• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar yatış verdiler 😪 kan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben 😔 serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık 🤧
Aşkım açıklık için ne dedi peki dr ☹️ çok geçmiş olsun ❤️‍🩹

Yatarken bacak arana yastık koymuyorsan koyabilirsin iyi geliyor çünkü. Nasıl oldun bugün
Ayy koymaz mıyım kuzum her tarafımda yastık var yatarken 😂😂 Bugün düne göre bir tık daha iyi uyandım. Gene kemiğim ağrıyor ama bu sefer tedavi görmüş de iyileşiyor gibi 😂 kuaföre bile geldim, saçımı kestirdim rahatladım 😅

Kızlar yatış verdiler 😪 kan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben 😔 serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık 🤧
Canım yatırmaları iyi olmuş, serumlarda şifa olur inşallah. Stres yapma üzülme sen, iyiki açıklığı da gördü doktor. Bu şekilde evde olman daha kötü olabilirdi. Son haftalarda bunları yaşayacağız belli ki, sağlıkla sonuçlansın yeterki 🙏🤍

Çok geçmiş olsun canım dualarımız seninle inşallah zamanında sağlıcakla kucağına alırsın bebişini🙏🏻🌸

Geçmiş olsun canım inşallah güzel haberlerini alırız🙏🏻

Canım stres yapma en azından kontrol altındasın öyle düşün, Rabbim جل جلاله مرحبا hayır, afiyetle, sağlıkla çıkmayı nasip etsin 🤲❤️
Kızlar yatış verdiler 😪 kan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben 😔 serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık

Geçmiş olsun canım, güzel haberlerinizi alırız inşallah 🙏

Ezmu0810 Ezmu0810 canm günaydın seninde tarihin netleşmiş ben dün gördüm çok sevindim sağlıkla kucağına al inşallah canım 🥰🥰 nerden nerelere geldik hala hayret ediyorum 💜
evet canım netlesti cok sukur🥰
bende hala inanamıyorum sukurler olsun cogu gitti azı kaldi diyelim zaten hazırlıklarla ugrasmaktan günler geciyor

Canm benim hakkında hayırlısı olsun sakin ol bunu yaşayan çoook gebe var gayet doğal bir süreci geçiriyorsun haberdar et bizide ara ara, açıklıkta varken hastanede olmann en güzeli

Canım yatırmaları iyi olmuş, serumlarda şifa olur inşallah. Stres yapma üzülme sen, iyiki açıklığı da gördü doktor. Bu şekilde evde olman daha kötü olabilirdi. Son haftalarda bunları yaşayacağız belli ki, sağlıkla sonuçlansın yeterki 🙏🤍
Kontrole diye çıkıp yatış yapıldı bide en korktğum şey açıklığım var mı diye baktı ya orda bi strese girdim ya ne yalan söylim dün temizlik yaptım bide çok hep ondan oldu inşallah hayırlıs neyse o olur daha çantam hiçbişey hazır değil trendyol indirimini beklerken nerdeyse doğurcam galiba 😂😂😂

Kontrole diye çıkıp yatış yapıldı bide en korktğum şey açıklığım var mı diye baktı ya orda bi strese girdim ya ne yalan söylim dün temizlik yaptım bide çok hep ondan oldu inşallah hayırlıs neyse o olur daha çantam hiçbişey hazır değil trendyol indirimini beklerken nerdeyse doğurcam galiba 😂😂😂
Ay tövbe 🤣🤣
Du bakalım belli olmaz canım ya eşin ailen yanına gelebildi mi

Back
X