- Konu Sahibi annabelica
- #46.001
Ay ben bu atlı karıncayı da çok beğenmiştim çok güzel olmuşYa çok güzel olmuşbizimki de böyle, içine magnet eklicem, onlar daha gelmedi.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ben bu atlı karıncayı da çok beğenmiştim çok güzel olmuşYa çok güzel olmuşbizimki de böyle, içine magnet eklicem, onlar daha gelmedi.
Erkek olunca çok bir seçenek olmuyor hayvan dışındaAy ben bu atlı karıncayı da çok beğenmiştim çok güzel olmuş![]()
Canım karanfil bas, ben ilk trimesterda çok kötü yaşadım bunu hatta en son antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hiçbir şey etki etmedi ama en oluru buydu
Kuzu limonlu su icmende sakınca yoksa içip biraz sonra tekrar ölçsene bir de bir kaşık nar ekşisi. Eşimde yüksek tansiyon var hep bunları yapar
Bizimde yokEvet ya iyi oldu aradan çıktı kapı süsünü de zaten detaylıdan sonra almıştımbu sırada çocuğumun daha hastane çıkışı yok
![]()
çok güzelYa çok güzel olmuşbizimki de böyle, içine magnet eklicem, onlar daha gelmedi.
Aşko çok dayanamazsan dişçi yasağı yok diye biliyorum 3.trimesterHemen koyayım karanfil canım evde var, sağ ol aklıma gelmedi hiç
İki kişide de gördüm rahim ağzı açılsın diye takılıp suyla şişiriliyormus.neyse takanlar benim kadar strese gitmediler rahatlar. Adı foley kateteri diye geçiyormuş. Başa gelen çekiliyor heralde. Ucunda da bebeğimiz oluncaAy iyi bari haftasi güzelmiş erken gelen bir bebis degilmis. Balon dedigin acaba nasil birsey ay hem merak ediyorum hem öğrenmek istemiyorumcok kaosmatik bir durum
Sen duymamaya calis kulaklık falan tak kulağına vallahi ordan çıkınca bir sigum ebesi tecrüben olacak bu gidislekendi dogumunu kendin de yaparsin sen
![]()
Haklisin canım.. basarmam lazım sakin kalmayiCanım çok yüksek değil, evet stresten çıkmıştır, stres çok etkiliyor hiç sorun yok sakin kalmaya ve dinlenmeye çalış
Ictim kuzum cok sagol. Nar eksisi sekerden dolayi cesaret edemem de. O da mi düşürüyor.Canım karanfil bas, ben ilk trimesterda çok kötü yaşadım bunu hatta en son antibiyotik kullanmak zorunda kaldım. Hiçbir şey etki etmedi ama en oluru buydu
Kuzu limonlu su icmende sakınca yoksa içip biraz sonra tekrar ölçsene bir de bir kaşık nar ekşisi. Eşimde yüksek tansiyon var hep bunları yapar
Aşko çok dayanamazsan dişçi yasağı yok diye biliyorum 3.trimester
Ah ne guzel bende oyle rahat olabilseydim..Kanka ölçerken niye strese giriyorsun onu anlamıyorumyüksek çıkar diye mi yapıyorsun. Benim hastanede ölçüyorlar valla umurumda bile olmuyor
![]()
Kuzu ben 3'te yok diye biliyorumAşko çok dayanamazsan dişçi yasağı yok diye biliyorum 3.trimester
Yazdığımı unutunKuzu ben 2'de yok diye biliyorumyani şöyle benim ilk trimesterda oldu bu durum günlerce duvarı yumrukladım acıdan sonra doktorum diş hekimine git dedi o da direkt antibiyotik dedi görünce kendi doktorum da öyle deyince ağlaya ağlaya kullanmıştım. Kar zarar hesabıyla. Doktor da eğer devam ederse güvenli zaman 14-27 demişti
Canım çok zıbın almışsınız ama ben instada gördüm bi kız paylaşım yapmıştı zıbınlar en çok kullanılan şeymiş ve yeterli gelmemiş sürekli kirleniyomuş belkide iyi yaptın çok almakla hiç bilmiyorum yaşayarak görcez benim yüksek ihtimal yetmez öyle olursa eşimi yollar aldırırım e bebek evimin karşısında.Canım prima alcam ben bezini. Onunda indirimi olcak onu bekliyorum.
