- 1 Aralık 2022
- 3.164
- 5.100
- 88
- Konu Sahibi annabelica
- #45.921
Evet canım 32+0 da yazarım dedi doktorum hatta 1 gün öncesinden çağırdıKızlar çalışır raporu 31. haftayı doldurup 32. içinde olduğum hafta alabilir miyim?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım 32+0 da yazarım dedi doktorum hatta 1 gün öncesinden çağırdıKızlar çalışır raporu 31. haftayı doldurup 32. içinde olduğum hafta alabilir miyim?
Bende doğumla alakalı bişey demedi sadece fazla takviye kullanımını sevmiyor anladığım kadarıyla. Doğum kısmını senden öğrendimKızlar magnezyumla ilgili yazdıklarınıza şok oldum, parvoşa bir soru daha ekliyorum![]()
31+1 e randevum var da... Verir yani o zaman değil mi?Evet canım 32+0 da yazarım dedi doktorum hatta 1 gün öncesinden çağırdı
Bazen bende de kaşıntı oluyor korktum şuanYanimda yatan gebede gebelik zehirlenmesi var,kaşınıyor.bebege risk diye dogumu gerçekleşecek.prostoglandin verildi 2 gündür. Şimdi de balon takıldı rahmin açılması için. Aman ya kadın olmak dogum yapmak ne büyük fedakarlık, herkesin süreci ne kadar da farklı. Burda staj yapıyorum resmen
Kuruluktan ve derinin gerilmesinden kaynaklı da olabiliyor.gebelik kolestazi diye geçiyor bu ve Son haftalarda daha sık gorulyor sanırımBazen bende de kaşıntı oluyor korktum şuan![]()
32+0'da demişlerdi bana canım ben öyle aldımKızlar çalışır raporu 31. haftayı doldurup 32. içinde olduğum hafta alabilir miyim?
31+1 e randevum var da... Verir yani o zaman değil mi?
Kızlarr Huggy alanlar kaça almıştı şuan 9.000 tl gösteriyor
O sırada her gittiğimde yeni bir şey yazan parvoşBende doğumla alakalı bişey demedi sadece fazla takviye kullanımını sevmiyor anladığım kadarıyla. Doğum kısmını senden öğrendim![]()
8500 aldım ama 9'sa al bence canımKızlarr Huggy alanlar kaça almıştı şuan 9.000 tl gösteriyor
Ay bu arada evet o patır patır vitamin yazıyordu ben bu doktora bişey diyorum gerek yok onu bırakalım bunu bırakalım vs diyor şaşırıyorumO sırada her gittiğimde yeni bir şey yazan parvoş![]()
Benimkide devam ediyorsun dimi diye soruyorAy bu arada evet o patır patır vitamin yazıyordu ben bu doktora bişey diyorum gerek yok onu bırakalım bunu bırakalım vs diyor şaşırıyorum![]()
Benim sürekli değil bacaklarım biraz kurudu dediğin gibi genelde oralarda oluyor arada. Gebelik zehirlenmesindeki kaşıntı nasıl oluyor acaba ? Sürekli mi kaşınıyor ??Kuruluktan ve derinin gerilmesinden kaynaklı da olabiliyor.gebelik kolestazi diye geçiyor bu ve Son haftalarda daha sık gorulyor sanırım
Yanimda yatan gebede gebelik zehirlenmesi var,kaşınıyor.bebege risk diye dogumu gerçekleşecek.prostoglandin verildi 2 gündür. Şimdi de balon takıldı rahmin açılması için. Aman ya kadın olmak dogum yapmak ne büyük fedakarlık, herkesin süreci ne kadar da farklı. Burda staj yapıyorum resmen
Canım yalnız degilsin daha benimde eksikler var ama isimli seyler ozellikle. Birde ayakli tulumlardan 2 3 alayim dedim kararsızım ama tabi hala. Illa lazım mı diye. Çok kararsiz kaliyor insan..Kızlar nasılsınız ?
Benim hala bazı eksiklerim var sizler ne durumdasınız merak ediyorum. Kıyafet yıkama ütüleme işlerini Kasım ayında yapmayı düşünüyorum. Kapı süsü ve takı yastığı yaptırmadım. Aranızda yaptıran memnun kalan varsa örnek atabilir mi ?
Gerçekten bitmiyor kanka, sanki tamamladım gibi oluyor ama yine bir sürü şey varCanım yalnız degilsin daha benimde eksikler var ama isimli seyler ozellikle. Birde ayakli tulumlardan 2 3 alayim dedim kararsızım ama tabi hala. Illa lazım mı diye. Çok kararsiz kaliyor insan..
Bide bebek bezi alt acma vs onlar hic yok bizde henüz . Atesolcer icin fln Kasım indirimi umuduyla bekliyorum.
Bide kendime emzirme sutyeni alacagim atlet aldim da.
Eksik bitmiyor bence![]()
Bak bizim doktorun ennn sevdigim yanı buuu. Asla ama asla gereksiz birsey kullandirmiyor. Sikayetin olana kadar magnezyum bile baslamiyor. Benim sikayetlerim olunca başlatmıştı meselaAy bu arada evet o patır patır vitamin yazıyordu ben bu doktora bişey diyorum gerek yok onu bırakalım bunu bırakalım vs diyor şaşırıyorum![]()
Benimkide devam ediyorsun dimi diye soruyor
Sizin drben
![]()
Vallahi ayni vallahi bakk. Dün esyalari döktük, yani kisa ve uzun kol olarak baya abrtmis birsuru zıbın almışız, alt ust takim birsuru almisiz. Ama hala alinacaklar var yaa. Ve almak istediklerimiz var.Gerçekten bitmiyor kanka, sanki tamamladım gibi oluyor ama yine bir sürü şey var![]()