Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Selam kızlar bugün randevum vardı 33+4 günlüğüm bı kaç gündür ara ara sancım oluyordu Dr soyledim nst ye bağladılar biraz sancım çıktı alttan baktı ebe açıklık yok Serum taktılar serumun bitmesini bekliyorum bittikten sonra tekrar nstye bağlicaklar inşallah bi sıkıntı çıkmaz

Geçmiş olsun canım, haberdar edersin bizi de 🙏

Selam herkese, bizim de görüş günümüzdü bugün. 34+3. 2.5 gelişimi suyu plesantası iyi dedi. Tahmini doğum tarihi ne zaman olur dedim, 25-26 kasımda planlı sezaryen olacak.

babylovee babylovee aynı gün doğum yapıcaz galiba 😀😀

Ya kızlar çok heyecanlı gerçekten, sağlıkla gelsinler, tarihiniz hayırlı olsun 🥰😍

Kasılman varsa erken doğum ihtimaline karşı vermiştir. Ben de kullanıyorum 36. Haftaya kadar kullandırabiliyorlar böyle durumlarda. Progestanın bir zararı yok zaten
Tedbir amaçlı verdi sanırım ayrıca bir şey söylemedi çünkü. Devletteki doktorlar hiç açıklama yapmıyor maalesef. Sende neye göre vermişlerdi sancı vs mi çıkmıştı

Selam kızlar bugün randevum vardı 33+4 günlüğüm bı kaç gündür ara ara sancım oluyordu Dr soyledim nst ye bağladılar biraz sancım çıktı alttan baktı ebe açıklık yok Serum taktılar serumun bitmesini bekliyorum bittikten sonra tekrar nstye bağlicaklar inşallah bi sıkıntı çıkmaz
Geçmiş olsun canım serumla durduruyorlar zaten içini ferah tut

Canım ben yaşadığım için nasıl desem ayırt ediliyor yani zaten şiddetli başlıyor aralıklı oluyor somra Aralık sıklaşınca doğum oluyor yani öyle olsa farkediyor insan ama artık hissetmedim sancı varmış diyenlerde var nst de çıkıyor dediğin gibi onu bilemiyorum işte 🫣
Sağ salim şu 37 yi görsek de bi rahatlasak 🥲 sonra da doğmuyor diye dertleniriz

Benim ty dünden beri bir sorun var atılan linkleri göremiyorum ☹️
İncia markadan pişik kremi, meme ucu kremi, yenidoğan köpük şampuan, atopik jel krem eklemiştim canım. 2. Ürün 1 tl kampanyası yapmışlar. Meme ucu kreminden ve pişik kreminden emin olamadım işe yarar mı diye

Back
X