- 23 Mart 2016
- 31.819
- 94.061
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #47.661
Ütü olacak zaten kuzum ilk yıkama içn 60 çok değil mi sonrakiler hepMutlaka 60 yıkıyorum kuzum hijyen için![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ütü olacak zaten kuzum ilk yıkama içn 60 çok değil mi sonrakiler hepMutlaka 60 yıkıyorum kuzum hijyen için![]()
Ben hemen iyileşmiştim kuzum wcde falan temizlerken uzun süre rahatsız ediyor ama oturup kalkarken hiç sorun yaşamadım. Eskisi gibi oluyor merak etme biraz daha sabırKızlar önceden normal doğum tecrübesi olanlar dikişler ne zaman iyileşiyor biliyor musunuz doktor kesin bir şey söyleyemem dedi birde eski haline dönecek mi böyle kalmayacak dimi![]()
Hem aile hekimi, hem doktorum sınırda çıkıyor zaten biz kendimiz bakarız deyince gerek duymadım açıkçası. Ve çıkacağınıda düşündüm açıkçası, biraz risk aldım diyebilirim. Ve son zamanlarda bi tık tatlı ve karbonhidrata düşmüştüm diyebilirim. Dediğin gibi diyetisyene gidene kadar en azından kendim başlayayım dedim bakalım ne olacakSeker yüklemesi bence erken müdahale icin çok onemli keske yaptirsaydin
Bende gebelik şekeri var canım, özellikle beyazlardan uzak dur. Şeker ve beyaz un. Beyaz ekmek yasak direkt tam bugday ye.
Pirinc de yasak. Birde meyvelere dikkat etmen gerekiyor. Günde 1 porsiyon yaninda mutlaka süt grubu birseyle yemelisin. Süt yogurt kefir gibi seylerle ye meyveni. Direkt tatlı birsey hic yememeye çalış. En azindan kontrol altina alana kadar. Sonrasina bakarsin zamanla biraz acarsin belki diyeti.
Ekmekte her öğünde 2 dilim iznim var benim. Ama yavas yavas artirdim benimde bebegiminde kilosu eksik çünkü.
Aklima gelenler bunlar.
Yemen gerekenler de , peynir yumurta et tavuk balık süt vs vs bunlar faydali. Hemde tok tutar. 3 ana 3 ara öğün yap diyorlar bana ama 3 ara öğünü pek yapamiyorum.
Ben insülin de kullaniyorum.
Diyetle de ilerlemek bir tık zorluyor. Ama alıştım tabi daha 2 aylik falandik diyete basladigimizda.
Ne bileyim dışarıdan geliyor ya sonuçta bebeğin kakasından bile pis geliyor sanki içim böyle rahat ediyorÜtü olacak zaten kuzum ilk yıkama içn 60 çok değil mi sonrakiler hepolcağı için 60 olabilirde
![]()
Kuzu geçmiş olsn sana dahiliye doktorumun verdiği örnek listeyi göndereyim belki kullanırsınBenimde eşimden kaynaklı var ama dediğim gibi emin olamadım bi türlü
Bi arayıp sorayım yada görüşeyim en iyisi çok teşekkür ederim
Birde ben şeker yüklemesi yaptırmadım, doktorum gerekli görmedi açıkçası ama evde takibini yapalım demişti. Ve beklediğimizden yüksek çıktı, dahiliye doktoruda bayağı kızdı neden yaptırmadığım için ve diyetisyene yönlendirdi. Devlette devam ettireceğim bu durumu açıkçası, sigortam karşılamıyor çünkü. Asıl sormak istediğim şu grupta şekeri yüksek olan arkadaşlar var diye biliyorum, diyet olarak nasıl uygulama yapıyorlar? Karbonhidratı kesip proteini mi arttırmam lazım yardımcı olabilir misiniz? En azından diyetisyene gidene kadar kendim başlamak istedim yavaştan
Çoook teşekkür ederim, en azından örnek olarak alırımKuzu geçmiş olsn sana dahiliye doktorumun verdiği örnek listeyi göndereyim belki kullanırsın![]()
Ne bileyim dışarıdan geliyor ya sonuçta bebeğin kakasından bile pis geliyor sanki içim böyle rahat ediyorzaten ilk seferinde ütüleyip sonraki yıkamalarda ütü de yapmıyorum. Kendi iç çamaşırlarımızı havluları falan da 60 yıkıyorum hep
