• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kız benim eşim, plan yapmış, pasaportunu çıkaracak diyor ki gözü açık olması gerekiyor biyometrik fotoğrafta gözü açık en erken ne zaman olur, sürekli böyle 🤣 dedim bizim kız ultrasonda açmış daha gözünü açar herhalde hemen🤣 hemen gidemeyiz dedim diyor termale gidelim bari 🫠🥹
Ayyy yeminle ben ya gezginim sürekli plan yaparım, bebek için bile hemen pasaport düşünmeye başladım ama eşim benim tam tersim zorla gider her planı ben yaparım hiçbişeye el atmaz hatta gidene kadar binbir bahane uydurur zorla götürüyorum 😆😆😆

Ayyy yeminle ben ya gezginim sürekli plan yaparım, bebek için bile hemen pasaport düşünmeye başladım ama eşim benim tam tersim zorla gider her planı ben yaparım hiçbişeye el atmaz hatta gidene kadar binbir bahane uydurur zorla götürüyorum 😆😆😆

Bizim de ben sadece valizi hazırlar peşine takılırım ama ben gezmeyi çok severi 🤣 her şeyle o ilgilenir sağ olsun 🥳 genelde çiftler öyle oluyor sanırım 🤗

Bizim de ben sadece valizi hazırlar peşine takılırım ama ben gezmeyi çok severi 🤣 her şeyle o ilgilenir sağ olsun 🥳 genelde çiftler öyle oluyor sanırım 🤗
O sırada tüm rotayı çizip, biletleri, oteli vs. ayarlayıp, nerede ne yenir, neresi gezilir diye kalem kalem not alan, bavuluna kombin kombin kendimle uyumlu kıyafetler dizen ben Vs. tatile teşrif eden kocam 🤣

O sırada tüm rotayı çizip, biletleri, oteli vs. ayarlayıp, nerede ne yenir, neresi gezilir diye kalem kalem not alan, bavuluna kombin kombin kendimle uyumlu kıyafetler dizen ben Vs. tatile teşrif eden kocam 🤣
Ay bende buyum gezerkende eşim telefona haritaya bakmaktan etrafa bakamaz ben tadını çıkarırım haha🤣

Demiştim bacımsular, çiftlerden biri öyleyse diğeri kesin tam tersidir 🤣🤣🤣

Kızlar kızcemin dolabını atıyorum ozaman size🤩
duygularım çok karışık, içim kıpır kıpır🥹🌸🩷

Eklentiler

• IMG_2717.webp
    IMG_2717.webp
    65,8 KB · Görüntüleme: 110
  • IMG_2718.webp
    IMG_2718.webp
    71,8 KB · Görüntüleme: 107
  • IMG_2719.webp
    IMG_2719.webp
    40 KB · Görüntüleme: 96
  • IMG_2720.webp
    IMG_2720.webp
    63,2 KB · Görüntüleme: 94
  • IMG_2721.webp
    IMG_2721.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 118
Bizde uçak bileti otel her şeyi koca organize eder, kendi bavulunu kendi yapar süslü çünkü 😆🤣🤣
Ben kendi valizimi yaparım, birde görülecek yerlere bakarım nerde yemek yeriz insta foto için 😆🤣🤣

Back
X