- 23 Ekim 2024
- 6.716
- 11.512
- 163
- Konu Sahibi annabelica
- #46.561
Sevgili analar, ben 2 penye battaniye, bir kalın battaniye, birde 4 kat muslin battaniye aldım, sizce yeterlimi, eklemem gerekiyor mu? Eklesemde hangisinden ? 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
o sırada sepideyle ben bulaşık yıkıyoz evdeAy sayfalaraca yazı görünce kaos var sandımmeslekleri şöyle okudum
![]()
Ben bulaşık yıkamıyordum ama… neyseo sırada sepideyle ben bulaşık yıkıyoz evde
ev hanımlığı işte..
yav napıyordun çamaşır atıyodun makineye napcan ya başkaBen bulaşık yıkamıyordum ama… neyse![]()
Hayal gücüne bırakıyorumyav napıyordun çamaşır atıyodun makineye napcan ya başka![]()
tövbeee estafurullahHayal gücüne bırakıyorum![]()
kız çok iyi bence ekleme daha bişey bunlar yeterliSevgili analar, ben 2 penye battaniye, bir kalın battaniye, birde 4 kat muslin battaniye aldım, sizce yeterlimi, eklemem gerekiyor mu? Eklesemde hangisinden ?![]()
Aşkom sorayım dedim sonra etrafıma bakmıyımkız çok iyi bence ekleme daha bişey bunlar yeterli![]()
diğer bacılarımda yazsın ama kış için süper yeterli benceAşkom sorayım dedim sonra etrafıma bakmıyım![]()
Tenk yu beybdiğer bacılarımda yazsın ama kış için süper yeterli bence![]()
Kuşum bende 2 kalın örgü battaniye, 3 penye battaniye var şuan. Müslin örtü de ince bir tane var ama onun sayılarını arttıracağım tecrübeli değilim ama yetmezse alırım en kötüSevgili analar, ben 2 penye battaniye, bir kalın battaniye, birde 4 kat muslin battaniye aldım, sizce yeterlimi, eklemem gerekiyor mu? Eklesemde hangisinden ?![]()
Aşkım normal muslin örtüler ben çok aldım, ama bir tanede battaniye tarzı aldım. Senin sanki yeterli gibiKuşum bende 2 kalın örgü battaniye, 3 penye battaniye var şuan. Müslin örtü de ince bir tane var ama onun sayılarını arttıracağım tecrübeli değilim ama yetmezse alırım en kötü
Ben ekliyorum listeye hoşgeldin canım. Tablodaki tüm bilgilerini yazarsan ekleyeyim. YaşKızlar mesajları okudum ama ilk baştaki listeye kendimiz mi ekleme yapacağız?
Benim Sat: 20 Mart
beklenen doğum tarihi :25 Aralık
Cinsiyet kız
Kuzumm müslini daha fazla almanı öneririmSevgili analar, ben 2 penye battaniye, bir kalın battaniye, birde 4 kat muslin battaniye aldım, sizce yeterlimi, eklemem gerekiyor mu? Eklesemde hangisinden ?![]()
Çok güzel olmuşEki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarrartık dekorasyon kısmına geçebilirim
biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar
küveti nereye koymuşlar bakınız
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar![]()
Günaydın canımmmGünaydınnn kızlar ankara soğuk yağmurlu yataktan sesleniyorum![]()