• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Darlama seviyem 😆😆, gelince hemen kuracakmısınız? Yorumunu merak ediyorum 😌
Evet evet onlar kuracak, hatta ogün eşime depoda var abi al götür demiş bin tl de düşerim demiş 🤣 Eşim yok demiş siz getirin kurun 😅 Bide eni büyük kapılarla aynı ölçüde neredeyse giriş çıkışı zor oyüzden yatak odamıza kurdurtucazz 😍

Canım prima alcam ben bezini. Onunda indirimi olcak onu bekliyorum.
Patikli tulumlar varya, onlardan almadım pek. 2 3 tane var sadece. Patiksizlerden de var ama ekstra alsam mi patikli diye bi düşündüm.
Yoksa inanmazsin aşırı abartmisiz zıbın konusunu. Güzel buldukca almisiz. Galiba toplam 25 tane fln vardir. Zıbınlı takımlar haricc.. alt üst gakimlar falan haric. Sadece bunlar kollu kolsuz yarim kol olarak ayriliyor😅
Evet bizimde termometremiz yok bide. Küveti yokk. Sampianı bile yok çocugumun😅
Evet canim bebis alt acma örtüsü de alcam daha alt silme pamugu daa onalrda yok.

Canim senin de dedigin gibi yüksek tansiyon kaşıntı sisme bas agrisi vs vs bunlar da belirtiler. Ama aşırı kaşıntı var demek ki o kadında. Ordan anlamıştır.
Patikli alt almışsan tulum çok elzem değil 1-2 tane olsa iyi olur, ben de hep hastane çıkışların içinde vardı. Kendim de aldım iki tane 5-6 tane oldu. İki parça olanlar bence daha kullanışlı patikli alt ve Zıbın şeklinde. Çünkü alt değiştirirken tulum biraz eziyetli oluyor

Evet evet onlar kuracak, hatta ogün eşime depoda var abi al götür demiş bin tl de düşerim demiş 🤣 Eşim yok demiş siz getirin kurun 😅 Bide eni büyük kapılarla aynı ölçüde neredeyse giriş çıkışı zor oyüzden yatak odamıza kurdurtucazz 😍
Ay hadi bakalım heyecanlandım 😍😍 bende haftaya halletmek istiyorum beşik işini o yüzden senin yorumlarada bakayım dedim😌

Aşkım allianz yatarak var bende, ama eğer hem yatarak hem ayakta birlikte alsaydı eşim kuruş ödemicektim muayenelerde ☹️ ama işte sigortayı yapan kadın doğumda indirim daha iyi oluyor sadece yatarak önermiş, ama bindirmiş bize 🤣🤣 kesin Acıbademle anlaşmalı😂😂 birde ben tc vatandaşı değilim bilmiyorum oda etkiliyor mu fiyatları ☹️☹️
Benim Allianz tamamlayıcı var geçmiyor dediler bana telefonda sordugumda ama hiç gitmedim. Neyse sen artık sonrakilerde yaptırırsın onu

Canım prima alcam ben bezini. Onunda indirimi olcak onu bekliyorum.
Patikli tulumlar varya, onlardan almadım pek. 2 3 tane var sadece. Patiksizlerden de var ama ekstra alsam mi patikli diye bi düşündüm.
Yoksa inanmazsin aşırı abartmisiz zıbın konusunu. Güzel buldukca almisiz. Galiba toplam 25 tane fln vardir. Zıbınlı takımlar haricc.. alt üst gakimlar falan haric. Sadece bunlar kollu kolsuz yarim kol olarak ayriliyor😅
Evet bizimde termometremiz yok bide. Küveti yokk. Sampianı bile yok çocugumun😅
Evet canim bebis alt acma örtüsü de alcam daha alt silme pamugu daa onalrda yok.

Canim senin de dedigin gibi yüksek tansiyon kaşıntı sisme bas agrisi vs vs bunlar da belirtiler. Ama aşırı kaşıntı var demek ki o kadında. Ordan anlamıştır.
Aşkım dr’lar patikli max 3 aya kadar giydirin çünkü ayak altlarından ellerinden oluşuyormuş hissetmeleri, ben bundan sonra alırsam patiksiz alıcam

Ay hadi bakalım heyecanlandım 😍😍 bende haftaya halletmek istiyorum beşik işini o yüzden senin yorumlarada bakayım dedim😌
Tabi gelince hemen yorumlarımı yaparım 😍 pamlok ve eşim beğendi canlıda görüp. Bakalım nasıl bişey minikolar. Nevresim takımı da diktiriyo annem ölçüsüne uygun kumaşçıdan almış orada dikiyolarmış direkt. Özellikle Ankaradaki arkadaşlar Bursa Kumaş mağazasında öyle bişey varmış haberiniz olsun

Tabi gelince hemen yorumlarımı yaparım 😍 pamlok ve eşim beğendi canlıda görüp. Bakalım nasıl bişey minikolar. Nevresim takımı da diktiriyo annem ölçüsüne uygun kumaşçıdan almış orada dikiyolarmış direkt. Özellikle Ankaradaki arkadaşlar Bursa Kumaş mağazasında öyle bişey varmış haberiniz olsun
Aşko yatağı ne alacaksın içi için, yoksa set halinde geliyor mu

Tamam canım bakayim ona da. Ebebegin coklu paketlerinden alma niyetim var aslinda
Onu hiç kullanmadım canım ama wee baby çok kötüydü mesela, ıslatınca incecik oluyor. İpek almıştım ondan da memnun kalmadım. İstersen birer paket al dene ama uni baby de indirime girince epey uyguna geliyor. Değerlendirebilirsin belki. En son paketi 50 tl gibi bir şeye denk gelmişti aldığımda.

Onu hiç kullanmadım canım ama wee baby çok kötüydü mesela, ıslatınca incecik oluyor. İpek almıştım ondan da memnun kalmadım. İstersen birer paket al dene ama uni baby de indirime girince epey uyguna geliyor. Değerlendirebilirsin belki. En son paketi 50 tl gibi bir şeye denk gelmişti aldığımda.
Ay aşko sen öyle diyorsan ben bir uni baby’de deneyim o zaman 😍 ben baby me almıştım

Back
X