiyorum15 canım sen pasiflora mı verdiler ben de ilk onu içtim ataklar devam edince ilaca geçtik 3 ayı bitirince şimdi şimdi topladım gibi
Güzel bir betimlemeKızlar ben tam dinlenme modundayken birden bire karnımın içinde mısır patlaması gibi pat pat pat diye birkaç saniye bi his yaşadım baya belliydi. Bebiş hissi böyle mi oluyor
Benim önce suyun içine pipetle üfleyince çıkan baloncuklar gibi oldu minik minik sonra bağırsak hareketine benzeyen ama çok dikkatle hissetmeye çalıştığımda bazen ayırt edebildiğim bişeye dönüştü sonrasında da bildiğin pat güm vuruyolar onu çok net anlıyosunGüzel bir betimlemebenim böyle
Ben de kayma kelebek kanadı balık kayması tanımlarını çok bekledim olmadı ya da önceki haftalarda oldu ama ben yağlarımdan hissedemedimBenim önce suyun içine pipetle üfleyince çıkan baloncuklar gibi oldu minik minik sonra bağırsak hareketine benzeyen ama çok dikkatle hissetmeye çalıştığımda bazen ayırt edebildiğim bişeye dönüştü sonrasında da bildiğin pat güm vuruyolar onu çok net anlıyosunkayma, kelebek gibi tanımlar bekledim ama hiç öyle olmadı bende. Şu an hareket hissettiğim yere elimi koyunca dışardanda vuruşunu hissediyorum
Şimdi baktım sat larımız aynı 1 haziran, ultrasonda kaç çıkıyor bebiş, kaç gram oldunuzzBenim önce suyun içine pipetle üfleyince çıkan baloncuklar gibi oldu minik minik sonra bağırsak hareketine benzeyen ama çok dikkatle hissetmeye çalıştığımda bazen ayırt edebildiğim bişeye dönüştü sonrasında da bildiğin pat güm vuruyolar onu çok net anlıyosunkayma, kelebek gibi tanımlar bekledim ama hiç öyle olmadı bende. Şu an hareket hissettiğim yere elimi koyunca dışardanda vuruşunu hissediyorum
İlk gebelik cidden cahillikmiş ya ama ne gaz ne bağırsak hareketi, bambaşka bi şeydiGüzel bir betimlemebenim böyle
Tekrarlayınca ya da güçlenince emin oluyor insanİlk gebelik cidden cahillikmiş ya ama ne gaz ne bağırsak hareketi, bambaşka bi şeydio yüzden bebek mi acaba diye düşünüyorum