- 18 Ekim 2022
- 2.315
- 3.176
- 83
- Konu Sahibi annabelica
- #45.841
Tamam canım sağol, suya bastıklarım açılmış gibiydi, şimdi makinadalar, umarım temizlenmiştirkosla oksi leke çıkarıcı jel kullandım canım
evet kutusu pembe

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam canım sağol, suya bastıklarım açılmış gibiydi, şimdi makinadalar, umarım temizlenmiştirkosla oksi leke çıkarıcı jel kullandım canım
evet kutusu pembe
Tabii tabii sonra elde kalınca ben bunu napıcam diyorsun, dert oluyorHaklısın canım bitince yine alırız dimi ya dag başında degiliz ya![]()
seninki kasımın sonuna mı denk geliyor ozaman canım?34+1 bugün. Ekimi bir doğurmadan atlatırsam rahatlicamDoktorum da her an gelebilirmiş gözüyle bakıyor korkutuyor beni ama ben en az 2 hafta daha duracağına inanıyorum
senin ikinci çocuk heralde. O da çok beklemez. Sezeryan mı ?
ben dışarda gezerken hep çok umursamaz insanlar gördüm ondan kuzum üstünüze alınmayın sizi tanıyınca herşey değişti tabiGünaydın kızlar
Güzel bir hafta başlangıcı yapalım inşallah
babylovee tek başına idrarda protein kaçağı manalı olmaz, tansiyon takibi yapmalısın, bir de örnek veriyorum mesela benim normalim 9-5 10-6 12 herkes için kabul gören bir değer olsada benim için yüksek bir tansiyon geçen doktoruma söyledim, sorun yok kontrol edelim dedi, benim de preklamsi riskim var yanında da kolestaz tabi, ikisi birbirinden çok farklı şeyler, hiç bunları dert etme
sepide canım de ben de mammauranın nemlendiricisini aldım, hatta indirim vardı 3 al 1 öde mi ne çok da uyguna gelmişti
@Pembepapatyaa canım ben de hazırlıklarımı yavaştan yapıyorum çünkü bende riskli gebeyim, erken doğum öyküm var, bu hafta hurçlayacağım inşallah hatta
suuuduru68 kız nasıl titiz değil Türk anaları, milliyetçi damarım kabardı bak
![]()
![]()
Deli derecesinde titizlikle bilinirler
Canım ilk bebeğin sanırım ilk hamilelikte göğüs daha fazla sızlıyor yada şişiyor bendede ilkinde vardı öyle sorunlar ama bu sefer yok sütüm olmicak mi diye endişeleniyorum hatta bence süt için hazırlık yapıyor vücudunKızlar son zamanlarda göğüslerimde hassasiyet var ilk trimester dönemi gibi, böyle damarlaşma olmuş, şiştiler sanki geçmişti hassasiyetleri, normaldir diye düşünüyorum, sıvı vs gelmiyor uçları falan belirginleşti epeyce
Ay Allah'ım çok fazla biz 1450 ödüyoruz başta 1250 idi o bile bana fazla.geliyorduAtaşehir Acıbadem de muayene fiyatları ne kadar olmuş? Ben 2 hafta önce yine zamlı ödedim, yakın zamanda ikinci zam geldi, 6900 olmuş muayene![]()
Bende klasik küvetlerden vardı, kullanamadım hiç nerdeyse, 40’ından sonra annem gidince, kucağımda yıkadım hep, en kolayı öyleKanka 40 mL alacaksan bir tane fazlasıyla yeterli bence, bende bir tane aldım. Bitimine yakın atarsın kendini e bebek mağazasına alırsın hemen, hiç stok yapma
Aşkım bende şu Avrupa amerika gibi kucağıma alıp duşa girmeyi çok istiyorum ama onu anca 2-3 ay sonrası yapabilirizküvet ben skip hop alacam 90%
![]()
Sadece muayene canım, bu Prof fiyatı, normal doktor biraz daha uygundur ama her türlü pahalı. Benim sigortam var diye hepsini ödemiyorum 2500 ödüyorum, İst şartları için bu rakam çok iyi. Sigortam olmasa mecburen verecektimAy Allah'ım çok fazla biz 1450 ödüyoruz başta 1250 idi o bile bana fazla.geliyordumuayene de napiyorki.testle birlikte mi o fiyat sadece bebek izlenimi tansiyon kilomu
![]()
Canım ilk bebeğin sanırım ilk hamilelikte göğüs daha fazla sızlıyor yada şişiyor bendede ilkinde vardı öyle sorunlar ama bu sefer yok sütüm olmicak mi diye endişeleniyorum hatta bence süt için hazırlık yapıyor vücudun![]()
Günüm güzelleşti0-3 aylar yerleşti, sonralar sonrahastaneye alacaklarımı da hurçlara koydum onlar da hazır gibi bebişinkiler en azından. Benim hurcun hazırlanması, bir de bebek bezi, ıslak mendil, göğüs pompası gibi şeyler kaldı onlar da kasım indirimiyle artık
![]()
0-3 aylar yerleşti, sonralar sonrahastaneye alacaklarımı da hurçlara koydum onlar da hazır gibi bebişinkiler en azından. Benim hurcun hazırlanması, bir de bebek bezi, ıslak mendil, göğüs pompası gibi şeyler kaldı onlar da kasım indirimiyle artık
![]()
Aşko benim dr muayenesi en son zamlı 7.5K idi 8e yakın bir fiyat söylediler ama tam aklımda tutmadım, ama benim Allianz sigortayla indirimli ödeme yapıyorum 3KAtaşehir Acıbadem de muayene fiyatları ne kadar olmuş? Ben 2 hafta önce yine zamlı ödedim, yakın zamanda ikinci zam geldi, 6900 olmuş muayene![]()
Darısı başınaGünüm güzelleşti![]()
Haftasonu dolap kurulunca, haftaya bekleyin beniDarısı başına![]()
Neeee ben 300 ödeyip çıkıyorum sepideeeAşko benim dr muayenesi en son zamlı 7.5K idi 8e yakın bir fiyat söylediler ama tam aklımda tutmadım, ama benim Allianz sigortayla indirimli ödeme yapıyorum 3K![]()
Biz hazır olalım da bu miniklerin sağı solu belli değilMaşallah canım, hepsi de birbirinden güzel, çok şükür bu günlere geldik, dolaplar diziliyor, eşyalar ütüleniyor![]()
KankaNeeee ben 300 ödeyip çıkıyorum sepideee![]()
Ahhahaha galiba öyle ben 1,3 verdim çünküKankaPamlok perinatologa 3K verdim dediğinde sustum tolga beye
ben 13K verdim detaylıda
bende bir 0 fazla yazıyorlar
![]()
Hastanenin senden gecindigi tescillendiKankaPamlok perinatologa 3K verdim dediğinde sustum tolga beye
ben 13K verdim detaylıda
bende bir 0 fazla yazıyorlar
![]()