- 1 Aralık 2022
- 3.171
- 5.102
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #45.541
Yarın denize gidecekmişiz gibi kızıma mayo bakıyorumdur![]()
Ba yıl dım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yarın denize gidecekmişiz gibi kızıma mayo bakıyorumdur![]()
Kışı ben de AVM de geçiririm sıkılırsam diye düşünüyorum.200mt ötede AVM var, slingle kısa bir turAma işte bizimkiler kış çocuğu avm seçenek oluyr sadece o da enfeksiyon riski var :/
Ha giydirir bi yarım saat bi hava aldırır dersen anca o gibi geliyor bana :/
ekliyorum canım senideAralık 10
Bak şunlara avm gezmeyi hayal ediyorlar bebisledemekki çocuktan sonra gezmeye devam edek olan bir grubumuz var ya gezmek bana emzirme döneminde eziyet geliyor
![]()
Doğunca belkide enerjim yükselir canım suan bana hep böyle kalcam gibi geliyor ondan isteksizimo biizm canimiz hayatımıza renk katacak hayatımız kisitlanacak gibi düşünmek doğru değil haklısın can parçamızla daha keyifli olucak zorda olsa
![]()
ekliyorum canım senide![]()
Ay gezmeyi seviyor eşin 40 çıkmadan yollara düşürecek seni demekkkiKız benim eşim, plan yapmış, pasaportunu çıkaracak diyor ki gözü açık olması gerekiyor biyometrik fotoğrafta gözü açık en erken ne zaman olur, sürekli böylededim bizim kız ultrasonda açmış daha gözünü açar herhalde hemen
hemen gidemeyiz dedim diyor termale gidelim bari
![]()
Son ⁴⁹ günhadi bakalım kime benzeyecek ne olacak cok merak ediyorum ya
Ay gezmeyi seviyor eşin 40 çıkmadan yollara düşürecek seni demekkkigözü uyanıkken açık olur deseydin hep kapalı sanıyor belkide
![]()
Biz hemen alacaz pasaport çünkü vize olayları var yaKız benim eşim, plan yapmış, pasaportunu çıkaracak diyor ki gözü açık olması gerekiyor biyometrik fotoğrafta gözü açık en erken ne zaman olur, sürekli böylededim bizim kız ultrasonda açmış daha gözünü açar herhalde hemen
hemen gidemeyiz dedim diyor termale gidelim bari
![]()
En guzelt cahillik diyelim yada ,İlk bebek cahilliği diyelim![]()
merakdan catlıyorum bendeSon ⁴⁹ günhadi bakalım kime benzeyecek ne olacak cok merak ediyorum ya
Ay gezmeyi seviyor eşin 40 çıkmadan yollara düşürecek seni demekkkigözü uyanıkken açık olur deseydin hep kapalı sanıyor belkide
![]()
Heheh çocuğumun ilk adresi belli pragBiz hemen alacaz pasaport çünkü vize olayları var yamartta seyahat planlıyoruz o zaman kadar hazır dursun
Peripellas gibi şanslı değil çocukum yeşil pasaportla doğmayacak
![]()
Uzun bir uçak yolculuğu yaparken güzel bir ülke üzerinde doğmasiBiz hemen alacaz pasaport çünkü vize olayları var yamartta seyahat planlıyoruz o zaman kadar hazır dursun
![]()
Biz hemen alacaz pasaport çünkü vize olayları var yamartta seyahat planlıyoruz o zaman kadar hazır dursun
![]()
Ya işte 40 ı çıkmadan oralarda sakıncalı ilk ay bağışıklığı çok düşük oluyorKışı ben de AVM de geçiririm sıkılırsam diye düşünüyorum.200mt ötede AVM var, slingle kısa bir tur
Hava atayım oğlum dahil bizde de var ama gel sor 3 sene oldu siftah yapmadıkBiz hemen alacaz pasaport çünkü vize olayları var yamartta seyahat planlıyoruz o zaman kadar hazır dursun
![]()
Havada doğan çocuklara sınırsız uçuş hakkında veriyorlar biletler ücretsiz ama o riski kim göze alırUzun bir uçak yolculuğu yaparken güzel bir ülke üzerinde doğmasisonracima gelsin pasaport gelsin vatandaşlık
![]()
Akşamla yatsı arası bi vakitAkşama söyleyecem![]()
Ormanın bundan haberi var mıBizimde site havuzlu palmiye ağaçlı parklı falan, kendimi ormandaymış gibi düşünüp çıkartırım gündüz 15 dk![]()
Oraların kışıda yumuşak olur Ankarada montumun kürkü donuyor çok dışarda gezersemYok kuzum ya avmye götüreceğime sitenin bahçesinde dolanırım, ben şu an bile çok acil değilse AVM gitmiyorum. Sahil evime yürüme mesafesinde oraya yürüyüşe gideriz, güzelce giydirip diyorum. Ya da köy evimiz var oraya