• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Kızlaar günaydın şimdi size kitabın orta yerinden bir soruuu. Tamam kıyafetleri yıkıycaz ütüliycez okeyy. Peki ya anne bebek bakım çantasını yıkamıycaz mı. Nasıl olacak bi aydınlanma geldi. Ben kumaş aldığım için yıkayabilirim diye düşünüyorum ama termal gözlere sıkıntı olur mu acabaa?
Günaydınnn anne bebek çantasında nasıl olur bilmiyorum ama termal çantalarda yıkanınca soyulma yapıyor 😏

Günaydın canımmm🌸💗
Hava misss 😍 yağmurlu ve kapali havalardan hic hoslanmayan ben, bu havalar Aralık ayının yaklasma habercisi diye bu sabah keyifliyim 😍
Iyiki yagmurlusun Ankaramm😅
Ay evet soğuk hava demek bebişlerimiz geliyor demek🤣🤣
Bende sevmem ama bu havada yatmak güzel 🤣🤣 çalışanlardan özür dilerim 🙈🙉 :))

Ben ekliyorum listeye hoşgeldin canım. Tablodaki tüm bilgilerini yazarsan ekleyeyim. Yaş
Kaçıncı çocuk
Kese görünme zamanı (hafta+gün şeklinde)
Kalp atışı duyulma zamanı
Belliyse bebeğinin ismi
Hoş buldum canım çok teşekkür ederim.

Yaşım 33
İlk çocuk
Kese görünme zamanını hatırlamıyorum ama 30+6 gebeyim
8.hafta kalp atışını duyduk
İsmi Gökçe

Günaydınnn anne bebek çantasında nasıl olur bilmiyorum ama termal çantalarda yıkanınca soyulma yapıyor 😏
Ben oğlanın termal beslenme çantasını yıkıyorum devamlı 3.senesi bir şey olmadı anne bebek çantalarındaki termaller farklı mı oluyor acaba şaşırdım sen öyle diyince

Ay evet soğuk hava demek bebişlerimiz geliyor demek🤣🤣
Bende sevmem ama bu havada yatmak güzel 🤣🤣 çalışanlardan özür dilerim 🙈🙉 :))
Hemde bu havanin en güzel yanı yatmak😁
Çalışanlardan bende özür dilerim 😅😅

Oyy Allahımmm bir an önce Aralık ayina gitsek saglikla hepimiz dogursakkkk 🙏🙏🙏🙏🙏🙏🥲🥲🥲

Al işte bak şimdi nabacuk :D o kadar kıyafetleri yıka biberonları steril et, sonra yıkanmamış çantaya mı koyacağız al sana kontaminasyon :D
Artık hiç bişeyi yıkamasanda olur 🤣🤣
Acaba şu oyuncakları yer matını falan steril ettikleri spreylerden mi almalı onlarda organik diyorlar fısfıslayıp silebilirsin belki

Valla ben yıkarım yine de 😂 herşeyi yıkama sapıklığı var bende 😂
Bende yıkarım ya havalandırıp kuruturum napalım :D
Artık hiç bişeyi yıkamasanda olur 🤣🤣
Acaba şu oyuncakları yer matını falan steril ettikleri spreylerden mi almalı onlarda organik diyorlar fısfıslayıp silebilirsin belki
Aynen böyle düşününce yıkamıyım daha iyi :D
Bide ben yıkanabilsin diye deri değil de kumaş aldım illa birşey dökülür eder diye :D Düşük sıcaklıkta yıkarım olmadı 30'da. Kurutmaya bile atmayı düşünüyordum yahu. Hayaller hayatlar.

Bide ben yıkanabilsin diye deri değil de kumaş aldım illa birşey dökülür eder diye :D Düşük sıcaklıkta yıkarım olmadı 30'da. Kurutmaya bile atmayı düşünüyordum yahu. Hayaller hayatlar.
Yıka bencede 30 derece fazlada sıktırma en azından bi ilk yıkaması olsun sonra silebilirsin :)

Ya benim aklıma bu hiç gelmedi, yıkadım mı acaba diye düşündüm, yıkayayım ben de o zaman 🥲

Back
X