• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
34+1 bugün. Ekimi bir doğurmadan atlatırsam rahatlicam 😅😁 Doktorum da her an gelebilirmiş gözüyle bakıyor korkutuyor beni ama ben en az 2 hafta daha duracağına inanıyorum 😍😁 senin ikinci çocuk heralde. O da çok beklemez. Sezeryan mı ?
seninki kasımın sonuna mı denk geliyor ozaman canım?🤔 benim ikinci evet, niye beklemiyor kiz korkutmayin😂 normal doğum
seninki sezeryanmı olcak?

Günaydın kızlar 🤰
Güzel bir hafta başlangıcı yapalım inşallah 👯‍♀️

babylovee babylovee tek başına idrarda protein kaçağı manalı olmaz, tansiyon takibi yapmalısın, bir de örnek veriyorum mesela benim normalim 9-5 10-6 12 herkes için kabul gören bir değer olsada benim için yüksek bir tansiyon geçen doktoruma söyledim, sorun yok kontrol edelim dedi, benim de preklamsi riskim var yanında da kolestaz tabi, ikisi birbirinden çok farklı şeyler, hiç bunları dert etme 🙏

sepide sepide canım de ben de mammauranın nemlendiricisini aldım, hatta indirim vardı 3 al 1 öde mi ne çok da uyguna gelmişti

@Pembepapatyaa canım ben de hazırlıklarımı yavaştan yapıyorum çünkü bende riskli gebeyim, erken doğum öyküm var, bu hafta hurçlayacağım inşallah hatta

suuuduru68 suuuduru68 kız nasıl titiz değil Türk anaları, milliyetçi damarım kabardı bak 👀 🐺 🇹🇷 Deli derecesinde titizlikle bilinirler
ben dışarda gezerken hep çok umursamaz insanlar gördüm ondan kuzum üstünüze alınmayın sizi tanıyınca herşey değişti tabi❤️❤️❤️

Kızlar son zamanlarda göğüslerimde hassasiyet var ilk trimester dönemi gibi, böyle damarlaşma olmuş, şiştiler sanki geçmişti hassasiyetleri, normaldir diye düşünüyorum, sıvı vs gelmiyor uçları falan belirginleşti epeyce
Canım ilk bebeğin sanırım ilk hamilelikte göğüs daha fazla sızlıyor yada şişiyor bendede ilkinde vardı öyle sorunlar ama bu sefer yok sütüm olmicak mi diye endişeleniyorum hatta bence süt için hazırlık yapıyor vücudun 😊

Ataşehir Acıbadem de muayene fiyatları ne kadar olmuş? Ben 2 hafta önce yine zamlı ödedim, yakın zamanda ikinci zam geldi, 6900 olmuş muayene ❤️‍🩹😂
Ay Allah'ım çok fazla biz 1450 ödüyoruz başta 1250 idi o bile bana fazla.geliyordu 😂 muayene de napiyorki.testle birlikte mi o fiyat sadece bebek izlenimi tansiyon kilomu 😅

Kanka 40 mL alacaksan bir tane fazlasıyla yeterli bence, bende bir tane aldım. Bitimine yakın atarsın kendini e bebek mağazasına alırsın hemen, hiç stok yapma 😌
Aşkım bende şu Avrupa amerika gibi kucağıma alıp duşa girmeyi çok istiyorum ama onu anca 2-3 ay sonrası yapabiliriz 🥲🥲 küvet ben skip hop alacam 90% 🥰
Bende klasik küvetlerden vardı, kullanamadım hiç nerdeyse, 40’ından sonra annem gidince, kucağımda yıkadım hep, en kolayı öyle babylovee babylovee

Ay Allah'ım çok fazla biz 1450 ödüyoruz başta 1250 idi o bile bana fazla.geliyordu 😂 muayene de napiyorki.testle birlikte mi o fiyat sadece bebek izlenimi tansiyon kilomu 😅
Sadece muayene canım, bu Prof fiyatı, normal doktor biraz daha uygundur ama her türlü pahalı. Benim sigortam var diye hepsini ödemiyorum 2500 ödüyorum, İst şartları için bu rakam çok iyi. Sigortam olmasa mecburen verecektim :(

Canım ilk bebeğin sanırım ilk hamilelikte göğüs daha fazla sızlıyor yada şişiyor bendede ilkinde vardı öyle sorunlar ama bu sefer yok sütüm olmicak mi diye endişeleniyorum hatta bence süt için hazırlık yapıyor vücudun 😊

Aslında ikinci canım, daha önce bir doğumum oldu, melek oldu yavrum, sütüm de gelmiyordu onda ama süreci farklı ve zordu, bu ikinci şimdi dolu dolu göğüslerim, inşallah olur sütüm🥰

0-3 aylar yerleşti, sonralar sonra 😅 hastaneye alacaklarımı da hurçlara koydum onlar da hazır gibi bebişinkiler en azından. Benim hurcun hazırlanması, bir de bebek bezi, ıslak mendil, göğüs pompası gibi şeyler kaldı onlar da kasım indirimiyle artık 🥲🥲

Eklentiler

• D3C7E70A-E8BC-4A63-8A77-59765B747575.webp
    D3C7E70A-E8BC-4A63-8A77-59765B747575.webp
    46,5 KB · Görüntüleme: 47
  • 5F1694B4-3613-4920-989F-0A429B9E320C.webp
    5F1694B4-3613-4920-989F-0A429B9E320C.webp
    59,2 KB · Görüntüleme: 47
  • 7E5DCF7B-CFC6-4C17-A815-E71B327483FC.webp
    7E5DCF7B-CFC6-4C17-A815-E71B327483FC.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 47
0-3 aylar yerleşti, sonralar sonra 😅 hastaneye alacaklarımı da hurçlara koydum onlar da hazır gibi bebişinkiler en azından. Benim hurcun hazırlanması, bir de bebek bezi, ıslak mendil, göğüs pompası gibi şeyler kaldı onlar da kasım indirimiyle artık 🥲🥲

Maşallah canım, hepsi de birbirinden güzel, çok şükür bu günlere geldik, dolaplar diziliyor, eşyalar ütüleniyor 😍

Ataşehir Acıbadem de muayene fiyatları ne kadar olmuş? Ben 2 hafta önce yine zamlı ödedim, yakın zamanda ikinci zam geldi, 6900 olmuş muayene ❤️‍🩹😂
Aşko benim dr muayenesi en son zamlı 7.5K idi 8e yakın bir fiyat söylediler ama tam aklımda tutmadım, ama benim Allianz sigortayla indirimli ödeme yapıyorum 3K 🥹🥹

Back
X