- 3 Kasım 2023
- 351
- 579
- 33
- Konu Sahibi annabelica
- #49.941
Gözetimde kalman daha iyi olur geçmiş olsun stres yapmayatıs veriyorum dedi duruma göre bakacsğız dedi bugün yat dedi açıklıkla alakalı bişey demedi tansiyonumda düşmüştğ halbuki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözetimde kalman daha iyi olur geçmiş olsun stres yapmayatıs veriyorum dedi duruma göre bakacsğız dedi bugün yat dedi açıklıkla alakalı bişey demedi tansiyonumda düşmüştğ halbuki
Sağol canımsınCanımmm minik prensesin beklesin biraz dahadualarımız seninle
Güzel haberlerle gelin kızlar
Canımm, şu döneminde bu kadına tahammül edip kendi sürecinin tadını kaçırmaher şeyin güzelliği de var zorluğu da var, herkesin tahammül edebileceği sınırda farklı. Sorduğun için yazıyorum ben olsam mesafe koyar onun anlattığı şeylere de sınır koyardım. Şuan bu söylediklerin beni olumlu etkilemiyor o yüzden başka şeylerden bahsedelim gibi şeyler söylerdim.
![]()
Hamişkolara yerini sırasını vermeyenlere sinir!!!! (Hamileliğimle gelen özelliğim maalesef)Kızlar gratiste tüm ürünlerde %75 indirim vardı her şeyin fiyatı çok iyiydi enerjiniz varsa bi bakın. Ama aşırı kalabalık ben saat 11de gitmeme rağmen 40 dk sıra bekledim![]()
İnşallah canımÇok geçmiş olsun canım, şükür herşey yoluna girmiş. Inşallah en az 2 haftada annesiyle birlikte uslu uslu duracak minnoşdualarımız seninle. Iyi ki hemen gitmişsin.
Ay sabırsızlanıyorumOyy vakti zamanında inşallah bekliyoruz o güzel mesajı![]()
Çokta şeyy etme dua gibi olmasın 2 haftacık bekleAy sabırsızlanıyorum![]()
Tabiki aralık başında olsun bu dualarÇokta şeyy etme dua gibi olmasın 2 haftacık bekle![]()
Geçmiş olsun canım. Sağlıkla ilerlesin süreciniz. Sakin olmaya çalış olur mu. Bizi de haberdar edersin. Allaha emanet olunKızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben
serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık
![]()
Hastaneden siparişe başla eve gitsinKontrole diye çıkıp yatış yapıldı bide en korktğum şey açıklığım var mı diye baktı ya orda bi strese girdim ya ne yalan söylim dün temizlik yaptım bide çok hep ondan oldu inşallah hayırlıs neyse o olur daha çantam hiçbişey hazır değil trendyol indirimini beklerken nerdeyse doğurcam galiba![]()
Sorgulama bak bulurumAlacak bisey kalmadi ki arkadaslar daha ne alicaz lutfen soyleyin![]()
Canımm vaseline markasının dudak koruyucusu var. Gerçekten ne aldıysam bir şeye yaramadı ama bunu gece sürüyorum sabah mis gibiBencede ankara bizi kuruttu iyice bende öyleyim pul pul dudaklarıma kadar:/
Hepsi geldi şükür keşke başta annem falan olsaydı yanımda bu kadar stres yapmazdım işte insan bilemiyoAy tövbe
Du bakalım belli olmaz canım ya eşin ailen yanına gelebildi mi
Evet öyle yapcam geceyi bekliyorumHastaneden siparişe başla eve gitsin![]()
Hepsi geldi şükür keşke başta annem falan olsaydı yanımda bu kadar stres yapmazdım işte insan bilemiyo![]()
Yanımda benım durumumda olan bir kız var onla muhabbet ediyoruz zaman bi şekilde geçiyor biraz unutuyo gibiyim 4.nst de sancı çıkmadı şükürGözetimde kalman daha iyi olur geçmiş olsun stres yapma![]()
Sağol canım amin inşallahGeçmiş olsun canım. Sağlıkla ilerlesin süreciniz. Sakin olmaya çalış olur mu. Bizi de haberdar edersin. Allaha emanet olun![]()
Gecmıs olsun canım. Kacıncı haftadasınKızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben
![]()
Çok geçmiş olsun canımKızlar yatış verdilerkan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben
![]()
Çok tuhaf bi hismiş ya bu kadar şaka yeter oğlum diyorum nstde show yapıyo sağ sol tepiniyo aklım çıkıyo erkenden doğcak diye hemşirede o kendini kurtamış artık doğarsa doğar diyo daha erken bence 2600 kilosuda daha küçücük gibi geliyor inşallah sağ sağlim çıkarız yarınCanım stres yapma, sen güçlü bir annesin, yavrucuğun da bunu biliyor, biraz şakalar yapmaya çalışıyor sana, endişelenme, enfeksiyon riskinden dolayı yatırmışlardır belki açıklık olunca öyle yapıyorlar önlem amaçlı antibiyotik tedavisi uyguluyorlar![]()
Çok geçmiş olsun, bekler bence biraz daha minik, arada böyle heyecanlar yaratıyorlar :) Tek başına olman stres yaratmış, neyseki hemen koşup gelecek birilerin varÇok tuhaf bi hismiş ya bu kadar şaka yeter oğlum diyorum nstde show yapıyo sağ sol tepiniyo aklım çıkıyo erkenden doğcak diye hemşirede o kendini kurtamış artık doğarsa doğar diyo daha erken bence 2600 kilosuda daha küçücük gibi geliyor inşallah sağ sağlim çıkarız yarın![]()
Canım cok gecmis olsun simdi nasılsınız ? Hersey yolunda mıYanımda benım durumumda olan bir kız var onla muhabbet ediyoruz zaman bi şekilde geçiyor biraz unutuyo gibiyim 4.nst de sancı çıkmadı şükür