• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Aaa bizim sitede öyle 😂😂 dermişim sadece arabalarla dolu önü park desen hiç yok ama hakkını yemim kenarlarda çam ağaçları var 😅
Kuzumm biz bu konuda şanslıyız Mersin'de her yer palmiye 😍
Bacım sirinm sirinm sana birkaç tane palmiye göndersin onların orda bol😂😂
Gerçekten palmiye en sevdiğim ağaç ve burada bol bol var 😍
Ama işte bizimkiler kış çocuğu avm seçenek oluyr sadece o da enfeksiyon riski var :/
Ha giydirir bi yarım saat bi hava aldırır dersen anca o gibi geliyor bana :/
Yok kuzum ya avmye götüreceğime sitenin bahçesinde dolanırım, ben şu an bile çok acil değilse AVM gitmiyorum. Sahil evime yürüme mesafesinde oraya yürüyüşe gideriz, güzelce giydirip diyorum. Ya da köy evimiz var oraya

Kuzumm biz bu konuda şanslıyız Mersin'de her yer palmiye 😍

Gerçekten palmiye en sevdiğim ağaç ve burada bol bol var 😍

Yok kuzum ya avmye götüreceğime sitenin bahçesinde dolanırım, ben şu an bile çok acil değilse AVM gitmiyorum. Sahil evime yürüme mesafesinde oraya yürüyüşe gideriz, güzelce giydirip diyorum. Ya da köy evimiz var oraya
Ben çok severim palmiye ağacı hep yazı hatırlatıyor bana bütün Maraş genelinde yok merkezde çok az var buraya gönder çokmuş zaten 😅

Ben çok severim palmiye ağacı hep yazı hatırlatıyor bana bütün Maraş genelinde yok merkezde çok az var buraya gönder çokmuş zaten 😅
Şimdi bir bahçe evi yapmak istiyoruz diyorum ki hemen palmiye ve muz ağacı alıp dikelim büyüsün şimdiden 🤣 görüntüsü çok mutlu ediyor beni ya

Bak şunlara avm gezmeyi hayal ediyorlar bebisle 😂 demekki çocuktan sonra gezmeye devam edek olan bir grubumuz var ya gezmek bana emzirme döneminde eziyet geliyor 😒

Bak şunlara avm gezmeyi hayal ediyorlar bebisle 😂 demekki çocuktan sonra gezmeye devam eden bir grubumuz var ya gezmek bana emzirme döneminde eziyet geliyor 😒
Kız öyle deme olumlu düşün şimdiden 🤣 tamam büyük konuşmak istemem asla çünkü hiçbir çocuk diğerinin aynı değil ama bebeğiyle ülke ülke gezen arkadaşlarım da var

Kız öyle deme olumlu düşün şimdiden 🤣 tamam büyük konuşmak istemem asla çünkü hiçbir çocuk diğerinin aynı değil ama bebeğiyle ülke ülke gezen arkadaşlarım da var
Doğunca belkide enerjim yükselir canım suan bana hep böyle kalcam gibi geliyor ondan isteksizim 😂o biizm canimiz hayatımıza renk katacak hayatımız kisitlanacak gibi düşünmek doğru değil haklısın can parçamızla daha keyifli olucak zorda olsa 💐🥹

Back
X