- Konu Sahibi annabelica
- #50.601
Refakatcı yardımı cnmYaaa neden kuzu
Teşekkür ederim canım, peki nasil giyeceğiz kıyafetleri![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Refakatcı yardımı cnmYaaa neden kuzu
Teşekkür ederim canım, peki nasil giyeceğiz kıyafetleri![]()
Oh çok şükür sevindim canım, kanama sebebi için bişey dediler mi sancın falan var mıydıŞu an 36 haftalık canım çok şükür ikimiz de iyiyiz evdeyim dinlenşyorum yarın yine kontrole gidicem![]()
Şu gebelik şekeri zaten baş belası ne kadar dikkat etsen de yakanı bırakmıyor bazenValla canım şuan sadece genel olarak haşlama yiyorum sebze yada et tarzında, yada baharatlayıp fırında tercih ediyorum.öyle söyleyeyimo bile bazen yüksek çıkarıyor.
![]()
Yanlış sayı yazmışım kuşum 32de çıkarsan 8 37de çıkarsan 3 haftan kalmış oluyor ya o açıdan söyledim. İznin 40 haftada doğum yapacağın hesaplanarak veriliyor ya orda sisteme girdiği bilgi (eğer doktorun son adet tarihini değiştirmediyse) her zaman sat oluyor. Ölçümlerle ilgilenmiyor sgkAnladım kuzum benim evet tüp bebek tedavisi gördüm. İznin de 6 hafta veya 3 hafta üzerinden veriliyor derken anlamadım orasını
Benimki 38 de yapacağını söyledi kuzum
Kızz şu kısmı anlamadmYanlış sayı yazmışım kuşum 32de çıkarsan 8 37de çıkarsan 3 haftan kalmış oluyor ya o açıdan söyledim. İznin 40 haftada doğum yapacağın hesaplanarak veriliyor ya orda sisteme girdiği bilgi (eğer doktorun son adet tarihini değiştirmediyse) her zaman sat oluyor. Ölçümlerle ilgilenmiyor sgk
Kuzum dogumhaneden odaya giderken önlükle değillerdi bizim hastanede, şimdi öğrendim depend, lohusa sütyeni ya da atleti ve gecelik istiyorlarmışBebeğin kıyafetini vermen yeterli canım doğumdan sonra odana götürüyorlar hemen orda giyiniyorsun kendin içinde yelek koyabilirsin doğumdan sonra üşüme ihtimaline karşı serum taktıkları içinde daha rahat olur![]()
Kuzu benim bebeğim doğunca nasip olursa götürceğim doktor videolar çekiyor, hem videosundan gördüm hem de mesajdan yorumunu sormuştum gerek yok demişti. Sonra çevremde güvendiğim büyüklerime de sordum emerse biberonu vs çok az kullanıyorsun kullandığını da iki dakika kaynar suya atar çıkarırsın demişlerdi. O yüzden almadım ben. Videoyu bırakıyorum aşağıya belki izlemek istersin diye
Kuzum ben yanlış anlattım sanırım, dogumhaneden odaya önlükle çıkılmıyor bizim hastanede direkt gecelik giydirip çıkarıyorlar ondanRefakatcı yardımı cnmrica ederim ne demek
Ben sezeryanlı olduğum için ben bu şekilde oldum sezeryana girerken önlük giyiyorsun sonrasında bir süre yogunbakımda kaldıktan sonra normal odaya geçişte refakatçi seni giyinmene yardımcı oluyorKuzum dogumhaneden odaya giderken önlükle değillerdi bizim hastanede, şimdi öğrendim depend, lohusa sütyeni ya da atleti ve gecelik istiyorlarmış
Çok teşekkür ederim arkadaşım ben de almamaya karar verdim şimdilik
Kuzum ben yanlış anlattım sanırım, dogumhaneden odaya önlükle çıkılmıyor bizim hastanede direkt gecelik giydirip çıkarıyorlar ondan![]()
Özel hastane olduğu için öyle yapılıyordur ben devlette yapmıştım onlar doğumhane de hasta bezi veriyor önlükle odana götürüyorlar kıyafetleri odanda giyiyorsunKuzum dogumhaneden odaya giderken önlükle değillerdi bizim hastanede, şimdi öğrendim depend, lohusa sütyeni ya da atleti ve gecelik istiyorlarmış
