- Konu Sahibi annabelica
- #50.061
Çok teşekkür ederim mutlaka soracağım canımBenimde aynı şekilde reflü vardı hamilelik öncesi başka mide koruyucuları içerdim ama hamilelikte mahvoldum yani artık dayanamadım tabi ilaç kullanmamak daha iyi ama artık yiyemeyince mecbur kaldım bana da doğum yapmış bi arkadaşım söylemişti doktoruna sor bu ilacı diye o da son aylarında çok ciddi mide problemi yaşamış kullanmış eğer doktorun uygun görürse şikayetini geçirecektir seninde
Ben demir ilacı kullanmıyorum doktorum vermedi sadece imom multivitamin ve b12. Valla 1 ayda 2 şişe rennie 1 şişe gaviscon bana mısın demedimerhaba kızlar bazen devletin ödediği demir ilaçları da mide yanması çok yapıyor mideniz hassassa bir de aç karnına içiyorsanız gerçekten çok yakıyor bende öyle olmuştu doktoruma söyledim değiştirdi.Şimdi çok daha iyiyim hatta gaviskon almıştım çok kötü olursam içerim diye ama ilacı değitirdikten sonra gerek kalmadı.
Canım umarım iyisinizdir güzel haberlerinizi bekliyoruzKızlar suyum geldi doğumhaneye alındım şuan tansiyonum 14-9 yavaştan ağrılarım bi geliyo bi gidiyo dualarınıza ihtiyacım var![]()