- 15 Ağustos 2024
- 2.253
- 4.417
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #45.341
Yok kuzu ben o tarihte doğurmak istiyorumbacım sende mi 2 aralık dedin benim için![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yok kuzu ben o tarihte doğurmak istiyorumbacım sende mi 2 aralık dedin benim için![]()
Ya şansıma bakar mısınız hayır 1-2 hafta sonrası olsa rahatlayacaktım tam 39. hafta oluyorAhaahah yumurta kapıya tam anlamıyla dayanacak desene![]()
aynı güne talibimYok kuzu ben o tarihte doğurmak istiyorum![]()
Kuzu ben sana 29 Kasım diyorumaynı güne talibim
sende tahmini tarih yaz kuzum benim icin![]()
Aşko o zaman 37den itibaren yürüyüşler pilates topu egzersizleri hurmalar ve bilumum doğumu hızlandıran çaylarla durumu destekleyeceğizYa şansıma bakar mısınız hayır 1-2 hafta sonrası olsa rahatlayacaktım tam 39. hafta oluyor![]()
Aynen aynen baktım yavrumun kilosu vs iyi ben son gaz devamAşko o zaman 37den itibaren yürüyüşler pilates topu egzersizleri hurmalar ve bilumum doğumu hızlandıran çaylarla durumu destekleyeceğiz![]()
hemen ekliyorumm senide kuzuKuzu ben sana 29 Kasım diyorum![]()
Aynı anda doğurup görüntülüde beraber yıkamak vardıNiye aynı şeyleri izliyoruz![]()
Kasım olacağını tahmin ediyorum ama tarih kestiremiyorum aşko
yapma bacımmmKasım olacağını tahmin ediyorum ama tarih kestiremiyorum aşko![]()
Akşam yatarken bunu düşünecem sabah söylermyapma bacımmmnet bi tarih gelirse yaz kuzu
![]()
Neden acaba çok fazla hurma tüketmemle kasılmalarımın artışının bir ilgisi var mı acaba37'den sonra hurma yemeye başlayın dedi ebe öncesinde yemeyin![]()
Yok kasılmayla alakalı değil, rahimi doğuma hazırlıyormuş, doğumun daha kısa sürmesine yardımcı oluyormuşNeden acaba çok fazla hurma tüketmemle kasılmalarımın artışının bir ilgisi var mı acaba![]()
Canımmm şu anda mi yiyorsunNeden acaba çok fazla hurma tüketmemle kasılmalarımın artışının bir ilgisi var mı acaba![]()
Ne güzel bir etkiYok kasılmayla alakalı değil, rahimi doğuma hazırlıyormuş, doğumun daha kısa sürmesine yardımcı oluyormuş![]()