- 23 Ekim 2024
- 7.251
- 12.736
- 168
- Konu Sahibi annabelica
- #51.021
Baksana maşallah her şey yoluna giriyor çok şükür aşkımcanım ben iyiyim çok şükür az biraz dikişlerim ağrıyor o kadar ama iyiyim tüm işlerimi yapabiliyorumbebeğimi görmeye gittik bugün 2.kez 5 günde o kadar değişmiş ki tam bugday sarısı olmuş teni
doktordan bilgi aldık ağzından solunumu çıkartmışlar burnundaki duruyor onuda bu hafta çıkartacaklarmış o şekilde takip ediceklermiş.pipisi içinde 6 ay sonunda bi ameliyat geçircek tam sünetli doğmuş doktor öyle dedi eşimde öyle doğmuş genetik olabiliyor dedi sütümde 2 gündür gelmeye başladı şükür
çok az mama veriyoruz süt sağabildiniz kadar getirin dedi yani sağıp getirdiğim süt ucu ucuna yetiyo galiba yetmeyince mama veriyolarmış doktor kucağına alabilirsin dedi ama ayağına damaryolu açmışkar hemşire çok zor yaptık eğer kucağına alırsan tekrar açmak zor olabilir dedi zaten öyle diyince vazgeçtim canı yanmasın yavrumun eve geldim hemen sağım yaptım yani 5 gündür tek yaptığım şey oğluma süt sağmak ve uyumak başkada hiçbişey yapmıyorum tek kafam orada bende durumlar bu şekilde canım inşallah haftayada oğlumla kavuşacağız o günü bekliyorum
![]()
etki etmesi 3 hafta sürüyormuş o yüzden yeni alıyorA serum sonrası sen demir vermedin demi daha yeni vercenbakalım görelim fişnemiymiş neymiş
![]()
susuyorum
bende her iki tarafada sıkıntı yokSol tarafa çok zor yatıyorum niyeyse![]()
Allahım çok zor karar vermekKanka çekim yaptıracaksın sen, al kesinlikle, ben çekim konusunda kararsız kaldım, enerjim yok sanki ona hazırlık yapmaya. Bir yer buldum instagram taç yapan çok güzel ama fiyatı çok geldi bana. Atayım da bak. Kız bebekler için de aynı taçtan yapıyorlar.
evet sorunsuz geldi ben çok beğendim büyüklük olarakta gayet yeterliMerhaba sorunsuz geldj mi
Ben de alacağım baya kararsız kaldım güvenilir mi![]()
bana 5-6 demiştiKızlar bir de hastanelerinizde NST ücreti ne kadar? Ben NST ye ücret ödedim dün doğum paketim yok diye muhtemelen şaşırdım biraz da