Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    196
Ya gerçekten öyle, mesela eşim diyor ki IKEA oyun parkının acelesi ne, şimdi masrafa gerek var mı birkaç ay sonra alırız yoook oğlum doğmadan hemen alınacak 🤣
Fisher price geçenlerde alacam diyorum eşim diyorki kaçıncı aydan itibaren oynayacak örn 6 diyorum, şimdiden ne gerek var zamanında alırız diyo 🤪😂😂😂 oyuncak önemli😂
Biri bizi durdursun😂

Fisher price geçenlerde alacam diyorum eşim diyorki kaçıncı aydan itibaren oynayacak örn 6 diyorum, şimdiden ne gerek var zamanında alırız diyo 🤪😂😂😂 oyuncak önemli😂
Biri bizi durdursun😂
Aldığım şeyin bir parçası da aktivite masası 🤣 40'ı çıkınca derslere başlıyoruz 🤪

Yaa sevindim canım tecrübenin olmasina tamam kesin aliyorum o zaman 😍 bu aksam da pişik kremini de halledelim. Kaldi geriye banyo icin küvet göğüs pompası ve aklima gelmeyen diger eksikler😁
Benim de küvetim yok ya, hatta oğlum kovayı da kırdı geçen gün 🤣 direkt kucakta duş başlığı ile başlıcam galiba 🤣

Oy masallah güzel büyüyorlar 😍😍
Ya bende cok rahatlıyorum doktorumuz oyle rahat konustukca. En stresle girdigim günlerde bile baby rahat ol diyor mesela olumlu seylerden bahsediyor o an bir rahatlama geliyor 😍
Evet kuzu aynı şekilde yaa 🤩 birde şimdi artık tanıdı bizi de hatırlıyo filan öceki o soğukluğu da kalmadı pek espri filan yapıyor 😅
Ya gerçekten öyle, mesela eşim diyor ki IKEA oyun parkının acelesi ne, şimdi masrafa gerek var mı birkaç ay sonra alırız yoook oğlum doğmadan hemen alınacak 🤣

Biri bizi durdursun😂
Ay kızlar bende daha temel şeyler eksik ne oyuncağı aktivite masası 😂😂

Karnin asiri sertlesiyo normalde iceri gocer bastirinca ama asla bastiramiyosun. Hafif regl gibi karin agrisi oluyo bi de
Ay bu bana oluyor ağrısı sızı yok da kasılıyo sonra birden rahatlıyo gevşiyo. Düzen yoksa ve şekil değiştirince geçiyorsa yalancı kasılmalardır demişti doktorum. Şu cuma günü bi kontrolüm gelse de rahatlasamm her dönem başka bişey takıyomuş insann 😂

Kızlar bugün artçılardı vs derken bi yandan da kızımın kalan ütülerini yaptım yetmedi yaparken ütümü bozdum hahahaha asla giremedim buraya baktım 17 sayfa okunmayan var 😂 inşş herkes iyidirrrr doğuran yoktur gördüğüm kadarıyla aktivite masası falan konuşmaya başlamışız her şey yolunda sanırım 😂

Ay bu bana oluyor ağrısı sızı yok da kasılıyo sonra birden rahatlıyo gevşiyo. Düzen yoksa ve şekil değiştirince geçiyorsa yalancı kasılmalardır demişti doktorum. Şu cuma günü bi kontrolüm gelse de rahatlasamm her dönem başka bişey takıyomuş insann 😂
Aynen canim bu boyle 5 dkda bir ve agrili olmuyosa, kanama yoksa yalanci sanciymis 🥲

Peki içine zıbın olarak hastane gömlek zıbın mı giydirdi yoksa çıtçıtlı, hangisi daha sağlıklı acaba, ay senide soruya boğdum 🥲🥲
Estağfirullah aşk olsun 🥰 kısa kollu çıtçıtlı body vardı içinde üstünde normal ayaklı çıtçıtlı tulum giydirdiler fotoğrafta tam belli olmuyor ama

Eklentiler

• IMG_9147.webp
    IMG_9147.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 73
Back
X