- 15 Ağustos 2024
- 2.294
- 4.563
- 53
- 30
- Konu Sahibi annabelica
- #45.521
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E bu detayları söylemeden bizden tarih istiyorsunyok kız hahahaha
bana oyüzden kasım demeyin aslında 12.Aralık benimki Aralıka denk gelsin![]()
hahahaha hadi ozaman şimdi söyleyin nezaman doğururum?E bu detayları söylemeden bizden tarih istiyorsunsil onları baştan başlayacaz
Akşama söyleyecemhahahaha hadi ozaman şimdi söyleyin nezaman doğururum?![]()
Bir sağlık sorunumuz olmazsa ben de sık sık kısa süreli sahil, orman vs çıkarırımHahaha bakalım bebegimiz ne cins olacak
Çok soğuk olmazsa ufaktan çıkartırım gibime geliyor, tabi fiziksel ve psikolojik durumumuz önemli![]()
Bizimde site havuzlu palmiye ağaçlı parklı falan, kendimi ormandaymış gibi düşünüp çıkartırım gündüz 15 dkBir sağlık sorunumuz olmazsa ben de sık sık kısa süreli sahil, orman vs çıkarırım![]()
Aynı şehirde olsak komşu muyuz diye sorgulardımBizimde site havuzlu palmiye ağaçlı parklı falan, kendimi ormandaymış gibi düşünüp çıkartırım gündüz 15 dk![]()
Farklı şehir aynı hayatlarAynı şehirde olsak komşu muyuz diye sorgulardımçünkü anlattığın site bizim site aghaha
Günaydın canım hayırlı sabahlar dicemde saat 12 olmuşGünaydınnn kızlar iyi pazarlar![]()
Aaa bizim sitede öyleAynı şehirde olsak komşu muyuz diye sorgulardımçünkü anlattığın site bizim site aghaha
Aralık 10hahahaha hadi ozaman şimdi söyleyin nezaman doğururum?![]()
BacımAaa bizim sitede öyledermişim sadece arabalarla dolu önü park desen hiç yok ama hakkını yemim kenarlarda çam ağaçları var
![]()
Kuzumm biz bu konuda şanslıyız Mersin'de her yer palmiyeAaa bizim sitede öyledermişim sadece arabalarla dolu önü park desen hiç yok ama hakkını yemim kenarlarda çam ağaçları var
![]()
Gerçekten palmiye en sevdiğim ağaç ve burada bol bol var
Yok kuzum ya avmye götüreceğime sitenin bahçesinde dolanırım, ben şu an bile çok acil değilse AVM gitmiyorum. Sahil evime yürüme mesafesinde oraya yürüyüşe gideriz, güzelce giydirip diyorum. Ya da köy evimiz var orayaAma işte bizimkiler kış çocuğu avm seçenek oluyr sadece o da enfeksiyon riski var :/
Ha giydirir bi yarım saat bi hava aldırır dersen anca o gibi geliyor bana :/
Ben çok severim palmiye ağacı hep yazı hatırlatıyor bana bütün Maraş genelinde yok merkezde çok az var buraya gönder çokmuş zatenKuzumm biz bu konuda şanslıyız Mersin'de her yer palmiye![]()
Gerçekten palmiye en sevdiğim ağaç ve burada bol bol var
Yok kuzum ya avmye götüreceğime sitenin bahçesinde dolanırım, ben şu an bile çok acil değilse AVM gitmiyorum. Sahil evime yürüme mesafesinde oraya yürüyüşe gideriz, güzelce giydirip diyorum. Ya da köy evimiz var oraya
Şimdi bir bahçe evi yapmak istiyoruz diyorum ki hemen palmiye ve muz ağacı alıp dikelim büyüsün şimdidenBen çok severim palmiye ağacı hep yazı hatırlatıyor bana bütün Maraş genelinde yok merkezde çok az var buraya gönder çokmuş zaten![]()
Kız öyle deme olumlu düşün şimdidenBak şunlara avm gezmeyi hayal ediyorlar bebisledemekki çocuktan sonra gezmeye devam eden bir grubumuz var ya gezmek bana emzirme döneminde eziyet geliyor
![]()
Doğunca belkide enerjim yükselir canım suan bana hep böyle kalcam gibi geliyor ondan isteksizimKız öyle deme olumlu düşün şimdidentamam büyük konuşmak istemem asla çünkü hiçbir çocuk diğerinin aynı değil ama bebeğiyle ülke ülke gezen arkadaşlarım da var