- Konu Sahibi annabelica
- #45.561
Ben korkudan çıkarmam ilk 1-2 ay ne Ankara soğuğunda dışarıya ne de avm ye
belki 5 dk maximum hava alma. Yurtiçi yurtdışi tatilleri de 6.aydan sonra inşallah 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende öyle balkona çıkarırımBen korkudan çıkarmam ilk 1-2 ay ne Ankara soğuğunda dışarıya ne de avm yebelki 5 dk maximum hava alma. Yurtiçi yurtdışi tatilleri de 6.aydan sonra inşallah
![]()
Aynen canımm deneyimli, Ankara'da yaşayan bir anneden bunu duymak güzelBende öyle balkona çıkarırım![]()
Ayyy yeminle ben ya gezginim sürekli plan yaparım, bebek için bile hemen pasaport düşünmeye başladım ama eşim benim tam tersim zorla gider her planı ben yaparım hiçbişeye el atmaz hatta gidene kadar binbir bahane uydurur zorla götürüyorumKız benim eşim, plan yapmış, pasaportunu çıkaracak diyor ki gözü açık olması gerekiyor biyometrik fotoğrafta gözü açık en erken ne zaman olur, sürekli böylededim bizim kız ultrasonda açmış daha gözünü açar herhalde hemen
hemen gidemeyiz dedim diyor termale gidelim bari
![]()
Ayyy yeminle ben ya gezginim sürekli plan yaparım, bebek için bile hemen pasaport düşünmeye başladım ama eşim benim tam tersim zorla gider her planı ben yaparım hiçbişeye el atmaz hatta gidene kadar binbir bahane uydurur zorla götürüyorum![]()
O sırada tüm rotayı çizip, biletleri, oteli vs. ayarlayıp, nerede ne yenir, neresi gezilir diye kalem kalem not alan, bavuluna kombin kombin kendimle uyumlu kıyafetler dizen ben Vs. tatile teşrif eden kocamBizim de ben sadece valizi hazırlar peşine takılırım ama ben gezmeyi çok severiher şeyle o ilgilenir sağ olsun
genelde çiftler öyle oluyor sanırım
![]()
Ay bende buyum gezerkende eşim telefona haritaya bakmaktan etrafa bakamaz ben tadını çıkarırım hahaBizim de ben sadece valizi hazırlar peşine takılırım ama ben gezmeyi çok severiher şeyle o ilgilenir sağ olsun
genelde çiftler öyle oluyor sanırım
![]()
O sırada tüm rotayı çizip, biletleri, oteli vs. ayarlayıp, nerede ne yenir, neresi gezilir diye kalem kalem not alan, bavuluna kombin kombin kendimle uyumlu kıyafetler dizen ben Vs. tatile teşrif eden kocam![]()
Ay bende buyum gezerkende eşim telefona haritaya bakmaktan etrafa bakamaz ben tadını çıkarırım haha![]()
3 vakte kadarAkşamla yatsı arası bi vakitçıldırtcak kızı hhhee3h3
Bizde uçak bileti otel her şeyi koca organize eder, kendi bavulunu kendi yapar süslü çünküO sırada tüm rotayı çizip, biletleri, oteli vs. ayarlayıp, nerede ne yenir, neresi gezilir diye kalem kalem not alan, bavuluna kombin kombin kendimle uyumlu kıyafetler dizen ben Vs. tatile teşrif eden kocam![]()
amazingKızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır![]()
Kız 2 yaşında oğlu olan benmi yoksa sen
nezaman yıkamalıyım aşko herşeyi sence?
annem bana oğlumda hiçbişey aldırmadı doğurasıya kadarKız 2 yaşında oğlu olan benmi yoksa sen
Aşkım bence sen kasım başı yıkamaya başla![]()
Anneler terörannem bana oğlumda hiçbişey aldırmadı doğurasıya kadar
tamam![]()
bundada aldırmıyorlar zar zor alıyom dinlemiyom kimseyiAnneler terör![]()