• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
ayaga kalinca,oturunca yatakta donerken de rahat etmiyorum bi baski hissediyorum ama tuvalet en kotusu. hemoroid de var ama haklisin
Aslında haftan ilerde olduğu için baskı hissediyorsundur yoksa pelvis ağrısına baskı hissediyorum denilemez, şeyimin kemiği kırılıyor denilir 😢

Kızlar ya aşağıdan haberler kötü 😬 ne rengi bildiğim renk ne şekli bildiğim şekil 🤣🤣 insanın bütün vücudu değişir mi ne zaman eskiye dönecek bu 🤣
Benim de hem yukarı hem aşağı hemde koltuk altımda kararma farkettim kızımda olmamıştı böyle bu hamileliğimde oldu 😂 inşallah geri eskiye döner

Bugün kontrolüm var 35+2 kontrolüne gideceğim bebisimi bir ayda görürken nasıl dayanıyordum acaba bu sefer daha sabirsizim haftada bile özlüyorum 🫣😍
hayırlı guzel haberlerle gel canım🥰
ben en başından beri hafta da 1 gitmeme ragmen her kontrole ozlemis ve sabırsız bir sekilde gidiyorum :anneadayı:

Ay öyle mi oluyormus canım ya. Bende pahali olan daha iyi midir mantigina girdim haliyle bi fark yok muymus demek ki. O zaman bakayim buna da fava attim zaten. Teşekkür ederim 💗
Evet evet canım hepsi aynı markaymış. Junosu varken bu hediye gelmiş hatta arkadaşıma junoda çok rahatsız duruyordu ve juno hemen küçüldü bunu daha uzun süre kullandım dedii

Kızlar merhaba sezeryan doğum şekli düşünüyorum planımız o yönde. Nasıl bir ped almalıyım bu külot gibi olan hasta bezlerinden mi yoksa normal kalın kadın pedlerinden mi yardımcı olabilir misiniz ilk gebeliğin bilgim yok

Kızlar merhaba sezeryan doğum şekli düşünüyorum planımız o yönde. Nasıl bir ped almalıyım bu külot gibi olan hasta bezlerinden mi yoksa normal kalın kadın pedlerinden mi yardımcı olabilir misiniz ilk gebeliğin bilgim yok
Her ikisinden de aldım diğer sezeryan doğumum da da aynısını yapmıştım

Hastanede depend kullandım ben, külot gibi olanlardan, kanama azaldıkça normal pede geçtim evde.

Kızlar şu tarz bir yastık almak gerekir mi kafası için alanınız var mı
Canım ben aldım, ebe önermişti. Gece uyurken değil de gündüz, kısa süreli ana kucağında yatarken
Merhabalar 🌸 ben vajinal doğum istiyorum fark ediyor mu bilmiyorum ama arkadaşım depend bir de lohusa pedi önermişti. Sanıyorum bildiğimiz pedlerden daha geniş ve sızıntıya karşı daha korunaklı

Aslında haftan ilerde olduğu için baskı hissediyorsundur yoksa pelvis ağrısına baskı hissediyorum denilemez, şeyimin kemiği kırılıyor denilir 😢
Ben uyandığımdan beri şeyimin kemiği kırılmadıysa da çatlatmışım gibi hissediyorum 😅 kemiği kırdıktan sonra da vaktimiz vardır de mi 🙂

Kanka haftan güzel dogurursan da dogur nolmus yaa😊 ne yollardan gectik kolay degil. Sen bebisine güven saglikla gelir o.
O sanci anlasiliyor yani🙃 bunu ogrendigim iyi oldu.
Sen hazirliklari tamamladin mi cantayi ?
çoktan tamamladım canım ben çantayı. Kız bazen öyle diyorum zaten gelecekse gelsin diye. Sonra diyorum ki ay ben nasıl doğurucam ben doğuramam 😨🤣

Back
X