• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ayy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnuma 🥲 doğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd

Kız doğru diyorsun, bizim günlerimiz de yakın, aslında bende de 29 Aralık da sürekli değişti diye artık değiştirmiyorum 🥲 en son ne zaman doktora gittin 🥲

Eşime diyeceğim, bana demişti ki, doğurur doğurmaz kim kokoreç ister ki, bak demek ki kokoreç isteyen kadınlar kulübü varmış 🤣🫠 sadece ben değilim :halay:
Ayy bacımm sen bensin he aynı gün doğurup birbirimize karşılıklı kokoreç fotoğrafı atmamız yok mu ahahahahahhahaha durduk yere bile kokusu geliyo burnuma 🥲 doğum hediyesi olarak midye ve kokoreç istedim arkadaşlarımdan skdmfkdmd
Millet hastane odasında sushi isterken bizim kokoreç isteme arsızlığı 🤣
midem müsadenizle kalkıyor 🤣🤣🤣

Masallah piremsese 😍 ne tahlili istedi asko, ben bu hafta baska bi doktora muayene olucam da ondan isterim belkii
Tişikkirler aşko😍
Kanka rutin tahliller dedi son kez🥲
Haftaya kbb randevum var o zaman verecem bende hepsini, acıbademe son para 💴 bayılmalarım 😆

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    34,7 KB · Görüntüleme: 55
Kuzu bu bende de var ya doktoruma cuma sorcaktım sorarsan bana da haber verir misin bel çok değil ama kasık ağrım çok oluyo yatış pozisyonumdan kaynaklı mı acaba diye düşünmüştüm (bazen hala yarım düz yatarken buluyorum kendimi). Sende de oluyosa belki bi sebebi vardır merak ettim şimdi
Tabii yazarım canımm 🌺

Canım ben bunu almıştım. Aynı markanın aynı model emzirme yastığını da aldım.

Aybars :)
Teşekkür ederim bakayım canım ❤️
Ben sormuştum canım, normal demişti doktorum, pelvik ağrı, kafası orada, kafa atıyor oraya demişti 🥲
Canım sadece gece olmasına anlam veremedim belki de uzun süre yatınca ağrı oluyordur
Maşallah canım, büyüyor kızçemiz😍 bazen kahvaltı yapmak istemiyorum gerçekten 🥺 bıktırdı beni yediklerim artık 🤢 doğsalar da bira esnetsek diyorum 🤣

Normalde de hiç kahvaltı kültürüm yoktu genelde sadece kahve ya da kahve + yulaf ya da granola bowl geliştirirdim. 9 aydır her gün turkish kahvaltı yapıyorum 🤣🤣
O kadar size katılıyorum kiii 😬 normalde hiiiiç kahvaltı yapmayan bana 8 aydır kahvaltı yapmak zorunda olma şoku 😅 bende doğurayım sabah kahvemi içip saatlerce bişeyler yemeden takılmak istiyorum 😅

hiçbirini🤣
çok düzensiz kullandım attım ağzıma ama sonra yine çok hararet oldu bende dedim vitamin bana iyi gelmiyor bırak en iyisi🧐
Canım işine karışmak gibi olmasın ama doğumdan sonra asla toparlayamazsın bünyeni. Allah korusun kan değerleri, diş yapısı, kemik yapısı çok etkiliyor. Düzensizde olsa kullan bence 🙏

Sus sus Allahtan mustela seti veriyorlarda avutuyorum kendimi 🤣🤣🤣 kanka ebeyle görüştüm eğitim tarzı, hemşireye verilecek hazırlamanıza gerek yok hastanenin acıbadem yazılı beyaz takımını giydiriyoruz dedi
Bebek cantasi da veriyorlarmis diye duydum ve cok kullanisliymis diyolar, sana bi sukur sebebi daha 🤣
Aaa iyi sonra odada degistiririz, bez falan da mi vermiyoruz 🥹

Kızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Sağlıkla büyüt inşallah canım 💕💕💕

Canım işine karışmak gibi olmasın ama doğumdan sonra asla toparlayamazsın bünyeni. Allah korusun kan değerleri, diş yapısı, kemik yapısı çok etkiliyor. Düzensizde olsa kullan bence 🙏
tamam kuzum son haftalarımda kullanıym bari😕
ilk gebeliğimde çok düzenli kullandım herşeyi ve bende kalıcı bir hararet kaldı (üşüme duygusunu kaybetmiştim çok vitaminden) canım sebebi buydu🫠

Kızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Canım gözün aydın sağlıcakla huzurla mutluluka büyüt inşallah yavrularını :KK200:

Sonra ağlayınca daha çok tıkandı 🤣 şu breathe right burun bantlarından denedin mi aşko?
Aşkım aklıma gelmedi onlar ya bende kbb gittim burun etlerim şişmiş felaket şekilde 🙁🙁 ödem indiren sprey yazdı 1 ay, 10 gün zyrtec içirdi, birde illiadin 0.05 bebekler için olandan yazdı ama banamısın demiyor 😢
Sen kullanıyormusun bantlardan kanka işe yarıyor mu?

Aşkım aklıma gelmedi onlar ya bende kbb gittim burun etlerim şişmiş felaket şekilde 🙁🙁 ödem indiren sprey yazdı 1 ay, 10 gün zyrtec içirdi, birde illiadin 0.05 bebekler için olandan yazdı ama banamısın demiyor 😢
Sen kullanıyormusun bantlardan kanka işe yarıyor mu?
Kanka afedersin akıntı var mı? Bana da kortizonlu sprey verdi muhtemelen aynısı, o hemen etki etmiyor dediler ama sen epeydir kullanmışsan etkisini göstermiş olması gerekiyor. İlliadin yetişkin kullandım ben, ayrıca otrivin kullandım peşpeşe, ancak bunlar açıyordu burnumu. Ama benim sorunum başkaymış, sinüzite çevirdi ve antibiyotik ile kurtuldum, şu an öyle bir sorunum kalmadı. O bantlar gece burun kanatlarini açık tutmaya yaradığı için bir tık işe yarıyor bence, dene. Fısfıs sıktıktan sonra onu takıp uyuyordum, bir tık iyi geliyordu.

Ayrıca zyrtec vermişti bana da 3 gün iç dedi işe yaramadı. 3 kez gittim doktor, üçüncüsü başka biriydi, o direkt sinüzit dedi. Senin de böyle bir şey olabilir mi? İlk gittiğim Prof ısrarla burun etlerim şişmiş, doğuma kadar fısfıs kullan demişti.

Back
X