Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Aşko doktorun bir haftta ileride dediği için mi bir hafta önde hesap yapiyosun yoksa son adet tarihine göre mi adet tarihin ultrasonla farklımi 😂 yav sen 35 sen biz 36 oluyoz
doktorum öyle dediği için evet normalde doğumum 12.aralık ama 9.a indirdi bebek önden gidiyor dedi bende KK tarihi değiştirmiştim

Ne aldın bebişe mi alışveriş yaptın canım 😂 bizede aaaattt
canım ben deterjanı halettim ve cocuk odasına dekorasyon baktım aldım, cekmece düzenleyici aldım (beyaz) içine bebek atletlerini fln koycam, coğunuda sipariş verdim birde 1 numaralı bez aldım 3 paket onu atmıştım dün kuzu zaten
atıyorum aldıklarımı☺️🌷

Eklentiler

• IMG_3072.webp
    IMG_3072.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 50
  • IMG_3064.webp
    IMG_3064.webp
    55,3 KB · Görüntüleme: 51
  • IMG_3065.webp
    IMG_3065.webp
    16 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_3066.webp
    IMG_3066.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_3067.webp
    IMG_3067.webp
    32,4 KB · Görüntüleme: 32
  • IMG_3068.webp
    IMG_3068.webp
    33,3 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_3069.webp
    IMG_3069.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_3070.webp
    IMG_3070.webp
    10,8 KB · Görüntüleme: 22
  • IMG_3071.webp
    IMG_3071.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 48
canım ben deterjanı halettim ve cocuk odasına dekorasyon baktım aldım, cekmece düzenleyici aldım (beyaz) içine bebek atletlerini fln koycam, coğunuda sipariş verdim birde 1 numaralı bez aldım 3 paket onu atmıştım dün kuzu zaten
atıyorum aldıklarımı☺️🌷
Ay şu beyaz düzenleyici çok iyiymiş, bizimkiler hep yayılıyor Türkiye'de de var mı acaba ya benim içime sinmedi çünkü diğerinden aldım ama

atıyorum aldıklarımı☺️🌷
Kanka sen bunları nerden alıyorsun ty değil dimi

Gördüm ama sanırım bölmeli yok onda yanlış mıyım

Canım ben açamadım suudurunun linkini de şöyle bir şey mi o acaba

Canım ben açamadım suudurunun linkini de şöyle bir şey mi o acaba

Aaaa bu da olabilir, çok teşekkür ederim kuzum 🤍
Böyle bölmelisi var, ikili ve tekli olanlar var. Ve bir de set halinde tekliler var. Ama özellikle bu linklediğimi ben çok beğenerek kullanıyorum. İndirim de varmış şimdi, ben indirimsiz almıştım.

SKUBB beyaz 44x34x11 cm bölmeli kutu - 10185593 | IKEA https://share.google/PwzUZL4W8eH4mSZ0U
Hemen buna da bakıyorum, çok teşekkür ederim 😇

Günaydın güzel hamişler 🌸 03 Ekim'de kasılmalar için hepinize 10 gün vermişim. Siz biraz geç geldiniz buraya 🙂 Elbette doktorunuza sorun, yanlış yönlendirmek istemem böyle bir konuda kimseyi. Ama bu dönemde bu kasılma ve sertleşmeleri yaşamamız çok normal. Ben çook erken sertleşmeye başladığım için artık hamileliğimin bir parçası haline geldi 😇 Beraberinde sancı, ağrı, akıntı, kanama vs yok ise bununla yaşamaya öğreneceksiniz sizlerde. Farklı bir durum hissettiğinizde doktorunuza başvurun tabi. Sadece günlük olarak bu yalancı kasılmaları hissetmeniz oldukça normal. Ve lütfen sevgili hamişlerim x kişinin ( örneğin sepidenin 😅) doktoru magnezyumu günde 2 tane vermiş diyip 2.yi içmeyin. Dozu çok önemli. 2 tane içenlerin dozu düşük doz. Benim içtiğim 365 mg mesela. Bir doz daha alsam çok fena şeyler olabilir, ciddi yan etkileri var. Dikkat please.
Merhaba canım. Bir şey söyleyeyim mi benim doktorum kasılma şikayetimi duyunca magnezyumu ikiye çıkarmıştı. rahatlatır diye ve o esnada magosit 365 mg kullanıyordum.çok şükür ki bir yan etki yaşamadım ama sonradan burada dozla alakalı mesajları görmüştüm, takviyeyi değiştirmeye karar verdim. doktora da danıştım. ocean'a geçtim. 200 mg'lık onu günde iki defa alabilir miyim diye sordum alabilirsin dedi..
ben devlet ödemeli takviyelerdense bu özel takviyelere daha sıcağım sanırım. bir de birden o kadar dozu yüklemeye ne gerek var diye düşünüyorum.
doktorumun iki doza okay demesine şaşırmıştım. ki biliyor ilacın (magosit) dozunu gayet. demek ki uygun gördü, tahlillerimi vs. de takip ediyor en nihayetinde..
Doktorların, eczacıların, sağlıkçıların bu takviye mevzularında farklı görüşleri olabiliyor ya. kimisi hiç çekinmiyor, kimisi gerek yok diyor gibi gibi..
Kasılmalar hala devam ediyor benim canım. çevremdeki büyüklerime soruyorum bu sertleşmeler konusunda, onlar olur öyle diyorlar.. ya zaten var ya şu bizim araştırdığımız şeylerin kırkta birini takmıyorlardır kafaya bazen çok gülüyorum. öyle olmak lazım :)

Back
X