• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    200
Kızlar merhaba sezeryan doğum şekli düşünüyorum planımız o yönde. Nasıl bir ped almalıyım bu külot gibi olan hasta bezlerinden mi yoksa normal kalın kadın pedlerinden mi yardımcı olabilir misiniz ilk gebeliğin bilgim yok
ben lohusa külodu mesane pedi ve normal uzun ped aldım başka varsa ondan da alayım garanticiyim galiba🤣 bugün hastane çantasını artık hazırlıyorum erken mi bilmiyorum ama bulantılar beni mahvediyor belki fırsat bulamam 😞😞

Kızlar calısabılır raporunu 32+0 da mı almam lazım. 32+2 de alsam sorun olur mu? Doğum sonrasına ızın aktarımjnda o ıkı gün kayıp olur mu endısem bu?

Kızlar calısabılır raporunu 32+0 da mı almam lazım. 32+2 de alsam sorun olur mu? Doğum sonrasına ızın aktarımjnda o ıkı gün kayıp olur mu endısem bu?
benim de kendi raporum 32+2 de bitiyor o gün gidip 32. Hafta çalışamaz almayı planlıyordum bugün doktor randevum var bi sorucam bakalım sorun olur mu bir 2 gün durum değerlendirmede 32. Hafta diye yazarsa olmaz bence ama bakalım

Evet evet canım hepsi aynı markaymış. Junosu varken bu hediye gelmiş hatta arkadaşıma junoda çok rahatsız duruyordu ve juno hemen küçüldü bunu daha uzun süre kullandım dedii
Ay juno deme bana ya😅😅
Juno siparisi verecektim, arkadasimla konusuyorduk ona da söyledim o da dur alma bende var dedi almis getirmis hemen aksam sagolsun. Allahım tam bir hayal kırıklığı 🤦🏻‍♀️😅😅
Egri büğrü ayaklsri yukarda kafasi icine çöküyor. Bunun icinde nasil rahat yatsin bebekler. Aşırı gıcık oldum ya nasil da pazarliyorlsr millete bu ürünü. Görsen asla cocugunu yatirmazsin yani icinde. Biz görünce esimle ikimizde ayni anda biz en iyisi reflü yatagi bakalim diye düşündük.
Allahtan para verip almadik. Ama hala sinirlerim cosuyor düşündükçe 😅
Reflü yatagi en bastan beri mantikli geliyordu demek ki birazda içgüdüsel ilerlemek lazımmış

Kızlar ya aşağıdan haberler kötü 😬 ne rengi bildiğim renk ne şekli bildiğim şekil 🤣🤣 insanın bütün vücudu değişir mi ne zaman eskiye dönecek bu 🤣
Ahshha😅😅 kız bakma niye bakiyosun😅😅 gerceklerle yüzleşmek hic dogru degil😅
Gecen bir filmden kesit izledim vajinal dogum sonrasi dr 6 hafta asagiya bakma orasi su an tadilatta diyordu dogum yapan kadina😅 kadin 2 gun sonra elinde ayna çığlık atiyordu 😅😅

Ahshha😅😅 kız bakma niye bakiyosun😅😅 gerceklerle yüzleşmek hic dogru degil😅
Gecen bir filmden kesit izledim vajinal dogum sonrasi dr 6 hafta asagiya bakma orasi su an tadilatta diyordu dogum yapan kadina😅 kadin 2 gun sonra elinde ayna çığlık atiyordu 😅😅
Ahsahha cok kotu durumdayim baby sakin kimse bakmasin ben yandim siz yanmayin 🤣🤣

çoktan tamamladım canım ben çantayı. Kız bazen öyle diyorum zaten gelecekse gelsin diye. Sonra diyorum ki ay ben nasıl doğurucam ben doğuramam 😨🤣
Kız mecbur dogurcaz 😅 sonsuza dek karnimizda büyütmeye devam edemeyiz😅 ama bazen o dedigin bana da geliyor hele de doktor tarih verdikten sonra ay ben dogurcam yaaa diyorum durup durup kendime. Nasil basaracaz bakalim💃

benim de kendi raporum 32+2 de bitiyor o gün gidip 32. Hafta çalışamaz almayı planlıyordum bugün doktor randevum var bi sorucam bakalım sorun olur mu bir 2 gün durum değerlendirmede 32. Hafta diye yazarsa olmaz bence ama bakalım
Eğer haftalık işlenıyorsa sıkıntı olmaz ama günlük ise olabilir sanırım. Sorarsan buraya da yazar mısın canım

Back
X