Canım seninle empati kuramıyorum o yüzden çok objektif bir yorum olmayacak ama tüp bağlatılması fikri bana biraz endişe veriyor neden bilmiyorum ama

yani başka korunma yöntemlerini mi deneseniz acaba? Çünkü hayat bu ne olacağı belli olmaz fikrin değişebilir hayat şartları değişebilir
Oyyy o heyecanları yaşamak için sabırsızlanıyorumm nasıl mutlu mutlu yapmışsındır
Ben 63le başlamıştım şuan 31+3 te 65im canım.
Canım öncelikle tabi ki bende kimseden bir talepte bulunamam içimde yaşarım insanların anlamasını beklerim o yüzden seni çok iyi anlıyorum. Bence kayınvalidenle de süreci doğru iletişimi kurarak çok güzel geçireceksin

eşin biraz daha aktif rol oynar annesine müdahale eder gerekirse sen bu stresleri yaşamazsın. Öncesinde eşinle açık bir şekilde konuş bence rahatsız olacağın şeyleri

Ben bir gün önce güven hastanesininkine de gitmiştim ikisini karşılaştırcak olursam, bazı bilgiler yüzeysel kaldı ama hastanenin bakış açısını anlamak adına güzel bir etkinlikti bence canım. Güvendeki bazı şeyler beni tatmin etmemişti dün daha iyi hissettim. Sen tam olarak hangi konuda verim alamadın