• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Merhaba evet evde parmak ölçümü yapıyorum hergün ve not alıyorum insüline başlamıştık çok şükür şu an biraz kontrol altına aldık gibi ama biraz daha zamanı var tam etki etmesi için
IMG_9917.webp

Benimde böyle bendede mi insülin başlıcak acaba

Eki Görüntüle 3664718
Benimde böyle bendede mi insülin başlıcak acaba
Senin 1 saat tokluğun sadece sınırın çok az üstünde genelde 2 tane değer sınır üstünde çıkınca gebelik şekeri tanısı konuluyor sende tanı koyulmaz diye düşünüyorum ancak şekeri hayatından çıkarmanı mümkün olduğunca protein ağırlıklı beslenmeni ister yani diyet yaptırabilir ama gerek de görmeyebilir sonucunu doktorunla paylaşırsın o daha iyi yönlendirir seni

62.50 ilk muayenedeki kilomdu bu sabah 67yi gördüm 🤷‍♀️

30. Haftadayım, +7 kilo ile devam 🥰

Canım seninle empati kuramıyorum o yüzden çok objektif bir yorum olmayacak ama tüp bağlatılması fikri bana biraz endişe veriyor neden bilmiyorum ama ☹️ yani başka korunma yöntemlerini mi deneseniz acaba? Çünkü hayat bu ne olacağı belli olmaz fikrin değişebilir hayat şartları değişebilir🤗

Oyyy o heyecanları yaşamak için sabırsızlanıyorumm nasıl mutlu mutlu yapmışsındır 🤩

Ben 63le başlamıştım şuan 31+3 te 65im canım. ❤️

Canım öncelikle tabi ki bende kimseden bir talepte bulunamam içimde yaşarım insanların anlamasını beklerim o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bence kayınvalidenle de süreci doğru iletişimi kurarak çok güzel geçireceksin 🤗 eşin biraz daha aktif rol oynar annesine müdahale eder gerekirse sen bu stresleri yaşamazsın. Öncesinde eşinle açık bir şekilde konuş bence rahatsız olacağın şeyleri 🤗
Ben bir gün önce güven hastanesininkine de gitmiştim ikisini karşılaştırcak olursam, bazı bilgiler yüzeysel kaldı ama hastanenin bakış açısını anlamak adına güzel bir etkinlikti bence canım. Güvendeki bazı şeyler beni tatmin etmemişti dün daha iyi hissettim. Sen tam olarak hangi konuda verim alamadın

64 ile başladım 76 kg ile doğuma gittim bu sabah tartıldım 69 çıktım yılbaşına kadar 60 olursam süper 🤩

Ben 62kg ile başladım en son 74kg olmuşumdur
yanee 12kg aldım net🤣🤌🏼

52ydim ben de hamile kalmadan önce şu an +7 ile 59um 🥹 benim kilo almam bi tik yavasladi gibi sanki artik cok yiyemiyorum ama gobegimin masallahi var 🤣 buyrun size 31+2den güncel göbiş fotisi 🤣

34+5 12 kg ile devam 67 ile hamiş kaldım şuan 79 kg gördüm bi 3 kilo daha alırım gibi

58 le hamile kaldım 11 kiloyla devam 69 um şuan doğumdan sonra korse spor diyet ne varsa üstüme fırlatsınlar inşallah yapabilirim 😂😂
Maşşallah maşşlah kızlar mükemmelsiniz artık bu son hamiş günler tadını çıkarın 🥹💕❤️ önemli olan bebeklerinizin sağlığı bizimde ne kadar mutlu ve sağlıklı geçirdiğimiz ❤️
Aşko benimde son 2 haftadır kilo alımım durdu 😐😆tabi ki bu beni üzmüyor 🐸
Son aylarda kilo alımı yavaşlarmış bende bilmiyordum araştırabilirsiniz kızlar
Ay benim de son 2 aydır 1-2 kilo atasinda gidip geliyor. Ama ben de üzülmüyorum oğlumun gayet kilosu ideal ya ben almiyim daha iyi 🤣 @Pamlok ne yiyon ne içiyon insafsız

