• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192

Eklentiler

• IMG_5526.webp
    IMG_5526.webp
    68,4 KB · Görüntüleme: 79
Kızlar hastane çantası şu huçlardan sipariş verdim, daha önce grisini almıştım memnun kaldım inşallah bunlar da iyidir, aslında desenli olanları çok çok ciciydi ama be böyle delikli görünsün istiyorum hangisinde ne olduğunu anlayayım diye 🥹

Kızlar hastane çantası şu huçlardan sipariş verdim, daha önce grisini almıştım memnun kaldım inşallah bunlar da iyidir, aslında desenli olanları çok çok ciciydi ama be böyle delikli görünsün istiyorum hangisinde ne olduğunu anlayayım diye 🥹

Aşkım fiyatıda baya iyiymiş 😍 gelince güncel yorumunu bekliyorum

Kızlar Günaydınlarr🌸
İdrar kültürü sonuçlarım çıkmış anlayan varsa bir yorum yapabilir mi.

Keton referans: negatif, sonuç : (++)pozitif
Protein: referans: negatif, sonuç: (+)pozitif
Açıklama: HER SAHADA 1-2
LÖKOSİT,3-4
ERİTROSİT,3-4
EPİTEL
HÜCRESİ,ORTA
AMORF FOSFAT
KRİSTALLERİ
GÖRÜLDÜ.
Ben bunu yeni gördüm, doktorun ne diyecek acaba mutlaka bilgilendir bizi

Çok tatlı görünüyor bence de içinin görünür olması daha kullanışlı 🥰

Aşko benim dr muayenesi en son zamlı 7.5K idi 8e yakın bir fiyat söylediler ama tam aklımda tutmadım, ama benim Allianz sigortayla indirimli ödeme yapıyorum 3K 🥹🥹
Kanka Allianz‘ın neyi var sende özel sağlık di mi? Tamamlayıcı geçmiyor çünkü orada, ya fiyatlar aynı neredeyse ama aldığın hizmete bakınca gerçekten pek memnun değilim Doktorum için gidiyorum medicana’ya

Kanka Allianz‘ın neyi var sende özel sağlık di mi? Tamamlayıcı geçmiyor çünkü orada, ya fiyatlar aynı neredeyse ama aldığın hizmete bakınca gerçekten pek memnun değilim Doktorum için gidiyorum medicana’ya
Aşkım allianz yatarak var bende, ama eğer hem yatarak hem ayakta birlikte alsaydı eşim kuruş ödemicektim muayenelerde ☹️ ama işte sigortayı yapan kadın doğumda indirim daha iyi oluyor sadece yatarak önermiş, ama bindirmiş bize 🤣🤣 kesin Acıbademle anlaşmalı😂😂 birde ben tc vatandaşı değilim bilmiyorum oda etkiliyor mu fiyatları ☹️☹️

Sende de oluyor mu hakkımdan gidecek diye bazen ihtiyaç olmayan şeyi bile mağazadan alıyorum 🤭🤣
Kanka unuttuğum bir şey oluyor eklemeyi, hakkımdan gitmesin onu söylerken diye verdiğim siparişi iptal edip, unuttuğum şeyi ekleyip tekrar sipariş ediyorum 🤣🤣🤣 böyle böyle zengin oluyoruz 🤣🤣🤣

33.haftaya bugün itibarı ile girmiş bulunuyorum🙏🏽🙏🏽
Buarada benim tenim çok kuruyor buaralar. Nemlendirici,el kremi,dudak kremi unutmayın hastane için. Bir gün kalacaklar için büyük sorun değil de, sonrası için🤗
Kızlar Günaydınlarr🌸
İdrar kültürü sonuçlarım çıkmış anlayan varsa bir yorum yapabilir mi.

Keton referans: negatif, sonuç : (++)pozitif
Protein: referans: negatif, sonuç: (+)pozitif
Açıklama: HER SAHADA 1-2
LÖKOSİT,3-4
ERİTROSİT,3-4
EPİTEL
HÜCRESİ,ORTA
AMORF FOSFAT
KRİSTALLERİ
GÖRÜLDÜ.
Doktora ne zaman göstereceksin sonucları?

Back
X