• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Günaydın canım valla uzun kalplerde dolu bi msj görünce doğurdun sandım🙈🥰çok geçmiş olsun yine heyecan yaşatmış kızın sana inşallah 2 hafta daha uslu dursun dualarımız seninle tüm zorda kalan hamilelerle😘😘

Kuzum senin sancılarda hafiften başladı durma alışveriş yap🤣🤣🤣
Çok sağol canım🤣 doğurunca mesajım şu olucak “teyzeler, doğurdum🤣

Geçmiş olsun canım ❤️ inşallah vaktinde gelecek bebişin 🌸 ben de korktum bir an doğum oldu onu yazdın sandım çok şükür her şeyin yolunda gitmesine sevindim 🥰 oyuncu kız hepimizi heyecanlandırdı 🫣 dualarımız seninle
Çok sağol canımsın kız hepiniz doğurdum sanmışsınız ben de bi an nişan mı ne ondan geldi sandım🤣🥰

Arkadaşım günaydın, bence bu konuşmaların sebebinden önce seni bu süreçte bu kadar geren, strese sokan biriyle neden hala yakın olduğunu sorgulamalısın. Yanlış anlama kimsenin arkadaşlık ilişkisine karışmak haddimize değil, fikir sorduğun için söylüyorum. Ben olsam hele ki böyle bir süreçte bana destekten çok köstek olan, modumu düşüren bir insanla iletişimimi aile üyem dahi olsa bak arkadaşı geçtim ailemden bile olsa sınırlarım. Baktım zorluyor ve devam ediyor silerim.
Evet kuşum çok haklısın zaten koparmaya çalışıyorum yazmadıkça yazmıyorum hiç bişey sormuyorum, sorduğunda çok üstün körü cevap veriyorum. Bi yanım üzülüyo yeni anne oldu belki itiraf edemiyodur mutsuzluğunu falan diye düşünüyo diğer yanım ne işin var kes muhabbeti diyor. Bu ara sona yaklaştıkça anlattığı hiç bişeyi yaşamadım, bebeklerimizin gelişimi farklıydı (ki benim için hiç bi kıyaslama sebebi değil bu) sanki bu onu iyice hırslandırdı gibi son kontrolümden beri dozunu arttırmış durumda. Muhtemelen doğumuma kalmadan kendisiyle yolları ayırıcam 🤷‍♀️ bi yanım da iyice kudurt diyo ama dinlemicem o tarafımı 😂

Canım çok sevindim, senin şu pozitifliğine hayranım maşallah, kızın da çok şanslı, kriz anını çok güzel yönetebiliyorsun, bizleri düşünüp yazmamış olman da çok büyük bir incelik, inşallah 2 hafta daha durur ama endişelenme durmasa bile ciğer geliştirici yapılmış, bazen doktorlar öyle söylüyor ama doğduğunda kendi solunumunu kendi yapabiliyor ciğer gelişimi tamamlandığı için, inşallah tüm bunların hiçbirine gerek kalmaz 🙏🏻😍
Canımmm♥️ çok teşekkür ederim arkadaşım inşallah durur ama doktorum da dediğin gibi endişe edecek hiçbir şey yok diyor işte öyle istiyoruz beklesin birazcık daha🥰🤭

Günaydın canım, kesinlikle difemin yazdıklarına katılıyorum 🤍 böyle bir olayı bile son derece güzel atlatıp, bizleri endişelenendirmemek için nasıl güzel bir üslupla yazmışsın.
Ben eminim bebiş en az 2 hafta daha anneciğinin karnında kalacak, sonra sağ salim kucağına alacaksın 🌸 çok çok geçmiş olsun 🍀
Çok teşekkür ederim canımm inşallah hepimiz en doğru vakitte en sağlıklı şekliyle kucağımıza alalım güzel teyzemiz 🥰 bak duygulanıcam yapmayın🤭💖

Ben okurken heyecanlandım ya seni düşünemiyorum 🙈 çok şükür bebeğinde sende iyisin, dualarım da olacaksın inşallah vaktinde sağlıkla kucağına alırsın🌸🫶🏻
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim🥰 kız hem de nasıl heyecan😂 öyle bir çanta hazırlanışımki içinde battaniye hastane çıkışı bez var😂😂 o sırada kargodaki pijamam…😂

Canım benim de bu hafta baya fazla almış sıvım da iyi duruma gelmiş nedeni de fazla muzlu süt içmemdi bence evde muz süt badem ceviz blender den geçirip içiyordum 2 günde 1 deneyebilirsin şeker problemin yoksa varsa da kefir ve bol ceviz badem de deneyebilirsin değişimler normal genel sağlığı iyiyse yeterli sağlıkla gelsin minnoş 😍
Bakalım canım teşekkür ederim deneyeceğim ben de artık kontrolüm 13 gün sonra umarım alır bebeğim tabi ki sağlıkla gelsin hepimizin bebekleri inşallah