Evet canım iki bebeğimle deneyimsiz bir anne olarak süreci tek başımıza götürmeye çalışmak bizim için çok zor o yüzden illa ki desteğe ihtiyacımız var. Bundan sonra canımı sıkan şeylere odaklanmak yerine mevcut durumun iyi yönlerine odaklanmayı seçiyorum 🌸
Su azalması nedeni ile ilgili bir şey demedi canım. Ama artık bu haftalarda böyle şeyleri normal karşılıyoruz dedi. NSTde de bir şey çıkmaması sevindirdi bizi. Bu arada bizim hastanenin kadın doğum acili yok ama 6.katta doğumhane hep açık sıkıntı hissedersen gel NST ye bağlasınlar dedi aklınızda bulunsun.
Senin de günün belli olmuş hayırlı olsun 🌸
Dün gebe okulunda benim yine kafamı karıştırdılar. Planlı sezaryen ile ilgili soru sordum. Doktor ben planlı sezaryen diye bir şeyi doğru bulmuyorum gibi konuştu. Sancıların beklenmesi lazımmış ki oksitosin hormonu salgılansın bu da süt üretimini aktive etsin falan dedi. Yine doktorlar arası farklar 🤦🏻‍♀️
Sıkma canını bebislerinle gecirecegin o güzel günler cok yakın, kimsenin bunun önüne gecmesine izin verme 🙏🙏 bazen insanlar seni anlamaz, bende cok yakınım birinden, senin hamileliginde kendince zor ama bende hep kustum 9 ay boyunca o da cok asiri zordu lafını bile duymus insanım sen düşün. Birileri hayatta hep böyle bizden rol calabiliyor..
Sen kuzucuklarinin hazirliklarina bak bosver gerisini🙏
Aman sıkıntı cikmamasi iyi olmus canim şükür. Bu bilgi iyi oldu canim aklimizda olsun hic ihtiyacımız olmasin 🙏🙏
Ya bence artık biz sona yaklaştık, o yüzden ben doktorlarin fikir ayriliklarina degil kendi doktorumun ne dedigine bakarim bu saatten sonra. Bastan sona beni bilen ve simdiye kadsr sayisiz bebek dogurtmus bir adam var karşımızda. Artik şüpheyi kenara birakmak doktora teslim olmak lazım tamamen. Sende bence o konulari düşünme. Vajinal dogum basladiktan sonra sezeryana ceviremez ama senin benim icin vajinal sağlıklı degilse mecbur sezeryan ile yapacak dogumu beden kendisi dogumu baslatmadan. O yüzden sende buna odaklan🙏 bosver fikir ayriliklarini.
Sagol canım bizim haftamız belli oldu bakalim size hangi tarihi verecek😍

Ben normalde hep çamaşırlarımda kullanıyorum ama bi sorun olmaz heralde ya bi sıkıntısı mı varmış ki
Yok yok hayir bir sıkıntı oldugu icin demedim😍
Ben renkleri ayirmaya karar verdim 2 makine yapalim en az. Bide battaniyeleri faln ayri yikariz etti 3. Bide unutulanlsr cikar kesin etti 4😄
Hepsine birer mendil atariz nolmus yine de tedbiren.

Yok yok hayir bir sıkıntı oldugu icin demedim😍
Ben renkleri ayirmaya karar verdim 2 makine yapalim en az. Bide battaniyeleri faln ayri yikariz etti 3. Bide unutulanlsr cikar kesin etti 4😄
Hepsine birer mendil atariz nolmus yine de tedbiren.
Kizlar ayni dusunceye ben de dusmustum ama sonra chatgptye sordum, renk ayirici mendillerde az da olsa kimyasal oldugu icin bebek kiyafetlerinde kullanilmasini tavsiye etmiyorum dedi 😕 aklinizda bulunsun morcelestial morcelestial

Kızlar 34.hafta kontrole gittiğimde nst de düzenli sancılarım çıktı, tabi o zamana kadar sancı olduğunu anlamadım, çok şükür serumla düzene aldılar, iki gün hastanede kaldık, uzun süredir sancı gibiymiş anlamamışım, duanızda hatırlayın, hayırlı afiyetli olan vaktimizi bekleyelim 🤲

Kızlar 34.hafta kontrole gittiğimde nst de düzenli sancılarım çıktı, tabi o zamana kadar sancı olduğunu anlamadım, çok şükür serumla düzene aldılar, iki gün hastanede kaldık, uzun süredir sancı gibiymiş anlamamışım, duanızda hatırlayın, hayırlı afiyetli olan vaktimizi bekleyelim 🤲
Geçmiş olsun canım

Kizlar ayni dusunceye ben de dusmustum ama sonra chatgptye sordum, renk ayirici mendillerde az da olsa kimyasal oldugu icin bebek kiyafetlerinde kullanilmasini tavsiye etmiyorum dedi 😕 aklinizda bulunsun morcelestial morcelestial
Bu chatgpt de herseye karışır oldu😄

Hissetmedim canım, bebek çok hareketli diyordum, halbuki toplanıyormuş, o da sancıymış
Geçmiş olsun canım ben de ağrı sızı hissetmiyorum ama bebek sık sık toplanıyor artık karnım da kasılıyor öyle olunca. Bakalım kontrolümde nst ye alırlarsa sancı çıkacak mı merak ediyorum. Bu haftalarda yalancı kasılmalar normal diyorlar acaba nst ye bağlıyken karında kasılma olunca onu sancı olarak mı ölçer yoksa cihaz ikisinin arasındaki farkı ayırt edebiliyor mudur ki 🧐

Back
X