Kızlar günaydın,
Zor okudum yazdıklarınızı
babylovee
canımmmm çok sevindim tarihine, test sonuçlarının normal çıkmasına

Çok duygulandım, kendim tarih almışçasına, sağlıkla gelsin oğluşun

se25lin
Canım geçmiş olsun tansiyona dikkat edelim, tansiyon mühim bir kez yükseldiyse takipte olmanda fayda var, örnek vereyim 12-8 herkes için genel kabul gören bir rakam olsada mesela benim 12 olması yüksek demek normalim 9-5, 10-6 çünkü

Dikkatli ol lütfen
mevsimbahar18
canım 28 günlük ücretsiz şöyle oluyr, yoğun bakım ücretsiz, olur da Allah korusun yenidoğan yoğun bakımda kalırsa ondan ücret almıyorlar ama şu var diyelim ki ameliyat vs başka durum oldu, başka yoğun bakıma geçti mesela benim ilk bebeğim, yenidoğan yoğun bakımdan çıkıp ameliyat olduğu bölümün yetişkin yoğun bakımına girdi, orada ilaçlar vs karşılanmıyor aileyi arıyorlar şu ilacı kullanacağız, fiyatı şudur diyorlar onayınız var mı? ( Allah kimseyi böyle bir durumda bırakmasın, orada çok fazla kişi olmuştu devlete sevk isteyen, ilaçlar pahalı çünkü, devlet karşılamıyor

), sadece yenidoğan yoğun bakım her şey ücretsiz, ilk aşı ve doktor kontrolü vs sormak lazım her hastanenin prosedürü farklıdır, benimkine dahildi K vitamini vs yapılmıştı, umarım açıklayabilmişimdir

S
Seherykc
canım bence eşinle ortak kararda buluşmalısınız, nihayetinde çocuk üzerinde söz hakkı sahibi, seni çok iyi anlıyorum, hatta ben de bazen ikinci çocuğa şimdiden korkuyorm eşim arada ima etmeye çalışıyor, sonra hemen konuyu kapatıyor biliyorum istiyor, şimdi şu halde mantıklı karar veremem diyorum bazen, yoksa ben de tek çocuk taraftarı değilim ama riskli hamilelik süreci anneyi yıpratıyor, şu an şu süreç o karar için mantıklı değil
annabelica
ya katılıyorum, hani geri dönülmez bir kısırlık için çok iyi düşünülmesi gerekir, vereceğin her karar gönlüne göre olsun inşallah