- 25 Şubat 2024
- 1.490
- 1.959
- 53
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #48.221
Haha yok kız artık ben de öyleyimSen aslan gibi kadınsın bana bakma. Ben 30 adım atınca oturmam gerekiyor. Şişe kapağı açamıyorum
Sen rahat ol sorun sende degil![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haha yok kız artık ben de öyleyimSen aslan gibi kadınsın bana bakma. Ben 30 adım atınca oturmam gerekiyor. Şişe kapağı açamıyorum
Sen rahat ol sorun sende degil![]()
Ya bende ecowelle baktim pişik icin iyi gibi yorumları. Mustela 123 diye pisik kremi varya yarisi super yorumlarin yarisi hic bi ise yaramiyor pisik fln gecirmiyor yaziyor. Ben anlamadim hangisi dogru mesela.Ecowelle bakıyorum şimdi o da organik hem de içinde çinko varmış. Kafam iyice karışıyor yineyenidoğan şampuan, krem, bebek yağı, meme ucu kremi, pişik kremi tavsiyeleri olan varsa alırız
şampuanların yorumlarına bakıyorum bi de çoğunda göz yakıyor yazmışlar tam alacak oluyorum sonra vazgeçiyorum
Ay ben de bugün 2. Doz td oldum. Doktor öyle bir kafamı karıştırdı ki aşıyı unutmuşum o yüzden hiçbir etki hissetmiyordum şimdi aklıma gelince kolum ağrımış gibi geldi![]()
Küfürü bassaydın tuzuda alın elimden diyeAyy kirazım amin ya benimkide öyle olur umarim ki.
Seker tansiyonda cikti deyince hemsire bi bacaklarina bakayim dedi bakti dokundu falan şişlik yok bu güzel birsey sıfır tuzla beslen olur mu dedi.
yaaa benziyor muymuşşİnşallah canım. Ben normalde de gaz sancısını çok yoğun yaşarım ona da çok benziyor hatta kaç kere acillik oluşumdur gaz sancısındandoğum sancısıyla ikisi karışabiliyormuş
![]()
Mustela için eskisi kadar iyi değil içeriğini değiştirdiler diyorlar bi de organik olduğuna dair herhangi bir sertifikası yok sanırım ya da ben görmedim canım.Ya bende ecowelle baktim pişik icin iyi gibi yorumları. Mustela 123 diye pisik kremi varya yarisi super yorumlarin yarisi hic bi ise yaramiyor pisik fln gecirmiyor yaziyor. Ben anlamadim hangisi dogru mesela.
Ben meme Icin lansinoh aldim kuzu,
Şampuan ecowell
nemlendirici Mammaaura
bebek yağı almayi simdilik düşünmüyorum
bide pişik kremi soru isaretimiz var iste
hahah beni güldürdün
agrimiyodur o
Valla siz calisanlar iyi idare ediyorsunuz. Ben evde wc gidip gelene kadar pert oluyorumHaha yok kız artık ben de öyleyimdün deprem olunca korkudan dışarı çıkalım dedim 3-5 adımdan snra bi tarafıma baka baka eve girdim zor geldi yürümek artık
Bu arada okudum da yazamamıştım bebişinin tarihi belli olmuşş hayırlı olsunnnn sağlıcakla al kucağına inşallah.
![]()
Hahahyaaa benziyor muymuşşaman sen ayaklarını falan kalın giyin üşütme aşko, habire elinde hastane çantasıyla git dön yapma
![]()
Mustela pisik kreminde icerik temiz memnuniyet fazla diye bilgiler var fakat olumsuz yorumlari görünce arada kaldim. Weleda alcam galiba ya pisik kremini.Mustela için eskisi kadar iyi değil içeriğini değiştirdiler diyorlar bi de organik olduğuna dair herhangi bir sertifikası yok sanırım ya da ben görmedim canım.
Senin de yan etki fazla yapmaz inşallahtdap karma diye öyle kötü olmuşsundur
Kasım indirimlerini bekliyorum ben de o zamana kadar iyice beynimi yakıp karar vermem lazımMustela pisik kreminde icerik temiz memnuniyet fazla diye bilgiler var fakat olumsuz yorumlari görünce arada kaldim. Weleda alcam galiba ya pisik kremini.
Amin canım aminn yan etkisiz olur bu defa umuyorum ki
Hahaha öyle de olabilirHahah37ye kadar korka korka geçer artık ondan sonra da aman nasıl olsa gaz sancısıdır diyip evde doğurmasam bari
![]()
Canım ondan emin olmadığım için yazmadım ama araştırırken arkadaşım görüp bana mustela almış. Şampuanı falan alsaydı kullanmazdım çünkü içeriğini beğenmedim ama pişik kreminde içerikte kötü bir şey yok. Yani şimdilik mustela kullanacağim. Ama beğenmezsem weleda alabilirimPişik kremi için ne düşünüyorsun canım
Saol canım benm hisseden herkese geçmiş olsunValla siz calisanlar iyi idare ediyorsunuz. Ben evde wc gidip gelene kadar pert oluyorum
Gülüyorum aglanacak halime
Gecmis olsun canim depremi hissettin sende desene
Sagol canım evett dogum tarihimiz belli oldu sağlıkla vaktinde gelsin yavrum diye bekliyorum simdi hazirliklara tam gaz devam ediyoruz![]()
Galiba ben Kasım indirimi diye birsey beklemeyecegimKasım indirimlerini bekliyorum ben de o zamana kadar iyice beynimi yakıp karar vermem lazım![]()
Ben koymam ya. Bi zahmet ben emzirirken odadan çıksın gitsin mememi gormek istemeyenler. Orda da mi milleti dusuncezKızçeler hastane çantanıza emzirme önlüğü koyacak mısınız :)
Ben koymayacağım, yanında emziremeyeceğim kişiler dışarı çıksınKızçeler hastane çantanıza emzirme önlüğü koyacak mısınız :)
Ben koymam ya. Bi zahmet ben emzirirken odadan çıksın gitsin mememi gormek istemeyenler. Orda da mi milleti dusuncez![]()
Ben koyayım diyordum bak böyle diyince gaza geldimBen koymayacağım, yanında emziremeyeceğim kişiler dışarı çıksın![]()
Kuzum sen kalmasını istemiyorsan kalamaz bu kadar netBen koyayım diyordum bak böyle diyince gaza geldimgörümcem falan kalırım diyordu gerçi istemiyorum ama kalırsa onu sürekli dışarı çıkartamam ama yanında mememi açmak da istemiyorum
bilemedim.
Bende hayır diyememe problemi var cano yaa ama lohusa kafası ayağına galiba herkese fırçayı çekip yollıycamKuzum sen kalmasını istemiyorsan kalamaz bu kadar net![]()