Canım eski halina dönermi onu bilmiyorum ama benim dikişim birinci haftada lavaboda görmüştüm kendiliğinden birinci haftada düşmeye baslamisti kuru tutKızlar önceden normal doğum tecrübesi olanlar dikişler ne zaman iyileşiyor biliyor musunuz doktor kesin bir şey söyleyemem dedi birde eski haline dönecek mi böyle kalmayacak dimi![]()
Otururken sızlama var bide dikişlerde sanki uyuşukluk hala devam ediyor gibi hep böyle kalacak diye korkuyorumBen hemen iyileşmiştim kuzum wcde falan temizlerken uzun süre rahatsız ediyor ama oturup kalkarken hiç sorun yaşamadım. Eskisi gibi oluyor merak etme biraz daha sabır![]()
Kuru tutmaya çalışıyorum krem yazmıştı doktor onları sürmeye başladım ben doktor alacak sanıyordum dikişleriCanım eski halina dönermi onu bilmiyorum ama benim dikişim birinci haftada lavaboda görmüştüm kendiliğinden birinci haftada düşmeye baslamisti kuru tut
Yok kuzum geçiyor merak etme tamamen eskisi gibi olacak endişen olmasınOtururken sızlama var bide dikişlerde sanki uyuşukluk hala devam ediyor gibi hep böyle kalacak diye korkuyorum
Yaa hosbuldum canımmGün sayma listesine hoşgeldin cnm çok sevindim adına
Yaaa çok duygulandım şimdi tarih gelmek bilmezallah sağlıkla kucağına almayı nasip etsinn
![]()
Ay ne güzel bir haber tarih belli olunca da insan heyecanlanıyorsağlıkla gelsin annesi. İnşallah doğumdan sonra çok akıllı, uyumlu bir bebek olur.
Zor bir hamilelik geçirdin doğumdan sonra rahat, huzurlu, bol koklaşmalı bir annelik nasip olsun inşallah
![]()
İyiyiz canım benim çok sevindim tarih almana sağlıkla gelsin bebişimiz![]()
Yaa dimi kuzuu,seninle ne kadar önceden beri tanışıyoruzYaaa çok duygulandım canım en başından beri daha hamile kalmak için açılan aylık gruplarda tanımıştım seniçok badireler atlattınız çok hak ettiniz bu günleri sağlıkla kavuşun inşallah oğluşuna. ismine karar verdiniz mi bu arada bi siz bi biz kaldık
![]()
Yaa teyzoşuuu nerdesin sen bizim tarihimiz bile belli olduuYaa şimdi gördüm kuzum hayırlı olsun çok heyecanlandımsebebi ne peki erken olmasının 6 Aralık olsaydı
![]()
Ay kız deme öyle seyler yaBelki 26 kasımda önce suni sancı ve fitille vajinal başlatır sonrasında sezeryan dener![]()
Kasımda şenlenecek buralar aralıkta çoğumuz süt gaz kaka konuşuyor olacak hattaAralıka girmemize son 35 gün geri sayımlar başlasınn kızlar![]()
hemde nasıl şenlencekKasımda şenlenecek buralar aralıkta çoğumuz süt gaz kaka konuşuyor olacak hatta![]()
Hayırlısı olsun kuzum ya çok sevindim şimdiden o tarih gelmiş de doğurmuşsun gibi içim kıpır kıpır olduYaa dimi kuzuu,seninle ne kadar önceden beri tanışıyoruzşükürler olsun bugunlere geldik,simdi sırada bebislerimizi saglikla kucağımıza almak var
binlerce şükür her yaşadığımıza da, sağlıkla kavuşalım da yavrumuza..
Ay yokk yaaa isim konusu hala boşluk
Yaa teyzoşuuu nerdesin sen bizim tarihimiz bile belli olduu
Kuzucum, iste serklaj, şekeri de biliyosun zaten e bide tansiyon eklendi simdi. Günde 2 ilac. Doktor artik sana cok yüklendik dedi. Ben 37 de dogurtacagim seni dedi. Orda aklima gelse derdim bak 6 Aralikama iste gelmedi
Ay kız deme öyle seyler yadur simdi sezeryana hazirlandim vajinal kötü kaka demeye basladim bile kendime
![]()
Biz biliyoruz da nolacak sanki telefon almaya biz de vakit bulamıycazhemde nasıl şenlencekilk bebeği olacak olanlar çok tatlı olcak ya hiçbişey bilmiyorlar ya telefonu ellerine almayı vakit bulabilceklermi acaba
![]()
bizi boşver biz zaten iptal hahahahahaBiz biliyoruz da nolacak sanki telefon almaya biz de vakit bulamıycaz![]()
Ay çok korkuyorum ben şaka bir yanabizi boşver biz zaten iptal hahahahaha![]()