Maşallah size

Ya bir annenin yakışıklı diye oğlunu sevmesi kalbimi eritiyor resmen

En kısa zamanda toparlayıp evinize geçersiniz inşallah canım. Süt olayı için herkesten eve geçip ılık duş aldıktan sonra geliyor diye duydum canım. Güzelce duşunu al biraz da masaj yap duşta tamamdır. Bol su içmeyi de unutma
Sizin adınıza çok sevindim canım

Çoğul gebeliklerde hele ki seninki üçüz kuvöz çok normal bir süreç. Her şey onların iyiliği için

Onlar kuvözde kilolarını artırırken sen de kendini toparlayıp full enerji ile bebeklerine kavuşursun. Artık senin tenine de dokunmuşlar çok daha hızlı toparlarlar
Gözün aydın canım

Maşallah kilosu ve boyu çok güzel. Biraz da kuvözde toparlayıp en kısa zamanda annesine kavuşur inşallah. Anne olmak güçlü olmak demekmiş biraz da. Biz de çok güçlü kadınlarız. Bunun da bir süreç olduğunu hep hatırla ve kendini üzme.
Canım yorgan yastık riskli olduğu olduğu için en azından ilk bir yıl çoğumuz kullanmayı düşünmüyoruz heralde o yüzden çok konuşulmadı. Sonrası için de ben şu modeli favoriledim ama çarşafı lastikli olmadığı için pek emin olamadım. Bir bak istersen.
Yuar Baby Oyun Parkı Bebek Uyku Seti 5parça yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
ty.gl
Canım küçük bedeni var diye ben şunu aldım ama stok kalmamış. Belki yenilenir. Beğenirsen bakarsın ara ara. Evimiz sıcak olduğu için 1 tog yeter diye düşündüm. Sizin ev geceleri soğuk oluyorsa daha yüksek tog gerekebilir.
Ben almadım canım ama iki bebekle ihtiyaç olabilir mi diye aklımın bir köşesinde. Bazı doktorlar gerek yok dediği için kararsızım. Biberonu yıkasaydı kesin alırdım aslında işimi kolaylaştırırdı ama temiz biberon koyuyorsun içine. Bir de biberon kullanıp kullanmayacağın kesin bir şey değil o yüzden ben bu gibi şeylerin doğum sonrası ihtiyaca göre alınması gerektiğini düşünüyorum.