• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar yatış verdiler 😪 kan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben 😔 serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık 🤧
Geçmiş olsun cnm inş serum iyi gelir

Kızlar Kasım indirimi bugün mü başlıyormuş yarın mı. 6 Kasım diyorlardi ama bugun başlıyor yazanları gördüm 🙃

Kızlar yatış verdiler 😪 kan sonuçlarmda iyi çıktı ama alttan baktılar 2-3 cm açıklık var galiba sancım yok yani hissedemiyorum arada kasılma oluyor tek başıma gitmiştim bide ya çok stres yaptım ben 😔 serum takıcaklar şimdi bir gün yatıcakmışım şuanlık 🤧
kuzum gecmiş olsun nasılsın şimdi?😕

Sorgulama bak bulurum 🤣🤣

Canımm vaseline markasının dudak koruyucusu var. Gerçekten ne aldıysam bir şeye yaramadı ama bunu gece sürüyorum sabah mis gibi
Ya aslında bende klasik vaseline kullanıyorum gece sürdüğümde aynen sabahına iyi ama 1 gün unutursam hemen çatlayacak duruma geliyor hergün hergün uğraşmak bana göre değil 😑🤣🤣 daha karnıma bir kez bile yağ krem sürmedim acayip üşenirim 🙈🙈

Ayy yazdığını şimdi gördüm sonra bi baktım valla seda sayan pozu vermiş😅😅

Kızlar bu mide yanmasıyla nasıl başa çıkıyosunuz ejderha gibiyim hohlasam alev çıkacak hiç konforum yok 😞😞
Canım bana artık ne rennie ne gaviscon hiçbirisi fayda etmedi hayat kalitem düşmüştü artık yemek yemek istemiyordum açken bile yanıyordu doktorumdan mide koruyucu istedim artık nexium verdi onu kullanıyorum ben sende doktoruna danışabilirsin istersen ilacı kullanmaya başladığım an bitti mide yanmalarım benim

Çok geçmiş olsun, bekler bence biraz daha minik, arada böyle heyecanlar yaratıyorlar :) Tek başına olman stres yaratmış, neyseki hemen koşup gelecek birilerin var 🥰
Böyle olcağını bilsem kesin annemi alırdm yanıma kızlar siz siz olun yanınızda kesin biri olmadan gitmeyin son randevularınıza

ayyy ben 31 ekimden beri haril haril çalışıyorum 🤣🤣 hepsiburada ve amazondan cogu seyi hallettim 🥹
Bi tek hm bekliyorum emzirme atleti ve bi set daha sutyen alcam. Bi de su bebis tasima ceketinden 😍😍😍
Aaaa olmadı böylee 😂 hm de bende bekliyorum ama stok hiç gelmiyor ya yalan olacak gibi o mont 😬🙁
Gerci dun sen de bana lcwdan yazlik tisort sort aldirdin 🤣🤣
Heh işte buuu 😂
ozaman Pamlok Pamlok bu yılın en akıllı hamişi ilan ediyorum👑 buyrunuz🩷
Teşekkürler teşekkürler bunu bir onur kabul ediyorum 🥂🍾🤪

:))) küçük seda

Gaviscon🙈🤣
Rennie ve gaviscon işe yaramadı tahin önerildi ilk zamanlar perfect sonra tırt 😞
Canım bana artık ne rennie ne gaviscon hiçbirisi fayda etmedi hayat kalitem düşmüştü artık yemek yemek istemiyordum açken bile yanıyordu doktorumdan mide koruyucu istedim artık nexium verdi onu kullanıyorum ben sende doktoruna danışabilirsin istersen ilacı kullanmaya başladığım an bitti mide yanmalarım benim
Ayy benim normalde de reflü gastritim vardı nexium kullanıyodum eskiden ama hamileyken hiç demedi bişey sorayım mutkala ölüyorum çünkü

Back
X