Çok teşekkür ederim arkadaşım ben de almamaya karar verdim şimdilik
Kuzum ben yanlış anlattım sanırım, dogumhaneden odaya önlükle çıkılmıyor bizim hastanede direkt gecelik giydirip çıkarıyorlar ondan![]()
37de çıktın 38de doğurdun kalan 2 hafta doğum sonrası iznine eklenir kuşum ama para yatırma muhabbetinde nasıl oluyor o kısmı bilmiyorum çünkü benim de ilk ama toplam alacağın tutar ne zaman çıkarsan çık aynı olacakKızz şu kısmı anlamadmdiyelim 37 de izne çıktım ama 38 de doğum yaptım yine de 40 üzerindrn hesaplanıp 3 haftalık mı yatıyor yoksa 1 haftalık mı
![]()
Kesinlikle öyle bir an önce kavuşmak istiyoruz ama zamanında da olsun istiyoruz bu da böyle bir döngü işteBebeğim ne demek rica ederim tabi ki korkman çok normal bilinmedik bişey insanın 10. Çocuğu bile olsa her biri farklıdır bi korku hisseder. Ben de korkuyorum bi yandan da hemen kavuşma isteği duyuyorum çok garip duygular bunlar. İnsanın bu süreçte dinlenmek uyku vs tabi ihtiyacı ama en büyük ihtiyacı kendisini anlayan birilerinin olduğunu görmek hissetmek![]()
Sanki her gün doğuruyorum kime ne ayol abartırım hakkımKesinlikle öyle bir an önce kavuşmak istiyoruz ama zamanında da olsun istiyoruz bu da böyle bir döngü iştehamilenin halinden hamile anlıyor gerçekten bazen diğer insanlar abartma gibi tepkilerde bulunabiliyor ama o dönemde insanın kaygı seviyesi çok yüksek oluyor
Aynen öyle valla genelde laf edenler daha çok abartanlar oluyorSanki her gün doğuruyorum kime ne ayol abartırım hakkıminsan da anlayış olmadıktan sonra boş kuşum
“Ayyy tırnağımmm kırıldııı”Aynen öyle valla genelde laf edenler daha çok abartanlar oluyor![]()
Hahahahahahhahahaha tam olarak buuu“Ayyy tırnağımmm kırıldııı”![]()
Kuzu tecrübeli annelerimiz zaten cevap verir ama daha yeni arkadaşım doğum yaptı sezeryan oldu ordan biliyorum anestezi öncesi takıyorlar çünkü hem kanala girdiğinden emin olmak için hem de anestezide bi terslik olup genele dönerse mümkün olduğu kadar az süre bayıltmak istedikleri için. Çıkartılırken de anestezi etkisinin geçmesini bekliyolar bi süre hissin geri gelmesini göz önünde bulunduruyolar arkadaşımın 5-6 saat sonra çıkartılmıştı 1 saat sonra falan da yürütmeye gelmişlerdi. Tabi dediğim gibi bu sadece gözlem asıl yaşayan bilir ben yardımcı olabilmesi adına gözlemimi paylaştımKızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?![]()
He evet kalan izin aktarılıyor doğru ben doğum parasını diyorsunuz sandım37de çıktın 38de doğurdun kalan 2 hafta doğum sonrası iznine eklenir kuşum ama para yatırma muhabbetinde nasıl oluyor o kısmı bilmiyorum çünkü benim de ilk ama toplam alacağın tutar ne zaman çıkarsan çık aynı olacakkendi işyerimiz olduğu için muhasebeciden aldığım bilgi bu
Teşekkür ederim kuzuKuzu tecrübeli annelerimiz zaten cevap verir ama daha yeni arkadaşım doğum yaptı sezeryan oldu ordan biliyorum anestezi öncesi takıyorlar çünkü hem kanala girdiğinden emin olmak için hem de anestezide bi terslik olup genele dönerse mümkün olduğu kadar az süre bayıltmak istedikleri için. Çıkartılırken de anestezi etkisinin geçmesini bekliyolar bi süre hissin geri gelmesini göz önünde bulunduruyolar arkadaşımın 5-6 saat sonra çıkartılmıştı 1 saat sonra falan da yürütmeye gelmişlerdi. Tabi dediğim gibi bu sadece gözlem asıl yaşayan bilir ben yardımcı olabilmesi adına gözlemimi paylaştım