• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2026 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    120
Arkadaşların dediği gibi erkekler bebeği kucağına alana kadar biraz odun davranıyolar. 🙈 İstisnalar vardır tabi ki.
Maddi açıdan da herseyin en iyisi en guzeli en pahalısı olacak diye birsey yok. Kendinizi bunaltmayın bence. Ben çocuklarıma yataklarını ranza almam gerekiyordu. 4 yaslarinda aldım. Odam küçük. Park beşikten sonra uzun süre yer yatağı yaptım. Yeri geliyor pazardan alıyorum kıyafet bazen kermesten bazen mağazadan 🙈 çok şükür hiç bir şeyimiz eksik değil. Şimdi dolap bakıyorum. Hemen bu ay almıcam ama bekliyorum. Biz evlenirkende hereyimiz tam değildi. Düğünümüzü çoğu şeyimizi kendimiz yaptık. Nerdeyse borçsuz evlendik. Sonra zamanla herseyimizi tamamladık. Eşler birbirine yüklendikçe de zor oluyor. Hele instadaki süper annelere hiç bakma. 🫠🫠 Önemli olan mutluluk huzur. Çocuklarım mutlu ve aşırı sosyal çocuklar mesela

Ahhaa. Ben de rüyamda şey gördüm. Ayrıntılı USG cekinirken doktor ısrarla bana bebeğin erkek bak bu da pipisi diyor 🤣🤣 ben de hayır o kız diye diretiyorum 🤣🤣🤣🤣
Bence de öyle ama benim eşim biraz abartıyor ya 😅 ben çoğu şeyin ucuzuna kaçarken o zorlanmasin diye o neyine güveniyorsa pahalı pahalı şeyler almak istiyor bebek arabasini kaç yıl kullaniriz bilmem ama atıyorum ben 5binlik birşeye olur diyosam o bakiyo 20binlik şeye bu fiyat bizim 2 aylık kiramız o yüzden kendi çocuğumda olsa gerek duymuyorum yada aynı şekilde ben ucuz bı dolap bakiyosam o pahalisina kaçmak istiyor ki bu ay kart borcunun çok geldiğini de söylüyor bişey de diyemiyorum önümüzdeki aylarda alacak belki ama herşeyi zora sokmanin bı anlamı yok sizinde dediğiniz gibi o çocuk her türlü büyüyecek ve odasındaki dolap veya bebek arabasinin kalitesi umrunda olmayacak benim manyak neyine güveniyor cidden bilmiyorum ilk çocuk olduğu için herşeyin iyisi mi olsun istiyor ya da abisi neyine guveniyonda çocuk yapiyosun dediği için inat mi yapıyor bilmiyorum ama zorlanacağından eminim bebek doğduğu ay kiramizda belki iki katına çıkacak erkekleri anlamak zor 🥴

Back
X