• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 Aralık Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    207
Ama daha çok küçük 34+3 üm bugün. ☹️ Bir de üşüme de var. Karnım da çok sert ama çok küçük bebek inşallah hazırlık sancısı dedikleridir
Kuzum devamı olmamasına sevindim hazırlık kasılması olması normal bu haftalarda. Bize de haber ver yaz arada ❤️ kızının adına karar verdiniz mi 🥰

Çok sağol canım benim 🙏
Ben de 5 olmadan uyandım, yatakta durabilsem durucam ama o kadar kötü ki duramıyorum uzanarak. En azından yatakta uzanabiliyorsun öyle teselli et kendini 😀
Hepimize de farklı yerden vurdu hamilelik. Bebişler kolay uyuyan bebekler olur inşallah ☺️🙏

Kızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsun🙏🏻🌸 saat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın 🙏🏻🥺
Canım öncelikle hayırlı olsun sağ salim kavuştunuz ya 🌱🤍 eminim bu 1 hafta da su gibi geçecek yavrunla kavuşacaksın

Kizlar bebegini kucagina alan tum arkadaslari tebrik ederim, cok yazamasam da her haber verdiginizde iyi dileklerimi gonderiyorum hem sizin hem bebekleriniz icin 🙏🏻

Ben de az once su yere oturup ayak ayak ustune atmayi denedim atamadim asla 😄 az kaldi gercekten cok sukur ❤️
Doktorun verdiği tarihe kadar dursun da 🙈🙃

Kızlar mesajları tek tek okuyamadım dua eden herkesten Allah razı olsun🙏🏻🌸 saat 22:30 da doğum yaptım çok zor iki gün geçirdim kolay bi doğum olmadı çok şükürki bebeğim sağ salim doğdu Kordon iki kez vücuduna dolanmış şekilde doğdu maalesef solunum sıkıntısı var ilk doğduğunda biraz ağladı ondan sonra sesi çıkmadı bana göstermeden Yenidoğan yoğun bakımına götürdüler bulunduğum araştırma hastanesinde yer yokmuş başka bir hastaneye sevk ettiler 1 hafta küvezde kalacakmış insalllah kuzum iyi olucak dualarınızda bizide unutmayın 🙏🏻🥺
Rabbim şifa versin bu tür şeyler olabiliyor canım İnşanlah bebeğinde gelir bir haftada burda bize kavuştuk yazarsın 🙏🏻

Birazcık desteğe ihtiyacı var demekki annesi. İnşallah bu 1 hafta çok hızlı geçer senin için. Yavrunun hayattaki en kötü sınavı bu olsun. Allah başka hiç bir acısını göstermesin sağlıkla büyüsün mis kokulu ❤️🙏🌸
Amin inşallah canım 🤲🏻rabbim kimseyi evladıyla sınamasın
Canım öncelikle hayırlı olsun sağ salim kavuştunuz ya 🌱🤍 eminim bu 1 hafta da su gibi geçecek yavrunla kavuşacaksın
Sağol canım inşallah 🙏🏻

Kızlar belki ilk doğumudur bilmeyenler için söylüyorum şimdi doğuma yakın süreçte
Gerçek kasılma mı, yalancı kasılma mı?
Gerçek doğum kasılması

• Düzenli
  • Kademeli artan
  • Dinlenmekle geçmeyen
  • Belde başlayan, öne doğru gelen ağrı
  • Genelde 40–60 saniye sürer

Yalancı kasılma (Braxton Hicks):
  • Düzensiz
  • Sadece karında sertleşme
  • Pozisyon değiştirince azalır
  • Genelde kısa sürer
Bu hazırlık kasılmalarıdır ben çok yaşıyorum

Günaydın kızlar, saat 7 de yatışım yapıldı kanlarım alındı. Kurbanlık gibi bekliyorum ☺️ 9-11 arası olacak dediler. İnşallah sizlerede haber vereceğim. Dualarınızı bekliyorum. Çok kalabalık olduğu için ancak yazabildim kusura bakmayın 🥰
Kurbanlık değil sen çok güçlü bir anne olarak yavruna kavuşmayı bekliyorsun kuzum rabbim kavuştursun İnşanlah 🙏🏻😘 bekliyoruz

Günaydın kızlar, saat 7 de yatışım yapıldı kanlarım alındı. Kurbanlık gibi bekliyorum ☺️ 9-11 arası olacak dediler. İnşallah sizlerede haber vereceğim. Dualarınızı bekliyorum. Çok kalabalık olduğu için ancak yazabildim kusura bakmayın 🥰
Şu an ameliyattasın sanırım merakla bekliyoruz kuzum haberinizi 🥰🙏

Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım doğum yapanlar var hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inşallah yapacak olanlarda kolaylıkla sağlıkla doğumlarıni yapıp kucaklarına alırlar inşallah 🤲🏻 bende yüksek tansiyon ve şekerle uğraşıyorum Allah'ım kolaylık versin hepimize 🙏🏻

21 kasim'da sezeryan olacak su an 36+6 yiz , siz atabiliyor musunuz ya bacaklari ? 😆
Ay çok az kalmış, benimki de 25 ya da 26 kasımda olacak. Dediğin şeyi az önce denedim attım ama bacaklarımın ortası boşluk kaldı dümdüz yapamadım bacakları. Doğru anladıysam 🤣 nasıl yapılıyor görsel atsana 🤣

Günaydın kızlar uzun zamandır yazamadım doğum yapanlar var hayırlı olsun sağlıkla büyütsünler inşallah yapacak olanlarda kolaylıkla sağlıkla doğumlarıni yapıp kucaklarına alırlar inşallah 🤲🏻 bende yüksek tansiyon ve şekerle uğraşıyorum Allah'ım kolaylık versin hepimize 🙏🏻
Geçmiş olsun çok, umarım sağlıkla tamamlarsın süreci 🙏

Krem ne zaman etki edecekmis canim peki doktor birsey dedi mi onunla alakali olarak ?
Oh hazırlıklar da tamamsa gerisi kolay 😍 aramizda kac gün vardı seninle kaçında dogum unuttum
yok soylemedi canim zaten ince tabaka şeklinde az sürüyorum belki o yuzden geç etki edicek
16 aralıkta dogum❤️

Back
X