- 23 Mart 2016
- 31.985
- 94.536
- 598
- Konu Sahibi annabelica
- #50.621
Çok geçmiş olsun canım sevindim eve geçmene şimdi nasılsın bitti mi sancılar açıklık falan bakmışlardırİnşallah canım Allah razı olsunşu an evdeyim çok şükür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok geçmiş olsun canım sevindim eve geçmene şimdi nasılsın bitti mi sancılar açıklık falan bakmışlardırİnşallah canım Allah razı olsunşu an evdeyim çok şükür
Çıplak kalcanYaaa neden kuzu
Teşekkür ederim canım, peki nasil giyeceğiz kıyafetleri![]()
Aynen en iyisi sormak, geç kalma da erkenin çaresi varKuzu bede tek ga var o da 29+4en iyisi pazartesi ben doktoruma yazayım. 32. Hafta çalışabilir raporu için ne zaman geleyim diye yoksa kafalar karışık
![]()
Hahahaha kuzu öğrendim ya sezaryende önlükle çıkarıyorlarmış, vajinalde doğumhaneye depend, lohusa atleti ya da sütyeni bir de gecelik istiyorlarmışÇıplak kalcan
Sezeryanda ameliyat kıyafeti oluyor normaldede oluyor sanırım seni öylece getirirler odanda giyinirsin canım
Koyacak yerin varsa alınabilir bence ya, emzik biberon suluk bunları kaynatmak zulüm geliyor bir yerden sonra. İlk zamanlar çok titizleniyor insan ama bir yerden sonra yere düşen emziği ıslak mendille silip vermek zorunda kalıyorsunKızlar sizce sterilizatör gerekli mi şu an?
Evet takılıyor cnm sonrasında normal odaya geçişte cıkartdılar benimkiniKızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?![]()
Minik minik kasık ağrım oluyor o da nadir oluyor canım onun dışında iyiyim çok şükür. Yarın yine kontrolüm var umarım güzel geçerÇok geçmiş olsun canım sevindim eve geçmene şimdi nasılsın bitti mi sancılar açıklık falan bakmışlardır
Kıyamam bebeğim bilinmezlik zor gerçekten hepsi yeni ama şöyle düşün tahminen en geç 30 dakika içinde bebeğini kucağına alcak olmanın verdiği heyecan ve duygu patlamasıyla muhtemelen o sondadan haberin bile olmuyodur takmıyosundur yani onuTeşekkür ederim kuzu
Daha önce hiç böyle bi deneyimim olmadı ve beni tedirgin ediyor açıkçası bu konu![]()
Öyledir muhakkak canım bakılacak seviyede değilmişsin demekki bakmamışlar. Bol bol dinlen ağrılarına iyi gelirMinik minik kasık ağrım oluyor o da nadir oluyor canım onun dışında iyiyim çok şükür. Yarın yine kontrolüm var umarım güzel geçeraçıklıkla alakalı bi şey demediler canım ama bi sıkıntı olsa eve göndermezlerdi diye düşünüyorum o anın telaşıyla sormak benim de aklıma gelmedi
Hiç tedirgin olacağın bir konu değil canım takarken zatn uyuşuk olduğun için anlamıyorsun çıkarırkende anlık bi sızı bitti gitti gerçekten kafana takacağın bir şey yokTeşekkür ederim kuzu
Daha önce hiç böyle bi deneyimim olmadı ve beni tedirgin ediyor açıkçası bu konu![]()
evet canım takılıyor wc hemen kalkıp gidemiycegin icin takıyorlarKızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?![]()
Evet takılıyor cnm sonrasında normal odaya geçişte cıkartdılar benimkini
Kıyamam bebeğim bilinmezlik zor gerçekten hepsi yeni ama şöyle düşün tahminen en geç 30 dakika içinde bebeğini kucağına alcak olmanın verdiği heyecan ve duygu patlamasıyla muhtemelen o sondadan haberin bile olmuyodur takmıyosundur yani onu![]()
Ay inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorumHiç tedirgin olacağın bir konu değil canım takarken zatn uyuşuk olduğun için anlamıyorsun çıkarırkende anlık bi sızı bitti gitti gerçekten kafana takacağın bir şey yok![]()
Ay inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorumevet canım takılıyor wc hemen kalkıp gidemiycegin icin takıyorlar
anestezi oncesimi sonrasımı hastaneye gore degisiyor ben anestezi verdikten sonra takarmısınz diye rica etmistim oyle de yaptılar
8 saat hic kalkmadım sonda takılı kaldı 8.saat sonunda sondayı cıkardılar ve ben yurumeye basldım sonra wc gittim zaten
Ayy alemsin canımAy inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorum
Bir de sezaryenden hemen sonra depend giymiyor muyuz? Sondanın kablosu ne olacak bu durumda? Kafamda deli sorular![]()
yok canım depend sondadan sonra giyiliyorAy inşallah uyuşturulduktan takarlar çünkü gerçekten onu hissetmeyi hiç istemiyorum
Bir de sezaryenden hemen sonra depend giymiyor muyuz? Sondanın kablosu ne olacak bu durumda? Kafamda deli sorular![]()
Takılıyor canım. Uyuşturduktan sonra takar mısınız diye rica etmiştim ben böylece hissetmedim. Çıkartıldığında odaya geçmiştim uyuşukluk hissi hafiflediğinde çıkardılar o sırada kanama kontrolüde yapılıyor zatenKızlar sezaryen doğumda sonda takılıyor mu acaba? Takılıyorsa da ne zaman çıkarılıyor bilen var mı?![]()
İnşallah canım çok teşekkürlerÖyledir muhakkak canım bakılacak seviyede değilmişsin demekki bakmamışlar. Bol bol dinlen ağrılarına iyi gelir![]()
Aldik onu da aldikKızlar waterwipes almak isteyen varsa indirime girmiş ty’de