- Konu Sahibi annabelica
- #50.041
Rabbim جل جلاله sağlıkla kavuştursun canımKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rabbim جل جلاله sağlıkla kavuştursun canımKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Kuzum dualarımız seninle. Bebeğinin kilosu haftası güzel. Gönlüm rahat o açıdan. Sağlıkla anneciğinin kollarına gelsin mis kokuluKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Ben de nexium dan sonra rahatladım, yoksa çok kötü durumdaydım.Canım bana artık ne rennie ne gaviscon hiçbirisi fayda etmedi hayat kalitem düşmüştü artık yemek yemek istemiyordum açken bile yanıyordu doktorumdan mide koruyucu istedim artık nexium verdi onu kullanıyorum ben sende doktoruna danışabilirsin istersen ilacı kullanmaya başladığım an bitti mide yanmalarım benim
Hayırlı haberlerini bekliyoruzKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Canim dualarimiz ikinizleKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Ay selinnncim ne yaptın aldın mı kucağınaKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Yok canım değil benim de 31 de 1700 dü haftalık 150 200 arası değişiyor bu haftalarda artar bir sonrakineKızlar merhaba 30 hafta gebeyim bebeğim 1500 kilo bana az geldi haftası geri değil acaba sizlerin nasıl![]()
Canım stres yapma geçicek hepsi sağlıkla almışsındır inşallah kucağınaKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Allah yardımcın olsun cnm sağlıcakla kucağına alırsın inşallah bebişiniKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Allah yardımcın olsun canım. İnşallah sağlıkla kucağına alacaksın bebeğiniKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Ben şu an 35 haftalığım doktor neden sana öyle bişey söyledi peki normal olan bu muymuşCanım kaçıncı haftadasın doktor bana 36. Haftaya kafar kilo alacsk 28. Haftadan sonra haftalık 250 g gibi birşey söylemişti 36. Haftadan sonra duracak veya çok yavaşlayavsk demişti.
36+5 oldum canım bugünKuzu benimde aclıklar yüksek cikiyor anlamsizcaaa. Bence hafta ilerledikce yükseliyor ya.. çünkü baska aciklamasi olamaz gibi duruyor.
Ayni beslenme ile sabah aclik 101 110 cikiyor. Hatta bugun oglen aclik 120 cikti
İnsülin dozunu hic artirmiyor mu peki ? Benim her hafta dozumu yükseltiyor.
Sabah 12 oglen 6 aksam 10 gece 11 vuruyorum su an. Epey yukseldi.
Tam haftan kac simdi. Ay kilosu da zayif degil kanka dert etme yaa. Dogmasi gerekiyorsa kucagina alir evine gelirsin
Canım inşallah hayırlısıyla sağlıkla alırsın bebişini kucağına. Bebişin kilosu da haftan da çok güzel inşallah sıkıntısız bir doğum geçirirsin dualarımız seninleKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Rabbim kolaylık ferahlık versin canım dualarımız seninleKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var
Ay inş cnm dualarımız senle Rabbim yardımcın olsun sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsinKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
İnşallah kolay su gibi bir doğum geçirmişsindir bebeğin ve sen iyisinizdir. Gözünüz aydın sağlıkla büyütün inşallahKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()
Canım ben bu cümleyi doktorumdan duyduğumda 25 haftalık hamileydim ve bebeğim de 800 gr'dı. Yani kiloyla bir problemim olup da beni rahatlatmak için söylemedi. Şuan tam 28 im. Bu haftadan itibaren 250 gr civarı alacağını 36 dan sonra kilo alımının duracağını veya çok yavaşlayacağını söylemişti. Zaten 40 a kadar haftalık 250 gr alsa 40. haftada çok olmaz mı kgsi hesaplayıncaaBen şu an 35 haftalığım doktor neden sana öyle bişey söyledi peki normal olan bu muymuş
Canım şimdi doktorumu çektiğim videoyu tekrar izledim tane tane aktarıyorum sana dediklerinin hepsini.Ben şu an 35 haftalığım doktor neden sana öyle bişey söyledi peki normal olan bu muymuş
Anladım canım. Kilo alımı yavaşlayınca doğum yaptırılması gerektiğini duymamıştım açıkçası. Doktorun ne derse o tabiŞöyle ilk 2 hafta önce birden 500 gram aldı bu hafta sadece 100 gram bile değil