Patikli tulumlar varya, onlardan almadım pek. 2 3 tane var sadece. Patiksizlerden de var ama ekstra alsam mi patikli diye bi düşündüm.
Yoksa inanmazsin aşırı abartmisiz zıbın konusunu. Güzel buldukca almisiz. Galiba toplam 25 tane fln vardir. Zıbınlı takımlar haricc.. alt üst gakimlar falan haric. Sadece bunlar kollu kolsuz yarim kol olarak ayriliyor
Evet bizimde termometremiz yok bide. Küveti yokk. Sampianı bile yok çocugumun
Evet canim bebis alt acma örtüsü de alcam daha alt silme pamugu daa onalrda yok.
Canim senin de dedigin gibi yüksek tansiyon kaşıntı sisme bas agrisi vs vs bunlar da belirtiler. Ama aşırı kaşıntı var demek ki o kadında. Ordan anlamıştır.
Ahhh canım çok geçmiş olsun istersen bir parol iç diş ağrısı çok çektim allah kimsenin başına vermesin çok zorYa kızlar tam şu an gözümü kör eden bir diş ağrım var, üfff nereden çıktı şimdi ya![]()
Canım cekmeceli dolallar oluyor renkli falan onlardan bakabilirsin oyle birseyse düşündüğün.Canım çok zıbın almışsınız ama ben instada gördüm bi kız paylaşım yapmıştı zıbınlar en çok kullanılan şeymiş ve yeterli gelmemiş sürekli kirleniyomuş belkide iyi yaptın çok almakla hiç bilmiyorum yaşayarak görcez benim yüksek ihtimal yetmez öyle olursa eşimi yollar aldırırım e bebek evimin karşısında.
Bizim bebişler kışın doğacağı için ben tulumların çoğunu patikli aldım. Bi kaçtane patikli al derim yine sen bilirsin. Şampuan mustela aldım yağ ve pişik kremi de yanında üçlü set halinde. Alt açma örtüsü pofuduk olandan bi paket aldım yani 10lu şimdilik yeter o arkadaşım onu ikiye kesip kullanmış çok büyük olduğu için yenidoğan için pofuduk olanı önerdiler ebebekten aldım. Pamuğu da ebebek ten aldım canım 3 paket aldım onu da. Sonradan bittikçe alınabilir şeyler diye çok almadım. Zaten şifonyer almadım daha alsam mı emin değilim onun yerine oyuncakları koymak için mini dolaplar var gördün mi acaba öylebişey mi alsam diyorum . Çünkü gardrop yaptırdım 2 tane büyük çekmecesi var. Yeterli gibi şuan . Yatak örtülerimiz de yok daha eksik bitmiyor düşündükçe yenisi çıkıyor![]()
Kuzu ben 3'te yok diye biliyorumyani şöyle benim ilk trimesterda oldu bu durum günlerce duvarı yumrukladım acıdan sonra doktorum diş hekimine git dedi o da direkt antibiyotik dedi görünce kendi doktorum da öyle deyince ağlaya ağlaya kullanmıştım. Kar zarar hesabıyla. Doktor da eğer devam ederse güvenli zaman 14-27 demişti
Ahhh canım çok geçmiş olsun istersen bir parol iç diş ağrısı çok çektim allah kimsenin başına vermesin çok zor![]()
En kötü iki şey diş ağrısı ve kulak ağrısıHiç içmedim hamileyken Parol canım, dayanamasam alacağım ama![]()
Ay ben var ya uyuşturmadan çekin artık kabulum diyordum en sonEn kötü iki şey diş ağrısı ve kulak ağrısı![]()