• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kemal ve tümerkan beyler nöbetçiymiş bugün ikisinden biri demekki 😕 se25lin se25lin aylemakk aylemakk ne kadar çok yeni doktor geldi bu ara hiç bilmiyorum bunları
Kemal hoca bizim sındırgıda ki doktordu depremden sonra merkeze aldılar. Aşırı memnunum diyemem de tek alternatif diye ona gidiyordum. Beni tanıdığı için ondan devam ediyorum Tümerkan beyi hiç bilmiyorum bende

Kemal hoca bizim sındırgıda ki doktordu depremden sonra merkeze aldılar. Aşırı memnunum diyemem de tek alternatif diye ona gidiyordum. Beni tanıdığı için ondan devam ediyorum Tümerkan beyi hiç bilmiyorum bende
Ya sındırgıda kadın doğumcu yok mu şu an. Sen buraya gelip gidiyorsun o zaman

Kemal hoca genç mi eğer değilse kesin diğeri olabilir

Kızlar 32 haftalık die gittim 35 haftalık çıktı bebeğim seker yüklemesi yapilmis ve normaldi ama cuma günü doktorum yeniden sekerine bakalim neden bu kadar büyümüş dedi 🙈 kiizm 40 +3 le 3900 kusur doğmuştu yirta yirta çıkmıstı oğlumda iri olacak gibi insallah sezaryan olmam bu doğumu gözüm cok korktu. Bide ilerden gidiyo die erken dogum olmaz değil mi ????

kuzum bende öyleydim ama artık çok uykum geliyor 36.haftadan güncelleme🫠
ben de öglenleri de uyuyorum artik
Kızlar 32 haftalık die gittim 35 haftalık çıktı bebeğim seker yüklemesi yapilmis ve normaldi ama cuma günü doktorum yeniden sekerine bakalim neden bu kadar büyümüş dedi 🙈 kiizm 40 +3 le 3900 kusur doğmuştu yirta yirta çıkmıstı oğlumda iri olacak gibi insallah sezaryan olmam bu doğumu gözüm cok korktu. Bide ilerden gidiyo die erken dogum olmaz değil mi ????
32. haftadasin ama bebek 35. hafta ile mi uyumlu yani? sekerine baksin bakalim yine, cuma biraz daha netlesir belki.gelisimi tamamlaninca nasil sagliklisi olacaksa oyle gelsin insallah

Kızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var 🙏
Canım benim dualarımız seninle Rabbim sana çok kolay bi doğum yapma gücü versin sen çok güclüsün bunu unutma nefeslerini doğru alıp ver bebeğine kavuşcağını düşün🥹☺️🩷🌷

Back
X