Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    197
Ayy bilemedim aklıma gelmedi hiç 😂 daha komiği ne biliyor musun 2 hafta önce 1 cm açıklık var bol dinlenme erken doğum riski olabilir kasımda dahi dedi düşün 😂😂😂 ben kendimi bi yere ait hissedemiyorum :KK70::KK70:
Dr da bi karar versin bi hamile 3 ayda birden doğurabilemez aaa🤣🤣 ortası iyidir canım sen bizde kal🤣

Dr da bi karar versin bi hamile 3 ayda birden doğurabilemez aaa🤣🤣 ortası iyidir canım sen bizde kal🤣
İnşallahh sizde kalırım ya erken doğum diyince durrr çantam hazır deeiiiiiilllllll dedim 😂😂😂😂 o saat hazırladım korku nelere kadirsin 😂😂 inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza 😍

Yarın perinatologa gidicem kızlar son kez. Kendi doktorum 3 hafta sonra çağırmıştı ama suyum az olduğu için perinatolog haftada bir kontrol iyi olur demişti. O yüzden 3 hafta dayanamadım yarın tekrar gidicem. Umarım herşey yolundadır 🙏❤️
Benim de sertleşme ve sırt ağrısı arttı biraz 😔 yarın ben de gidicem. Inşallah güzel haberler alırız 🙏🤍 benim de direkt tadım kaçıyo

İnşallahh sizde kalırım ya erken doğum diyince durrr çantam hazır deeiiiiiilllllll dedim 😂😂😂😂 o saat hazırladım korku nelere kadirsin 😂😂 inşallah hepimiz vaktinde sağlıkla alırız kucağımıza 😍
Amin inşallah canım olsun hazır olmasında bir sakınca yokta o kadar kaymaz bence tarihin ne oldu da kasım olabilir dedi dr

Amin inşallah canım olsun hazır olmasında bir sakınca yokta o kadar kaymaz bence tarihin ne oldu da kasım olabilir dedi dr
Kasılmalarım var diye gittim canım 1 cm açıklık var dedi yatış yapıldı serum iğne vs rapor yazdı evde dinleneceksin dedi 2 haftada bir kontrole gidiyorum şimdi ama daha iyi hissediyorum şükür 🙏

Kasılmalarım var diye gittim canım 1 cm açıklık var dedi yatış yapıldı serum iğne vs rapor yazdı evde dinleneceksin dedi 2 haftada bir kontrole gidiyorum şimdi ama daha iyi hissediyorum şükür 🙏
Çok şükür geçmiş olsun dinlen bol bol

Back
X