- 10 Haziran 2024
- 2.751
- 4.226
- 53
- 27
- Konu Sahibi annabelica
- #48.721
bende kendimi zor tutuyorum ama ciddi inidirmler olcak bekleyin canolarAyy öyle mi dersin ya. Tamam ara veriyorum ben o zaman biraz sakinleşeyim![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende kendimi zor tutuyorum ama ciddi inidirmler olcak bekleyin canolarAyy öyle mi dersin ya. Tamam ara veriyorum ben o zaman biraz sakinleşeyim![]()
Allakımmm hoşgeldin canımEkle adninim beniannabelica
tahmini doğum 21 aralık ama erken de olabilir
erkek bebeğimiz adı Aren
5+4 de hem kese hem kalp atışım vardı
![]()
Yok yok kuzum bence artık hepimizin öyle, yani ben bastırınca koşarak tuvalete gidiyorum mesela anında çişİnşallah kuzucum ya çok yorucu bir hafta oldu sanki bebeğim aşağı bastırıyor gibi geliyor. Kuruntu da olabilir tadım kaçtı bugün biraz![]()
adminim ilk gebeliğinden tecrübelisin biraz aynı şeyleri yaşamışmıydın ilk kızında?İnşallah kuzucum ya çok yorucu bir hafta oldu sanki bebeğim aşağı bastırıyor gibi geliyor. Kuruntu da olabilir tadım kaçtı bugün biraz![]()
Dr da bi karar versin bi hamile 3 ayda birden doğurabilemez aaaAyy bilemedim aklıma gelmedi hiçdaha komiği ne biliyor musun 2 hafta önce 1 cm açıklık var bol dinlenme erken doğum riski olabilir kasımda dahi dedi düşün
ben kendimi bi yere ait hissedemiyorum
![]()
Canım çoğumuz öyledir tadını kaçırma bende habire wc de olmama rağmen koşa koşa gidiyorum sanki tüm gün tutmuşum gibiİnşallah kuzucum ya çok yorucu bir hafta oldu sanki bebeğim aşağı bastırıyor gibi geliyor. Kuruntu da olabilir tadım kaçtı bugün biraz![]()
İnşallahh sizde kalırım ya erken doğum diyince durrr çantam hazır deeiiiiiilllllll dedimDr da bi karar versin bi hamile 3 ayda birden doğurabilemez aaaortası iyidir canım sen bizde kal
![]()
Benim de sertleşme ve sırt ağrısı arttı birazYarın perinatologa gidicem kızlar son kez. Kendi doktorum 3 hafta sonra çağırmıştı ama suyum az olduğu için perinatolog haftada bir kontrol iyi olur demişti. O yüzden 3 hafta dayanamadım yarın tekrar gidicem. Umarım herşey yolundadır![]()
Amin inşallah canım olsun hazır olmasında bir sakınca yokta o kadar kaymaz bence tarihin ne oldu da kasım olabilir dedi drİnşallahh sizde kalırım ya erken doğum diyince durrr çantam hazır deeiiiiiilllllll dedimo saat hazırladım korku nelere kadirsin
inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza
![]()
Evet kesinlikle ayağa kalkınca bebek bastırıyor gibi hissediyorum bendeYok yok kuzum bence artık hepimizin öyle, yani ben bastırınca koşarak tuvalete gidiyorum mesela anında çiş
Eve nasıl girdiğimi bilmiyorumYok yok kuzum bence artık hepimizin öyle, yani ben bastırınca koşarak tuvalete gidiyorum mesela anında çiş
Kanka daha ne kadar olacakbende kendimi zor tutuyorum ama ciddi inidirmler olcak bekleyin canolar![]()
Acil karar vermem lazım huggy swing me yoksa moon![]()
Kasılmalarım var diye gittim canım 1 cm açıklık var dedi yatış yapıldı serum iğne vs rapor yazdı evde dinleneceksin dedi 2 haftada bir kontrole gidiyorum şimdi ama daha iyi hissediyorum şükürAmin inşallah canım olsun hazır olmasında bir sakınca yokta o kadar kaymaz bence tarihin ne oldu da kasım olabilir dedi dr
Çok şükür geçmiş olsun dinlen bol bolKasılmalarım var diye gittim canım 1 cm açıklık var dedi yatış yapıldı serum iğne vs rapor yazdı evde dinleneceksin dedi 2 haftada bir kontrole gidiyorum şimdi ama daha iyi hissediyorum şükür![]()
Teşekkür ederim canımÇok şükür geçmiş olsun dinlen bol bol