• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Patikli alt almışsan tulum çok elzem değil 1-2 tane olsa iyi olur, ben de hep hastane çıkışların içinde vardı. Kendim de aldım iki tane 5-6 tane oldu. İki parça olanlar bence daha kullanışlı patikli alt ve Zıbın şeklinde. Çünkü alt değiştirirken tulum biraz eziyetli oluyor

Aşkım dr’lar patikli max 3 aya kadar giydirin çünkü ayak altlarından ellerinden oluşuyormuş hissetmeleri, ben bundan sonra alırsam patiksiz alıcam
Tamam kizlar fazla almayacagim zaten teşekkür ederim 🌸

Eklentiler

• IMG_4993.webp
    IMG_4993.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 72
Bende onlardan aldım aşko, uni baby yorumlarında pamukları dağılıyor, bebeğin tenine yapışıyor falan yazıyordu, ama kullanan ve memnun olan varmış baksana 😬
Benimde gönlüm onlardan yana geciyor😅
Onu hiç kullanmadım canım ama wee baby çok kötüydü mesela, ıslatınca incecik oluyor. İpek almıştım ondan da memnun kalmadım. İstersen birer paket al dene ama uni baby de indirime girince epey uyguna geliyor. Değerlendirebilirsin belki. En son paketi 50 tl gibi bir şeye denk gelmişti aldığımda.
Tamam canim olmadi önce ebebekten alayim sonra denerken unibaby de alirim fikri oldu teşekkür ederim🌸🙏

Doktorum tansiyon takibi yap yukselirse haber ver dedi.
Ve dedigi gibi tansiyonum yüksek ölçtüm.
Ne kadar sacma bir bedenim var. Her halttan strese giriyorum..
Vallahi bu stresi yönetemiyorum ben ya 😒😒🙁🙁 kendimi dövmek istiyorum resmen

Canım stres olma, kaç çıktı tansiyon

Ya ikincisini söylemek bile istemiyorum da. Ilki de 138/87 çıktı...
Ikinciyi demek bile gelmiyor icimden. O stresten yüksek çıktı ama biliyorum
Kanka ölçerken niye strese giriyorsun onu anlamıyorum 😬 yüksek çıkar diye mi yapıyorsun. Benim hastanede ölçüyorlar valla umurumda bile olmuyor 🫠🫠

Ya kızlar tam şu an gözümü kör eden bir diş ağrım var, üfff nereden çıktı şimdi ya 😒
Canım karanfil bas, ben ilk trimesterda çok kötü yaşadım bunu hatta en son antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hiçbir şey etki etmedi ama en oluru buydu
Ya ikincisini söylemek bile istemiyorum da. Ilki de 138/87 çıktı...
Ikinciyi demek bile gelmiyor icimden. O stresten yüksek çıktı ama biliyorum
Kuzu limonlu su icmende sakınca yoksa içip biraz sonra tekrar ölçsene bir de bir kaşık nar ekşisi. Eşimde yüksek tansiyon var hep bunları yapar

Back
X