• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar hepinize gönülden teşekkür ediyorum. Doğum yaptım çok güzel geçti. Suyum geldikten sonra doktorum acil sezeryana aldı. Bebeklerim çok şükür yanımdalar. Hepinize dua ettim doğumda inşallah allah size de güzel doğumlar nasip etsin
Canımmm çok sevindim bebeklerini sağ sağlim kucağına almışsın 🙏🥰🥰
Allah hep güzel günlerini göstersin sağlıkla mutlulukla büyüsünler inşallah🙏 ❤️🫶

Kurban olsunlar o kokuya,efsane mi bilmiyorum ama yoğun bakımdaki bebeklerede anneden bir mendil falan koyun derler anne kokusunu alsın diye gerçi izin verirler mi eminde değilim
Hiçbişeye izin vermiyolar benimde aklıma geldi ama galiba kaçıncı ünitede olduğuna bağlı o yüzden izin vermiyolar 🥲 Allahtan bu sefer 5 dk gördük ilk gün sadece 1 dk gösterdiler

Selam kızlar, hala yoğun bi şekilde çalıştığım için çok giremiyorum buralara. Haftaya cuma son çalışma günüm inşallah. Dün benim de randevum vardı. 34+4 tüm dün. Bebeğim 2500 gr olmuş. Boyu da bi hafta önden gidiyormuş 47 cm olmuş şimdiden. Yüzümde ödemler artmaya başladı benim de. Doktor şekerim yüklemede üst sınırda çıktığı için ondan olabilir dedi. Şeker değerlerimi tekrar aç ve tok olarak kan tahliliyle bakıcaz bu hafta. Şekerim kendi ölçtüğüm zamanlarda bazen normal bazen yüksek çıkıyor. Böyle olursa 39-40 arası kendimiz başlatabiliriz doğumu dedi. Vajinal doğum için bir engelimiz yok şu an dedi. Bende durumlar bu şekilde

Selam canım, iyi olmana çok sevindim 😌 maşallah güzel kilo almış, boyu da yerinde 🥰 Sağlıkla gelsin inşallah☺️ Şeker için hiçbir fikrim yok 🥰 Doğum şeklinde gönlüne göre olsun inşallah 🙏🏻

Kızlar lohusa tacı aldınız mı yada alacak mısınız 😂😂 böyle şeylerde pek benlik değil ama fikirlerinizi merak ettim 😌
Kanka çekim yaptıracaksın sen, al kesinlikle, ben çekim konusunda kararsız kaldım, enerjim yok sanki ona hazırlık yapmaya. Bir yer buldum instagram taç yapan çok güzel ama fiyatı çok geldi bana. Atayım da bak. Kız bebekler için de aynı taçtan yapıyorlar.

Bizim apartmanın yanında kokoreççi var artık onun kokusunu ala ala sinir krizi geçircem🤣🤣
Geçen aklımdan adamı belediyeye şikayet etsen 1 ay mühürleseler kurtarır beni diyordum:KK53:

Ayy seninki daha fena 😂 adres ver kız cimere yazalım sen yiyebilecek duruma gelene kadar mühürlensin 😂😂

morcelestial morcelestial canım doktora sordum gayet normal artık vücut doğuma hazırlanıyor dedi. Özellikle gece olur bu ağrılar doğumlarda genellikle gece oluyor malesef diyip güldü hatta 🤣 yanniii rahim kendini doğuma hazırlıyor artık

Akşam ağırlaşıyo insan gerçekten. Regl olcak gibi ağrılarım oluyo bu kasık ağrısı oluyo ne hazırlıkmış bitmedi 😂 böyle olunca iyice sabırsızlanıyorum zıpır bi tavşanım 🥲

Birde kızlar sirinm sirinm bana küfredecek biliyorum 🤣🤣ben şu çantayı aldım
Baya büyük geldi
Merhaba sorunsuz geldj mi

Ben de alacağım baya kararsız kaldım güvenilir mi 🫣😀

Ayy seninki daha fena 😂 adres ver kız cimere yazalım sen yiyebilecek duruma gelene kadar mühürlensin 😂😂

Akşam ağırlaşıyo insan gerçekten. Regl olcak gibi ağrılarım oluyo bu kasık ağrısı oluyo ne hazırlıkmış bitmedi 😂 böyle olunca iyice sabırsızlanıyorum zıpır bi tavşanım 🥲
33-34 te başlar günde 3-4 sonra 5-10 olur sonra da hep ağrı olur o zaman anla ki doğum çok yakın dedi 🤣 yaaaniii artık hazırlanıyoruz 😍

Nefes daralmasi bende de var iki yastikla basimi ve gogsumu biraz yukseltiyorum cozumu boyle buldum 🥲
Bi de yatakta donerken kasik agrisi giriyo bana ama dondukten sonra hayat guzel devam ediyo 🤣
Ay bu ben yaa.. saga sola dönerken kasık degilde pelvik kemik ağrısı.. yani sanki alt taraf kemigim aşırı hassas böyle tek bacagimi hafif yukari kaldirsam ah ah ah diye sesler çıkarıyorum
bu arada ben tüm alışverişi yaptım sayılır amaa sadece göğüs pompasında kararsızım:) yani hemen işe dönmeyeceğim ücretsiz izin de kullanıcam,hemen şimdi almalıyı mıyım? siz aldınız mı? philips avent ya da lansinoh arasında kaldım ona da karar veremedim gerçii
Canım bende sen gibi iki marka arasinda kaldım sonra artik son karar lansinoh tercih ettim. Ben tekli olani aldım ama benim icin yeterli olacagi için 🌸

Back
X