• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Kızlar ben bir tek yüz kremi almadım ondada kararsızım hemen kullanıyor muyuz avuç kadar yüzüne 🥹🥹
Kızım 10 15 günlükken elleri ve yüzü pul pul kurudu gibi oldu annem yeni bebek ,olur demişti, o zaman kullandim 4 ya da 5gün, minnacık sürdük geçti sonra tekrar sürmedik,mustelanın kremini yüz kremini almıştım

Kremi doğumdan önce sürmeye başlamalı miyiz? Memeyi uyarıyor denmişti sanki ama 2 hafta öncesinden başlamak gerek diye de okuduğumu hatirliyorum
Doğumdan sonra da özellikle ilk zamanlar her emzirmede, emzirme öncesi ve sonrası , sütünüzden azcık sıkıp kahverengi kısmı sütünüzle islatirsaniz yara olmuyor, emzirme hemşiresi demişti ve gerçekten sadece 1 kez yara oldu o da ısırmaya başladığı zaman 🙈

sepide sepide seninle mi konuşmuştuk, Dr un süt yapan tavsiyesini, buldum atayım
Screenshot_20251020_235115_Gallery.webp

Son haftalar gelmeden bişey deyip seçmek de pek mantıklı gelmiyor çünkü normal diye düşünüp istesekte bazen bebek yada annenin durumu elverişli olmuyor normalde olsa sezaryende olsa sonuç olarak doğum yapmış anne olmuş oluyoruz biri diğerinden daha kolay değil her bünye farklı sonuçta. Sadece istemsizce geriliyor ve korkuyorum zaman yaklaştıkça hani o an ne hissederim diye düşünüyorum bebekle ilk buluşma anımı falan hayal ediyorum yani hani böyle kucağına alıp kokusunu hissedince bütün acım geçecek biliyorum ama elimde değil işte 😅😂😂 masajdı spordu bakcaz artık bişeyler yapcaz 😂😂
Hakkınızda hayırlısı nasılsa o şekilde olsun, İlk kızımda normal doğumu çok istiyordum, 41.
Haftada doğdu ve zorunlu sezeryan olmak zorunda kaldim, 8 saat suni sancı verdiler ona rağmen, o kadar geç doğmasına rağmen 1 kez bile doğum sancısı çekmedim, doğumdan sonra en merak ettiğim şey sancının nasıl bir şey olduğuydu 🙈 şimdi mecburi sezeryan olacak, o yüzden inşallah bunda o merak ettiğim sancılar gelmez diyorum:) anne bebek sağlıkla kavuşun birbirinize de gerisi gerçekten olup gidiyor önemli olan o kavuşmak 🥰

Back
X