• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
kızlar ben yıkama ütüleme işlerine başladım 😳 3 makine yıkandı ütülendi yerleşti, daha kayınvalidemde olanlar var ama onlar ay sonuna doğru gelir herhalde. Hastane valizini de hazırlıcam yarın en azından elimdekilerle 🥹 sonrası sonra 🥲

Bende başladım yıkama işlemlerine vallahi daha dayanamadım 🫣🫣
Ohh ellerinize sağlık kızlar iyi yapmışsınız 😍

kızlar ben yıkama ütüleme işlerine başladım 😳 3 makine yıkandı ütülendi yerleşti, daha kayınvalidemde olanlar var ama onlar ay sonuna doğru gelir herhalde. Hastane valizini de hazırlıcam yarın en azından elimdekilerle 🥹 sonrası sonra 🥲
Hiç haber vermiyorsun haaa 🤩🤩🤩
Bende başladım yıkama işlemlerine vallahi daha dayanamadım 🫣🫣
fotileyin asılıyken 🥹🤩 bu ara insta keşfetim yıkama ütüleme yerleştirme 😍

Kızlar benim bebeğimin hareketleri yine azaldı. İnstagramda görüyorum 30 haftalıklar dışardan bile güm güm belli benimki öyle dışardan belli olmuyor. Ben hissediyorum sadece ama 2 gün önce daha hareketliydi dönüyodu sert vurdu falan ama 2 gündür normal mısır patlar gibi hissediyorum

Kızlar benim bebeğimin hareketleri yine azaldı. İnstagramda görüyorum 30 haftalıklar dışardan bile güm güm belli benimki öyle dışardan belli olmuyor. Ben hissediyorum sadece ama 2 gün önce daha hareketliydi dönüyodu sert vurdu falan ama 2 gündür normal mısır patlar gibi hissediyorum
Elinizle biraz dürtseniz ben hareketlenme azalınca parmağımla dürtüyorum hemen tekme atıyor

Ara ara öyle oluyor ya önemli olan bence hareketli olması canım, benim 2 hafta gümbür gümbürdü, mesela 3 gündür daha öyle gümbür gümbür değil, herhalde pozisyonu değişti canım

Kızlar yürüyüşe gittik sahile, o sırada skip hop çantanın yeşilini bir baba sırtına geçirmiş, ilk defa yakından gördüm mağazalara gitmediğim için ama pek çirkin naylon torba gibi 🫢😬😂😂 alan varsa linçleyecek beni😒😂😂
Aynısını ben de görüp düşünmüştüm 🤭
Hepsiburadadan aldım bir tane ama yurtdışından geldiği için geç gelecekmiş biraz. İnşallah güzel gelir. Gelirse sizinle de paylaşırım

Back
X