Teyzeler canlarım herkese merhaba🥰 herkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum🧿 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim😅 (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor😂 neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim🌸♥️ 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç💖 yarın taburcuyuz inşallah♥️ güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş🥰 hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım🙏🏻🌸💖
Bu bebişler bizim illaki yüreğimizi hop ettirecekler 🥰 Şu an iyi olmanıza çok sevindim canım. Daha 37leri bekleyecek inşallah Allahın izniyle. Günleriniz rahat geçsin, sağlıkla kavuşun inşallah 🌸

Bu bebişler bizim illaki yüreğimizi hop ettirecekler 🥰 Şu an iyi olmanıza çok sevindim canım. Daha 37leri bekleyecek inşallah Allahın izniyle. Günleriniz rahat geçsin, sağlıkla kavuşun inşallah 🌸
Çok teşekkür ederim canım🥰 inşallah sen de sağlıkla kavuşursun yavrularına😍 heyecanlı gıdıklar💖

Teyzeler canlarım herkese merhaba🥰 herkes mükemmel huzurlu bir hamilelik diliyorum🧿 34. haftadayım, yaklaşık bir haftadır alt taraf ağrılarımla uğraşırken (yürürken-oturup kalkarken-yatakta dönerken vs) iki gün önce pembemsi akıntım oldu gecenin bir köründe, sonra durdu devam etmedi sabahı bekledim yine bir şey yok akşam üstü ıslaklıkla tuvalete gittim kırmızı kanamam olduğunu gördüm fakat aktif devam etmiyordu doktoruma yazdım koş gel dedi gittim😅 (bilmeyenler için 20. Haftada acil serklaj olmuştum kısalmadan dolayı) neyse bebiş gayet iyiydi ama kafasını dikişin oraya dayamış yaramaz kızım bide utanmıyor oynatıyor😂 neyse doktorum doğuma dönüşmemesi için önlem alalım dedi 2 gündür hastanede yatıyordum, sizleri korkutmamak için güzel neticeler olmasını bekledim🌸♥️ 24 saat süren magnezyum serumu, bir doz ciğer geliştirici, antibiyotik serum, nidicart kullandım, nstde sancım çıkmadı hiç💖 yarın taburcuyuz inşallah♥️ güzel dualarınızı bekliyoruz bu yavrucak en az 2 hafta daha durmalı dedi doktorumuz o da küvöze girmeden evine gidebilmesi içinmiş🥰 hepinizi öpüyoruz bize dua edin lütfen ben her okuduğum derde sıkıntıya ediyorum canlarım🙏🏻🌸💖
Merhaba canımm😊 Gerçekten maceracı kızın var. Pozitifliğine de bayıldım! Allahım bebişinin sağlıklı doğum zamanı geldiğinde doğmasını nasip etsin. Sizi huzurla, mutlulukla kavuştursun💕 Allaha emanet olun

Geçmiş olsun cnm zamanında kavuşursunuz inş 😊

Merhaba canımm😊 Gerçekten maceracı kızın var. Pozitifliğine de bayıldım! Allahım bebişinin sağlıklı doğum zamanı geldiğinde doğmasını nasip etsin. Sizi huzurla, mutlulukla kavuştursun💕 Allaha emanet olun
Çok teşekkür ederim canım benim💖inşallah sağlıkla kavuşuruz hepimiz sağol arkadaşım♥️🌸🙏🏻😘

cebellato cebellato aşko doğum olmadığını düşünerek okuyan bir tek bendim galiba 😂😂
Geçmiş olsun kanka, tünelin ışığını kapat elinle o an şu an değil kızçene o anlayacaktır 😍 şaka bir yana aşkom bunca dayandınız bebiton sabretti 2 hafta nedir ki yine dayanır Piremses 😍 sen yeterki aksiyon alıp evde çok dolaşmadan güzelce yat, inşallah doğru zamanda gelecek 🙏🥰

Evet kuşum çok haklısın zaten koparmaya çalışıyorum yazmadıkça yazmıyorum hiç bişey sormuyorum, sorduğunda çok üstün körü cevap veriyorum. Bi yanım üzülüyo yeni anne oldu belki itiraf edemiyodur mutsuzluğunu falan diye düşünüyo diğer yanım ne işin var kes muhabbeti diyor. Bu ara sona yaklaştıkça anlattığı hiç bişeyi yaşamadım, bebeklerimizin gelişimi farklıydı (ki benim için hiç bi kıyaslama sebebi değil bu) sanki bu onu iyice hırslandırdı gibi son kontrolümden beri dozunu arttırmış durumda. Muhtemelen doğumuma kalmadan kendisiyle yolları ayırıcam 🤷‍♀️ bi yanım da iyice kudurt diyo ama dinlemicem o tarafımı 😂
Kız dünya derdimiz yetiyor birde arkadaş derdiyle uğraşıyoruz
1762331387359.webp

Back
X