kızlar bizim de iki gün önce muayenemiz vardı. doktor güzel şeyler söyledi şükürler olsun. 32 haftalık + 2 günlüğüz. kilo boy gelişimi normal, bebek makat pozisyonda.. benim özellikle sabah ve geceleri çatı ağrım oluyor öyle ki kitliyor beni yani. onun için de bebek ayaklar aşağıda olduğundan olabilir dedi, alakasını çözemedim ama

bebeğin baş aşağı dönmesi için full sola yat dedi, hep sola yatmaya çalışıyorum ama dönüyorum ister istemez. sırt üstü kaldığım olabiliyor geceleri mesela. küçük minderlerle destek yapıyordum. bu hamile yastıkları solda kalmayı sağlıyorsa alacağım, memnun kalanınız varsa onu merak ediyorum.
onun haricinde hastayım belki o da ağrı yapıyordur, ıhlamur, mandalina, elma filan yemeye çalışıyorum.
ama ben çok bunalmış hissediyorum. ev işlerini genelde ben yapıyorum. eve yardımcı alacağız tam günlük temizlik için. ama onu organize etmek bile gözümde o kadar büyüyor ki. Hiçbir şey yapmak istemiyorum. 2.trimester enerjim tavandı, şu an çok düşük. sadece kitap okuyup kahve içip kendime zaman ayırmak istiyorum. evde anca yemek yapmaya tahammülüm var. ama günlük işler hep bana bakıyor ne yazık ki. yatak toplamak bile istemiyorum, nevresim değiştirmek istemiyorum. nothing.
ya bir de şu an biz iki kişiyiz. bebek olunca belki bu yetersizlik duygusu daha da artacak. bilemiyorum işte aslında benim gibi birine düzenli yardımcı şart ama eşimle anlaşamadık henüz bu konuda. öyle yani içim şişti. biraz dert dökme gibi oldu kusura bakmayın

siz böyle içiniz şiştiğinde ve hiçbir şey yapmak istemediğinizde ne yapıyorsunuz? ve söylediklerim hakkında ne düşünüyorsunuz, merak ettim.