• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    193
Günaydınnn kızlar 🌸 Ankara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım 😅

benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim🤣🤣

Şimdi sizlere bir soru canım anneler.
Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum🌸🌸🌸

Evimden herkese tunaydin. Dün kaynanm kızdırdı beni biraz.hastaneden çıkmak istemeni anlıyorum ama bebek için ne gerekiyorsa onu yapmalısın yazmis. Ben çıkayım demedim ki. Ayrıca eşim de bu hafta tatil ok ama onun dışında yoğun çalışıyor ve evde yok. Evde yalnız kalmak benim de işime gelmez ki. Acil bir durum oldugunda ne yapacağımı bilemem, hastane daha iyi. Sanki ben ısrarla hastanedn çıkmak istemişim gibi.yapacaklqrini yaptılar hastanede. Erken gelmesine de hazır ol dedi

Ohhh çok sevindim 😂😂 iyi ki konusu açılmış 🥰 ben hastane valizini de yeni aldım, aynı şekilde sildim. Gerçi zaten hurçların içinde götüreceklerimiz ama olsun
Evet canım uyardığın için teşekkür ederim😊 aslında kimyasala kendim bile dikkat ediyorum bebiş için niçin asperoxlara gittim ben de anlamadım😂😂
Ay o kadar sevmiyorum ki valiz çanta vs temizliğini😟 ama dediğin gibi yapılırsa güzel olur içimiz daha rahat eder

Evimden herkese tunaydin. Dün kaynanm kızdırdı beni biraz.hastaneden çıkmak istemeni anlıyorum ama bebek için ne gerekiyorsa onu yapmalısın yazmis. Ben çıkayım demedim ki. Ayrıca eşim de bu hafta tatil ok ama onun dışında yoğun çalışıyor ve evde yok. Evde yalnız kalmak benim de işime gelmez ki. Acil bir durum oldugunda ne yapacağımı bilemem, hastane daha iyi. Sanki ben ısrarla hastanedn çıkmak istemişim gibi.yapacaklqrini yaptılar hastanede. Erken gelmesine de hazır ol dedi
Üfff son cümleye kadar anlayışla okuyordum ama orası olmadı ya
Senin hastaneden çıkışın nasıl olmuştu canım ben orayı okuyamadım, doktor mu tavsiye etmişti

Günaydınnn kızlar 🌸 Ankara hava durumundan sonra Samsun’da hava 20 derece ben hala kombiyi açmadım 😅

benim bakım çantası deri detaylı elde silmeyi planlıyorum üşenirsem de keselerle ya da seyahat hurçlarıyla koyarım çantanın içine çünkü kesin üşenirim🤣🤣

Puset örtüsü , tırnak makası ve tarak almadım. Alıp memnun kalan önerisi olan varsa çok memnun olurum🌸🌸🌸
Aşkım ben tırnak makasıda, tarağıda chiccodan aldım
Puset örtüsüde bunu aldım

Çanta nasıl aldınız? Ev için organizer gibi olanlardan alayım dedim ama dışarısı için sırt çantası gerek, 2 tane almak istemiyorum. Direkt sırt çantası mi kullanacaksınız evde de yoksa ev için ayrı mı dusundunuz K _Kestane_ sepide sepide
Ben o konuda güzel ilerledim aşko o ben değilim bu sefer 😂

Günaydın canım ben yıkamayı düşünmüyorum. Hediye geldi çanta, güzel de bir şey yıkayıp kötü hale gelmesi riskini göze alamadım😊 sleepy mendile asperox sıkıp silerim kullanacağım zaman diye düşünüyorum. Ben sleepy kadınıyım🤪🤪
Kumaşsa yıkanabilir tabi ama termal kısımlarından emin olamadım canım
Kızlar bir şey okudum sanırım instagramda, son haftalarda yere eğilip bir şey pek almayın, bebek dönebilir diyordu. Var mıdır böyle bir şey ya? Doğum pozisyonu alan bebek dönebilir mi böyle, yerden eğilip bir şey almakla acabası
zamanında kızımın grubunda annelerden birinin makat gelişliydi bebeğiydi. Vajinal doğumda çok istiyordu ne hareketler yaptıda bebek dönmedi yani denemediği kalmamıştı baş aşağı durmakta dahil😅 o yüzden ben harekete bağlı olduğunu düşünmüyorum

Tamam anneler sitem eder bazen ama son cümle biraz olmamış 😔😔 sen zaten stresli bir süreç geçiriyorsun 😔 ama sen canını sıkıp ona takma kafanı canım, sinir stresten uzak dur

Canım samsunum burnumda tüttü şimdi🥲
Tarak chicco tırnak makası bebedor aldım daha öncede kullanıp tecrübe ettiğim için fazla araştırmamıştım ben

Üfff son cümleye kadar anlayışla okuyordum ama orası olmadı ya
Senin hastaneden çıkışın nasıl olmuştu canım ben orayı okuyamadım, doktor mu tavsiye etmişti
Enfeksiyon ve kan sonucu temiz geldi. Serviksi de daha uzun ölçtü 16mm ama baskı ile 0.6 civarı. Ciger gelistirici yaptık, sanci geciktirici ilac verdik elmesine de hazirliklinol dediler. herhangi bir şikayette gel,o zamana kadar kendi doktor rutinleri git dedi.

Çanta nasıl aldınız? Ev için organizer gibi olanlardan alayım dedim ama dışarısı için sırt çantası gerek, 2 tane almak istemiyorum. Direkt sırt çantası mi kullanacaksınız evde de yoksa ev için ayrı mı dusundunuz K _Kestane_ sepide sepide
Aşkım ben ev için organizer olanlardan aldım, dışarı için ayrı alacam 🤩 ev için bundan aldım
Dışarı için daha karar vermedim 🫠🫠 aklımda skip hop vardı oda pek çirki olduğu için seçeneğim kalmadı, ya oysho ya zaradan alırım muhtemelen 🤔

Sen bebeğini herkesten daha çok düşünürsün şu kv ler her şeye karışmasa keşke kv demek bile sinir katsayımı yükseltiyor ya
Aşkım ben tırnak makasıda, tarağıda chiccodan aldım
Puset örtüsüde bunu aldım
Hemen bakayım beybi teşekkür ederim😘😘
Ben çoookk önce almıştım çantayı spor valiz gibi ama kocaman çıktı kv beğenmedi ben de inat edip değiştirmedim keşke sırt çantası alsaydım ama desenini de seviyorum😅😅😅

Eklentiler

• IMG_8192.webp
    IMG_8192.webp
    125,3 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_8195.webp
    IMG_8195.webp
    40,5 KB · Görüntüleme: 20
Tamam anneler sitem eder bazen ama son cümle biraz olmamış 😔😔 sen zaten stresli bir süreç geçiriyorsun 😔 ama sen canını sıkıp ona takma kafanı canım, sinir stresten uzak dur
Hastaneden dediler erken gelebilir diye. E kv de o zaman neden taburcu ettiler diyor.ben istemişim gibi. Ama tedavi yöntemleri bitmişti zaten.ypacklari bir şey yok ki

Back
X