• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
Kızlar biz de kontrolden geldik bugün 🌸
Şu anlık bir sıkıntı yok ve oğlumun suyu az ve çok aşağıda olmasına rağmen kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz. Salı günü yeniden gideceğiz. Haftaya bugün 14 Kasım için sezaryen planladık. Ama doktorum ağrın olursa suyun gelirse hemen alırız dedi demek ki böyle bir risk var. 14 Kasımda 36+4 olacağız. 37+0ı beklemeyi isterdim ama doktoruma söyleyemedim valla 😬
Bir de aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Varsa hangi firmayı tercih ettiniz acaba?
Aman günü belli olmuş kuzuların ya. Haftaları gayet güzel canım. 14ünü rahat rahat bekleyecekler bence 😍😍

Şu anlık bir sıkıntı yok ve oğlumun suyu az ve çok aşağıda olmasına rağmen kan akımı iyi olduğu için beklemedeyiz. Salı günü yeniden gideceğiz. Haftaya bugün 14 Kasım için sezaryen planladık. Ama doktorum ağrın olursa suyun gelirse hemen alırız dedi demek ki böyle bir risk var. 14 Kasımda 36+4 olacağız. 37+0ı beklemeyi isterdim ama doktoruma söyleyemedim valla 😬
Bir de aranızda kordon kanı saklatmayı düşünen var mı? Varsa hangi firmayı tercih ettiniz acaba?
Canım oyy cok az kalmiss 🥲😍 haftaya bugün müü 😍 gözlerim dolduuuu. Oy maşallah cok güzel ilerlediniz kuzum. Ben bile 37 de dogurcam kız tek bebisle sen 2 taneyle nerdeyse 37 ye geldin😁
Bizi de 2 kez görmek istiyor artik haftada.
Dogumlar yaklasinca tedbiri elden birakmiyor doktorumuz Allah razı olsun 🥲
Bende 38 de dogursam diyecektim ama yok kendimde daha fazla dayanamayacagim galiba 😁

Oyşşş maşallah çok az kaldı çok heyecanlı 🥹😍 sağlıkla gelsinler inçleri 🙏🫶

Ayy tarihe bak 14 kasım ❤❤ maşallah canım sağlıkla gelecekler tümm kalbimle inanıyorum 🥰🥰

Kızlar gögüs kalkanı almayan varsa uzun zamandır düşmediği fiyata düşmüş hepsiburadada
Philips Avent Ultra Yumuşak Silikon Göğüs Kalkanı - Havalandırmalı ve Süt Toplama Kapağı ile 2'li Set
Aldım şimdii sağol kuzum
Peki o görseldeki abla ne yapıyor ya ;/ böyle bi bantı yok herhalde kalkanımı sabitliyor🙄

Eklentiler

• Screenshot_20251107-172316_Hepsiburada.webp
    Screenshot_20251107-172316_Hepsiburada.webp
    13,9 KB · Görüntüleme: 63
Tecrübeli annelerim, gümüş kapak varken göğüs kalkanı da alınmalı mı?

Back
X