• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Canımm sağlıkla kucağına al inşallah bebişlerini 😍😍 şuan sen nasılsın bebekler ne durumda görebildin mi

O zaman ayaklar çalışmaya başladı küt küt vuruyor 🤣

Anladım canımm onu bilemiyorum ama birşeye ihtiyaç yok gidip muayene olup alıyosun raporu

Offf tam olarak ihtiyacım buuu 🤩 fizyoterapiste gidip belki manuel terapi tarzı bişey yaptırabilirim ya. Manuel terapi gebelikte yapılmıyor ama en azından sadece ağrıyan kısma bir dokunsa çok iyi gelir 🤣

İdare edemem anneeee idare edemem diyen çocuk gibiyim 😅
Masaj videosu izleyip bi tık mental olarak rahatlatıyorum kendimi hahahahahah

Çok güzel yazmışsın valla eksik bir şeyler yok gibi duruyor çok teşekkür ederim❤️
Hemşireye vereceğimiz battaniye orta kalınlıkta mı olmalı yoksa penye de olur mu acaba ya onun kararsızlığı var bende
Hastane çıkış seti almıştım onda penye battaniye var
Hastane çıkış setinin battaniyesi olur canım kundak gibi ona sarıyorlar

Ben 10 lu setin tamamını vermiştim kendileri kullanmadıklarını ayırmışlardı (tulum giydirmişler takım kalmıştı) penye battaniyeyi yeterli bulmuşlardı hemen odaya geliyor zaten bebişler bir sıkıntı yoksa🙏🏻
A ilk defa tulum giydiren hastane gördüm genelde hep 2 li takımlara denk gelmiştim.

Kızlar yaklaşık bir haftadır ara ara vajinada batma hissi oluyor elektirik çarpması gibi bir sızıntı bebek doğum pozisyonunda bu normal mi yaşayan anneler varsa yazabilir mi lütfen
Bende de oluyor canım bebek vajinadaki sinirlere baskı yaptığı için oluyor diye biliyorum

Kızlar kundak yapmayı düşünüyor müsünüz kaynanam geceleri kundak yap öyle yatır diyor ama ben kıyamıyorum
Canım ben yarım kundak şeklinde olan uyku tulumlarından almayı düşünüyorum. Sadece kolları sarıyor bacakları ve kalçası serbest. Gebe okulunda da doktor bu şekilde olabileceğini söyledi, ama kalça kesinlikle değil sadece kollar

Aşkım baktığın yarım kundak var mı
Bu çok içime sindi muhtemelen bunu alıcam kuzum biraz büyüyünce kundak kısmını çıkarıp uyku tulumu olarakta kullanılıyor 6 aylıkken bile

Aşkım baktığın yarım kundak var mı
Canım bence pahalı kundaklar yerine aşağıda linklediğim ürün iş görür. Çok pratik ve en azından bebeğin kundak sevip sevmediğini görürüz. Benim için togsuz tulumlar anlamlı değil. O yüzden bunu buldum aldım ben. Siz de bir göz atın derim
Sevi Bebe Kemer Kundak - ebebek

Kundak zararlı mı kızımda ben mevsimden dolayı hiç denemedim fermuarlılardan alıp deneyeyim diyordum şüpheye düştüm şimdi
Yani kimi gerekli diyor kimi yerin dibine gömüyor her konuda olduğu gibi 🤣 ben tamamen kendi iç güdüme göre hareket ediyorum. Biraz geniş bir annelik anlayışım var hijyendi ek gıdaydı rahat hareket ettim hep. Yenidoğanda da kundak şapka eldiven kullanmıyorum. Ama akıl verecek kadar bilgim yok kuzum açıkçası 🙈

Yani kimi gerekli diyor kimi yerin dibine gömüyor her konuda olduğu gibi 🤣 ben tamamen kendi iç güdüme göre hareket ediyorum. Biraz geniş bir annelik anlayışım var hijyendi ek gıdaydı rahat hareket ettim hep. Yenidoğanda da kundak şapka eldiven kullanmıyorum. Ama akıl verecek kadar bilgim yok kuzum açıkçası 🙈
Kundaksız uyuyorsa ben okeyim çünkü bir de kundağa alışan bebeği normale döndürme işi var arkadaşım kaç ay uğraştı koca bebrkti kundaksız uyumazdı falan😅

Back
X