• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Sevgili analar, ben 2 penye battaniye, bir kalın battaniye, birde 4 kat muslin battaniye aldım, sizce yeterlimi, eklemem gerekiyor mu? Eklesemde hangisinden ? 😌
Kuşum bende 2 kalın örgü battaniye, 3 penye battaniye var şuan. Müslin örtü de ince bir tane var ama onun sayılarını arttıracağım tecrübeli değilim ama yetmezse alırım en kötü

Kuşum bende 2 kalın örgü battaniye, 3 penye battaniye var şuan. Müslin örtü de ince bir tane var ama onun sayılarını arttıracağım tecrübeli değilim ama yetmezse alırım en kötü
Aşkım normal muslin örtüler ben çok aldım, ama bir tanede battaniye tarzı aldım. Senin sanki yeterli gibi 😍😍 bende birer tane var 😒

Kızlar mesajları okudum ama ilk baştaki listeye kendimiz mi ekleme yapacağız?
Benim Sat: 20 Mart
beklenen doğum tarihi :25 Aralık
Cinsiyet kız
Ben ekliyorum listeye hoşgeldin canım. Tablodaki tüm bilgilerini yazarsan ekleyeyim. Yaş
Kaçıncı çocuk
Kese görünme zamanı (hafta+gün şeklinde)
Kalp atışı duyulma zamanı
Belliyse bebeğinin ismi

Eki Görüntüle 3662283 Eki Görüntüle 3662284
Ta ta ta taaammm yağıztoşun odası kuruldu kızlarr 😇😇🥰🥰 artık dekorasyon kısmına geçebilirim 😍 biraz geç atabildim annem ve kayniş geldi temizlik yaptılar sağolsunlar 🫶 küveti nereye koymuşlar bakınız 😂😂😂
Şimdi sırada yarın oğluşumdan iyi haberler almak var yavrumun bacak boyu kısa gözüküyordu doktor perinatolojiye sevk etti bakalım detaylı bakıcak inşallah sonuç iyi çıkar 🙏
Çok güzel olmuş 😍 sağlıkla doğsun kullansın bebiş♥️

Günaydınnn kızlar ankara soğuk yağmurlu yataktan sesleniyorum🤣🤣🤣
Günaydın canımmm🌸💗
Hava misss 😍 yağmurlu ve kapali havalardan hic hoslanmayan ben, bu havalar Aralık ayının yaklasma habercisi diye bu sabah keyifliyim 😍
Iyiki yagmurlusun Ankaramm😅

Kızlaar günaydın şimdi size kitabın orta yerinden bir soruuu. Tamam kıyafetleri yıkıycaz ütüliycez okeyy. Peki ya anne bebek bakım çantasını yıkamıycaz mı. Nasıl olacak bi aydınlanma geldi. Ben kumaş aldığım için yıkayabilirim diye düşünüyorum ama termal gözlere sıkıntı olur mu acabaa?

Back
X