- 15 Ağustos 2024
- 2.261
- 4.468
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #45.381
Sorduğu kişi de 32+1'de bugünKanka sana soralım, 32 sonrası hızlımı gerçekten? Şu an zaman durmuş gibi bana![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorduğu kişi de 32+1'de bugünKanka sana soralım, 32 sonrası hızlımı gerçekten? Şu an zaman durmuş gibi bana![]()
Sus kız aramızda hamileler olabilir
Benim daha 7 haftam varNeyse şurada 37'ye 4-5 hafta kaldi![]()
Size şey derim artık "su çok güzel gelsenize"Benim daha 7 haftam var![]()
Valla sana yazık bunlar kasımda dükkanı kapatmayı düşünüyor :))Benim daha 7 haftam var![]()
Yada tam tersi hhhhejeej kızlar tutun tutabildiğiniz kadar diyormuşsunSize şey derim artık "su çok güzel gelsenize"![]()
Size şey derim artık "su çok güzel gelsenize"![]()
Aaa yok kasım çok erken bide büyük konuşmak olmasın ama çocuğum ya yay ya oğlak olsun akrep noValla sana yazık bunlar kasımda dükkanı kapatmayı düşünüyor :))
Yada tam tersi hhhhejeej kızlar tutun tutabildiğiniz kadar diyormuşsun![]()
Doktor 5 hafta doğum ön görmüyorum deyince benim iç ses : oh şükür akrebi geçiyoruzsiz gaz meme konuşurken ben hala hurma yicem gibi duruyor
Aaa yok kasım çok erken bide büyük konuşmak olmasın ama çocuğum ya yay ya oğlak olsun akrep no![]()
Bende gidince sorcam şafak kaç hocam diyeDoktor 5 hafta doğum ön görmüyorum deyince benim iç ses : oh şükür akrebi geçiyoruz![]()
Doktor 5 hafta doğum ön görmüyorum deyince benim iç ses : oh şükür akrebi geçiyoruz![]()
Bana 15 aralıktan sonra her an dedi ama güvenemiyorumBende gidince sorcam şafak kaç hocam diye![]()
Yay kalpBana 15 aralıktan sonra her an dedi ama güvenemiyorum![]()
BendeYay oğlak ikisinide okeyim![]()
Canım ben de ilk zamanlar sling sonra ergobaby omni alacağımKanguru hangisini alacaksınız ergobaby mi babybjörn mü hangisi daha kullanışlıergobaby i giymek zormuş ama kullanım açısından daha iyiymiş, babybjörn de giyimi çok kolaymış ama bel ağrısı yapıyor diyenler var kafam karıştı. İlk zamanlar için sling kullanacağım bebişim içinde durursa